Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna

Son dakika Deportivo La Coruna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deportivo La Coruna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deportivo La Coruna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deportivo La Coruna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deportivo la coruna gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 deportivo la coruna haberi bulunmuştur. Tüm deportivo la coruna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atakaş Hatayspor'da ayrılık!
Atakaş Hatayspor'da ayrılık! Süper Lig'in dişli takımlarından Atakaş Hatayspor tecrübeli futbolcu Emre Çolak'la yollarını ayırdı.
18.12.2021 Hatay Spor
Emre Çolak Türkiye'ye geri dönüyor
Emre Çolak Türkiye'ye geri dönüyor İspanyol ekibi Deportivo ile sözleşmesi fesh eden Emre Çolak, yeniden Türkiye’ye dönme aşamasında. Tecrübeli oyuncuyu Süper Lig’den birçok takımın takibe aldığı öğrenildi. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni yabancı kuralı sonrası yıldız oyuncuyu transfer etmekte kararlı.
16.07.2020 Galatasaray
Emre Çolak, takımla antrenmana çıkmadı! Göztepe yolunda...
Emre Çolak, takımla antrenmana çıkmadı! Göztepe yolunda... Deportivo La Coruna forması giyen ve sezon sonunda kulübünden ayrılması beklenen Emre Çolak, teknik direktör Fernando Vazquez’in kararıyla takımdan ayrı çalıştı. İspanyol basını, Emre’nin Türkiye’ye döneceğini ve Göztepe ile anlaşabileceğini iddia etti.
26.06.2020 Göztepe
Göztepe'den çifte bomba! Alper Potuk ve Emre Çolak...
Göztepe'den çifte bomba! Alper Potuk ve Emre Çolak... İzmir temsilcisi, Fenerbahçe ile mukavelesi bitecek Alper Potuk'un yanı sıra Deportivo'da istediğini bulamayan Emre Çolak için transfer atağına kalktı.
6.04.2020 Göztepe
Alanyaspor Juanfran'ı resmen açıkladı!
Alanyaspor Juanfran'ı resmen açıkladı! Aytemiz Alanyaspor, Deportivo'dan Juan Francisco ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
29.07.2019 Alanyaspor
Ryan Babel'den 'Aslan' paylaşımı!
Ryan Babel'den 'Aslan' paylaşımı! Sarı-kırmızılı ekibin transferini açıklamaya hazırlandığı Babel, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.
8.06.2019 Galatasaray
"Emre Mor'un iletişim sorunu var"
"Emre Mor'un iletişim sorunu var" Emre Mor hakkında konuşan Celta Vigo teknik direktörü Escriba “Emre Mor’un biraz iletişim problemi var. Kendisi için ödenen büyük paraların ve yaptığı hataların farkında” diye konuştu.
29.03.2019 İspanya
Emre Çolak ortada kaldı!
Emre Çolak ortada kaldı! İspanya 2. Lig ekibi Deportivo La Coruna'dan Arabistan ekibi Al Wahda'ya transfer olan Emre Çolak büyük şok yaşadı.
22.03.2019 Futbol
Şenol Güneş'in derbideki forveti Ryan Babel!
Şenol Güneş'in derbideki forveti Ryan Babel! Şenol Güneş, pazartesi günü mutlak zafer parolasıyla çıkacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde 11’ini şekillendirmeye başladı. Güneş’in Enzo Roco, Gary Medel ve Gökhan Töre’nin yerine Domagoj Vida, Tolgay Arslan ve Ricardo Quaresma’yı sahaya sürüp forvette ise formsuz Cyle Larin’in yerine Ryan Babel’i görevlendirmesi bekleniyor.
22.09.2018 Beşiktaş
Göztepe'nin yeni hedefi Marcus Berg!
Göztepe'nin yeni hedefi Marcus Berg! Transferde son olarak İspanyol Deportivo La Coruna'dan orta saha Celso Borges'le 3 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe, İsveçli golcü Marcus Berg'e kanca attı.
17.08.2018 Göztepe
Göztepe, Celso Borges'i açıkladı!
Göztepe, Celso Borges'i açıkladı! Göztepe, Kosta Rikalı futbolcu Celso Borges ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
16.08.2018 Göztepe
Celso Borges, Göztepe için İzmir'de!
Celso Borges, Göztepe için İzmir'de! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kadrosuna dahil etmeyi planladığı Kosta Rika Milli Takımı oyuncusu Celso Borges, İzmir'e geldi.
15.08.2018 Göztepe
Göztepe'de cezalı ve formsuz oyuncular can sıkıyor
Göztepe'de cezalı ve formsuz oyuncular can sıkıyor SPOR Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından pazar günü deplasmanda Galatasaray'ın karşısına çıkacak Göztepe'de cezalı ve formsuz futbolcuların çokluğu sıkıntı yaratıyor.
15.08.2018 Göztepe
Doumbia 300 bin euro için Göztepeli olmadı!
Doumbia 300 bin euro için Göztepeli olmadı! Kulübü Sporting Lizbon'la yol ayrımına gelen Doumbia'ya yıllık 1.5 milyon euro teklif ettiği öğrenilen Göztepe'de oyuncunun 1.8 milyon euro istemesi nedeniyle transferde geri adım attığı ifade edildi.
9.08.2018 Göztepe
Göztepe Borges ve Nakoulma için atakta!
Göztepe Borges ve Nakoulma için atakta! Hollanda kampını noktalayıp İzmir'e dönen ve Bursaspor'dan stoper Titi ile her konuda anlaşma sağlayan Süper Lig ekibi Göztepe, orta saha Celso Borges ve hücum oyuncusu Prejuce Nakoulma transferi için gaza bastı.
4.08.2018 Göztepe
Eski Deportivo'lu Messi'nin yeni hocası oldu
Eski Deportivo'lu Messi'nin yeni hocası oldu Arjantin Milli Takımı'nda görevine son verilen teknik direktör Jorge Sampaoli'nin yerine geçici olarak eski futbolcu Lionel Scaloni getirildi.
3.08.2018 Futbol
Göztepe'ye transferde kötü haber
Göztepe'ye transferde kötü haber TRANSFER döneminde son olarak Galatasaray'dan kanat oyuncusu Yasin Öztekin'le sözleşme imzalayan ve dünyaca ünlü golcü Mario Gomez'in peşinde olan Göztepe'ye Bursasporlu stoper Titi ve Deportivolu orta saha Borges'te kötü haberler geldi.
27.07.2018 Göztepe
Beşiktaş Fabri için Fulham'la anlaştı!
Beşiktaş Fabri için Fulham'la anlaştı! Beşiktaş, İngiliz ekibi Fulham ile Fabri'nin transferi için anlaşırken İspanyol kalecinin alternatifini belirledi. Beşiktaş, Fabri'yi Fulham'a 6 milyon euroya sattıktan sonra Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin'e teklifte bulunacak.
19.07.2018 Beşiktaş
Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi
Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi İspanya kulübü Deportivo La Coruna, Hollandalı teknik direktör Clarence Seedorf ile yolların ayrıldığını duyurdu.
22.05.2018 İspanya
Süper Lig'de Seedorf bombası!
Süper Lig'de Seedorf bombası! Sivasspor'da yeni sezonda teknik direktörlük konusunda yönetimin listesine sürpriz bir isim dahil oldu. Yönetim, Deportivo'yu çalıştıraan Seedorf'u gündemine aldı.
17.05.2018 Sivas Spor
Süper Lig'den 5 Nijeryalı Dünya Kupası aday kadrosunda
Süper Lig'den 5 Nijeryalı Dünya Kupası aday kadrosunda Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Nijerya'nın aday kadrosuna Bursasporlu Shehu, Ekong ile Agu, Kasımpaşalı Omeruo ve Trabzonsporlu Onazi davet edildi
15.05.2018 Trabzonspor
Emre Çolak için sürpriz karar!
Emre Çolak için sürpriz karar! Seneye 2. Lig'de mücadele edecek olan Deportivo La Coruna, aralarında Emre Çolak'ın bulunduğu önemli isimleri kadroda tutmayı planlıyor.
2.05.2018 İspanya
Barcelona şampiyonluğu kutladı
Barcelona şampiyonluğu kutladı La Liga’da bitime 3 hafta kala liderliği garantileyen Barcelona, şampiyonluğunu kutladı.
30.04.2018 İspanya
Barcelona'dan Arda Turan'a büyük şok!
Barcelona'dan Arda Turan'a büyük şok! Değerlerine bağlılığıyla bilinen Katalan devi Barcelona, sezonun ilk yarısında kadroda bulunan Arda Turan, Deulofeu ve Mascherano'nun isimlerine şampiyonluk tişörtünde yer vermedi.
30.04.2018 İspanya
Barça namağlup şampiyon oldu!
Barça namağlup şampiyon oldu! Barcelona, Deportivo'yu 4-2 mağlup ederek son 10 sezonda 7, La Liga'da 25. şampiyonluğunu ilan etti. Barça, 36 maçta; 26 galibiyet, 8 beraberlik, 0 yenilgi aldı.
29.04.2018 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Deportivo La Coruna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deportivo la coruna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.