Deniz Undav

Deniz Undav

Son dakika deniz undav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz undav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz undav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Undav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz undav gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 deniz undav haberi bulunmuştur. Tüm deniz undav haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da sürpriz transfer! Luyindama kefil oldu Erden Timur bonservisini sordu
Galatasaray'da sürpriz transfer! Luyindama kefil oldu Erden Timur bonservisini sordu Moussa Dembele, Deniz Undav gibi golcülerle ilgilenmesine rağmen farklı tercihler için arayışlarına devam eden Galatasaray'ın gündemine 25 yaşındaki Kongolu golcünü girmesi Sarı Kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırdı. 2018 yılında doğum gününde Lyon'dan Mainz'a transfer olan 1,92'lik yıldız için Luyindama'nın araya girdiği öğrenilirken, Erden Timur'un İngiliz ekibiyle görüşmelere başladığı bildirildi.
19.01.2023 Galatasaray
Tayfun Korkut kefil oldu: Gomis'ten, İcardi'den fazla gol atar şampiyon olursunuz
Tayfun Korkut kefil oldu: Gomis'ten, İcardi'den fazla gol atar şampiyon olursunuz Sezon sonunda İcardi, Gomis ve Seferovic'le yollarını ayıracak olan Galatasaray'da forvet arayışlarına devam edilirken, yönetimin Moussa Dembele, Deniz Undav gibi golcülerin dışında bambaşka bir yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Bundesliga'da Tayfun Korkut ile birlikte çalışan, 2019'da bonservisine 20 milyon euro ödenen 25 yaşındaki Belçikalıyla görüşmelere başlanırken, 1,88'lik pivotun stil ve tarz olarak Diagne'yi andırması ise Sarı Kırmızılı taraftarların dikkatinden kaçmadı.
3.01.2023 Galatasaray
Galatasaraylılar lakabını 'Gurbetçi Aguero' taktı! 2023'ün ilk transferi hayırlı olsun
Galatasaraylılar lakabını 'Gurbetçi Aguero' taktı! 2023'ün ilk transferi hayırlı olsun Haris Seferovic'i Benfica'ya geri göndermek için kolları sıvayan Galatasaray'da İsviçreli futbolcunun yerini doldurmak için başlatılan transfer harekatında mutlu sona ulaşıldı. Belçika'da sergilediği performansla ismini duyuran 26 yaşındaki forvetin Sarı Kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, yıldız santraforun boy ve fizik açıdan Aguero'ya benzetilmesi ise camiada büyük heyecan uyandırdı.
1.01.2023 Galatasaray
Deniz Undav dediler Süper Lig'den golcü çıktı! İşte Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu yıldız
Deniz Undav dediler Süper Lig'den golcü çıktı! İşte Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu yıldız Galatasaray'ın da yakından takip ettiği Deniz Undav için girişimleri sürdüren Fenerbahçe bambaşka bir yıldızı gündemine aldı. Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansla oldukça dikkat çeken ve 12 maçta 9 gol atan yıldız futbolcu için Sarı Lacivertli yönetimin girişimlere başladığı öğrenilirken, Akdeniz ekibinin bu transfer için 10 milyon euro bonservis bedeli belirlediği anlaşıldı.
18.12.2022 Fenerbahçe
Her şey için teşekkürler Gomis! Galatasaray transferde 2023'ün ilk sürprizini yaptı
Her şey için teşekkürler Gomis! Galatasaray transferde 2023'ün ilk sürprizini yaptı İcardi'nin PSG'den kiralık olarak gelmesi, Seferovic'le yolların ayrılma planı ve Gomis'in yaşını gözeten Galatasaray forvet hattında köklü değişikliklere gitmeye karar verdi. Yerli rotasyonunda sıkıntı yaşamak istemeyen Okan Buruk'un 26 yaşındaki yıldıza onay verdiği bildirilirken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin İngiliz temsilcilerle görüşmelere başladığı belirtildi.
14.12.2022 Galatasaray
Seferovic haberi alınca bayram ilan etti! Yıldız golcü 2 gol attı Okan Buruk transfer defterini kapatmak zorunda kaldı
Seferovic haberi alınca bayram ilan etti! Yıldız golcü 2 gol attı Okan Buruk transfer defterini kapatmak zorunda kaldı Seferovic'le yollarını ayırmak isteyen ve İsviçreli futbolcuyu Benfica'ya göndermek için çalışmalara başlayan Galatasaray'a transferde kötü haber geldi. Forvet hattına yatırım yapmak için kolları sıvayan Sarı Kırmızılı yönetimin talip olduğu futbolcu hazırlık maçında 2 gol atarken, Premier Lig ekibinin 26 yaşındaki santraforu göndermek için biraz daha düşüneceği öğrenildi.
12.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor Özellikle yerli rotasyonunda oldukça sıkıntı yaşayan ve devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi 4 oyuncuyla görüşmelere başladı. Okan Buruk'un verdiği rapora göre hareket eden Sportif AŞ'nin yeni Ümit Karan'ı bulduğu belirtilirken, Cimbom'un defans ve kanat bölgeleri için de hamlelerde bulunacağı bildirildi.
9.12.2022 Galatasaray
Seferovic'e müjdeli haber! Dursun Özbek yıldız golcüyü kümeye oynayan takıma kaptırdı
Seferovic'e müjdeli haber! Dursun Özbek yıldız golcüyü kümeye oynayan takıma kaptırdı Seferovic'in beklenen etkiyi yapmaması üzerine devre arasında takıma iyi bir golcü takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'a kötü haber geldi. Dursun Özbek'in görüşmelere başladığı yetenekli santraforun Schalke ve Herta Berlin tercihlerinden birini yapacağı öğrenilirken, Sarı Kırmızılı ekibin ise yine Seferovic'le yola devam edeceği bildirildi...
8.12.2022 Galatasaray
Moussa Dembele'den sonra bir forvet daha! Her şey gelecek sezon için...
Moussa Dembele'den sonra bir forvet daha! Her şey gelecek sezon için... Gelecek sezonun forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray Moussa Dembele'den sonra Deniz Undav'la görüşmelere başladı.
4.12.2022 Galatasaray
Premier Lig ekibinin Türk yıldızı hakkında sürpriz iddia! 40 gole katkı yaptı
Premier Lig ekibinin Türk yıldızı hakkında sürpriz iddia! 40 gole katkı yaptı Son dönemde adı Galatasaray ile anılan Premier Lig ekibi Brighton'ın Türk yıldızı Deniz Undav için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 26 yaşındaki oyuncunun yeni kulübüyle ilgili İngiliz basınında yeni bir iddia yer aldı.
2.12.2022 Galatasaray
Kendi gelmedi ama golcüsüne izin verdi! De Zerbi'den Okan Buruk'a transfer kıyağı
Kendi gelmedi ama golcüsüne izin verdi! De Zerbi'den Okan Buruk'a transfer kıyağı Domenec Torrent'le yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'ın gündemine gelen, fakat Premier Lig'e gitmeyi tercih eden De Zerbi'den Sarı Kırmızılı kulübe büyük bir transfer kıyağı geldi. 43 yaşındaki İtalyan teknik adam Okan Buruk'un istediği forvetin gidişine onay verirken, Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur'un görüşmelere başladığı bildirildi.
30.11.2022 Galatasaray
İcardi, Deniz Undav, Dembele... Galatasaray'ın asıl bombası ortaya çıktı!
İcardi, Deniz Undav, Dembele... Galatasaray'ın asıl bombası ortaya çıktı! Sezon sonunda forvet hattını bir kez daha değiştirmeye hazırlanan Galatasaray aradığı golcüleri buldu. Moussa Dembele ile prensip anlaşmasına varan Sarı Kırmızılılar Kolombiyalı yıldızın peşine düşerken, Serie A ekibinin 1 yıllık opsiyonu kullanmaması halinde Erden Timur'un bu transferi bitireceği belirtildi. İşte Galatasaray cephesinde yaşanan sıcak gelişmeler...
29.11.2022 Galatasaray
Erden Timur rotasını çizdi: Madem İcardi 30 milyon euro biz de onun yerine 2 forvet alırız
Erden Timur rotasını çizdi: Madem İcardi 30 milyon euro biz de onun yerine 2 forvet alırız Arjantinli yıldız Mauro İcardi'yi kiralık olarak renklerine bağlamasına rağmen PSG'e bonservis konusunda danışan ve 30 milyon euro'luk geri dönüş alan Galatasaray'da Erden Timur'un 'B' planını hazırladığı öğrenilirken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin iki forvet için atağa geçtiği bildirildi. İşte Cimbom'un gündemine aldığı o iki santrafor...
22.11.2022 Galatasaray
Halil Dervişoğlu olmadı ama bu olacak! Galatasaray'a 27 gol 13 asist yapan yerli forvet geliyor
Halil Dervişoğlu olmadı ama bu olacak! Galatasaray'a 27 gol 13 asist yapan yerli forvet geliyor Yerli golcü konusunda sıkıntı yaşayan ve ileri uca alternatif bir forvet arayan Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonu Belçika'da geçiren ve 41 maçta 27 gol 13 asist yapan 26 yaşındaki santraforla masaya oturduğu belirtildi. Halil Dervişoğlu'ndan beklenen verimi alamayan Sarı Kırmızılıların bu sefer doğru oyuncuyu bulduğu bildirilirken, görüşmelerin ocak ayında başlayacağı anlaşıldı.
20.11.2022 Galatasaray
Cimbom Umut Bozok'u elinden kaçırdı bunu kaçırmayacak! Premier Lig'den yeri golcü geliyor
Cimbom Umut Bozok'u elinden kaçırdı bunu kaçırmayacak! Premier Lig'den yeri golcü geliyor Bu sezon forvet hattını olduğu gibi değiştiren ve Gomis, İcardi, Seferovic'le lige giriş yapan Galatasaray'da Boşnak golcünün beklentilerin altında kalması Sarı Kırmızılı camiada hayal kırıklığı yarattı. Seferovic'i Benfica'ya geri göndermeye hazırlanan Sportif AŞ'nin Premier Lig'de mücadele eden yerli bir forvetle görüşmelere başladığı öğrenilirken, yönetimin 8+3 kuralı sebebiyle bu transfere olmazsa olmaz gözüyle baktığı ifade edildi.
30.10.2022 Galatasaray
Stefan Kuntz çıldırdı! 'Söylediğiniz oyuncuyu kimin yerine alacaktım?'
Stefan Kuntz çıldırdı! 'Söylediğiniz oyuncuyu kimin yerine alacaktım?' İtalya maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Stefan Kuntz, Soner Dikmen sorusuna sinirlenerek "Berkan Kutlu, Avrupa'da birçok maç oynadı ve tecrübe edindi." bunun için kendisini tercih ettim açıklamasında bulundu.
29.03.2022 Futbol
Stefan Kuntz'tan flaş açıklama! Enes, Deniz Undav, Yusuf Yazıcı, Umut Bozok...
Stefan Kuntz'tan flaş açıklama! Enes, Deniz Undav, Yusuf Yazıcı, Umut Bozok... A Milli Takım kadrosunu açıklayan ve TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Stefan Kuntz; Enes Ünal, Deniz Undav, Yusuf Yazıcı, Umut Bozok gibi tercihlerin izahını yaptı. İşte Alman teknik adamın o sözleri...
18.03.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Undav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz undav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.