Deniz Atalay

Deniz Atalay

Son dakika Deniz Atalay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Atalay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Atalay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Atalay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz atalay gelişmeleri de dahil olmak üzere 573 deniz atalay haberi bulunmuştur. Tüm deniz atalay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çebi: Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum
Çebi: Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum Beşiktaş'ta pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adayı Ahmet Nur Çebi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan Fikret Orman'ın açıklamalarına tepki gösteren Çebi, "Dün beni acıtan bu olay yaşadım. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ben Şenol Güneş ile ekip değilmişim. Bunu söyleyen, bana 'ağabey' diyen, biz demeyi başaramayan, sürekli ‘ben’ diyen ve 6.5 yıl birlikte görev yaptığım insan. Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum" dedi.
16.10.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta flaş gelişme! Fikret Orman'dan dönüş sinyali
Beşiktaş'ta flaş gelişme! Fikret Orman'dan dönüş sinyali Camiadan ve taraftarlardan gelen ısrarlar üzerine istifayı rafa kaldıran Beşiktaş'ın bir numarası Fikret Orman yeniden aday olacağı konuşuluyor.
27.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi!
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi! Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alan Fikret Orman, 5. kez başkan seçildi.
12.05.2019 Futbol
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı...
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı... Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı yapılıyor.
12.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş başkanını seçiyor
Beşiktaş başkanını seçiyor Beşiktaş Kulübünde olağan seçimli genel kurul toplantısı yarın yapılacak.
11.05.2019 Beşiktaş
Fikret Orman'dan şampiyonluk açıklaması!
Fikret Orman'dan şampiyonluk açıklaması! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte yönetime sıkıntılı bir süreçte geldiklerini belirterek, tarihi işlere imza attıklarını bildirdi.
19.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan KAP'a görev değişiklikleri açıklaması!
Beşiktaş'tan KAP'a görev değişiklikleri açıklaması! Beşiktaş, yönetim kurulundaki görev değişiklikleri hakkında KAP'a bir açıklama yaptı.
11.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş yönetiminde görev dağılımı yapıldı
Beşiktaş yönetiminde görev dağılımı yapıldı Beşiktaş'ta geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Fikret Orman, yönetimdeki isimlerin görev dağılımını belirledi.
1.10.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan Bakan Kasapoğlu'na ziyaret
Fikret Orman'dan Bakan Kasapoğlu'na ziyaret Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.
25.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni yönetim mazbatasını aldı
Beşiktaş'ta yeni yönetim mazbatasını aldı Beşiktaş Kulübünde başkanlığa yeniden seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni gerçekleştirildi.
17.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim günü!
Beşiktaş'ta seçim günü! Beşiktaş Kulübü'nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu bugün yapılıyor. Oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erdi.
16.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu!
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın divan kuruluna vereceği yönetim kurulu listesi belli oldu.
12.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman: "Benim motivasyonum düşerse Beşiktaş çöker"
Fikret Orman: "Benim motivasyonum düşerse Beşiktaş çöker" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı.
27.08.2018 Beşiktaş
Fikret Orman 5 ismin biletini kesti!
Fikret Orman 5 ismin biletini kesti! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda listesinin yarısını yenileyecek. Orman’ın listesinde mevcut yönetimden 8 isim yer alacak.
14.08.2018 Futbol
Erdal Torunoğulları'ndan bomba açıklamalar!
Erdal Torunoğulları'ndan bomba açıklamalar! Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğulları, önemli açıklamalar yaptı.
7.06.2018 Beşiktaş
Orman'dan Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a ziyaret
Orman'dan Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a ziyaret Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti.
30.01.2018 Beşiktaş
Cenk Tosun, İstanbul'a döndü!
Cenk Tosun, İstanbul'a döndü! Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig takımı Everton'a transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, İstanbul'a döndü.
6.01.2018 İngiltere
Güneş'ten sürpriz hamle!
Güneş'ten sürpriz hamle! Şenol Güneş, Sivasspor karşısında Oğuzhan'ı ilk 11'de oynatmayı planlıyor!
22.12.2017 Beşiktaş
Deniz Atalay'dan Bayern Münih'e uyarı
Deniz Atalay'dan Bayern Münih'e uyarı Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Süper Lig'de siyah-beyazlı ekibin yarın oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçını değerlendirdi.
22.12.2017 Fenerbahçe
Şenol Güneş'in üzerine yürüdüler!
Şenol Güneş'in üzerine yürüdüler! Beşiktaş bir deplasmandan daha puan kaybıyla dönerken, devre arasında ve maç sonunda Şenol Güneş istenmeyen olaylara maruz kaldı.
10.12.2017 Beşiktaş
Real Madrid'den Cenk Tosun hamlesi!
Real Madrid'den Cenk Tosun hamlesi! Günün bomba iddiası İspanya'dan... Radio Marca, Real Madrid'in scoutlarının bir süredir izledikleri Leipzig'in golcüsü Timo Werner'i bir kez de Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş karşısında izleyeceğini duyurdu. Almanya'ya gidecek Real Madrid'in scoutı aynı zamanda Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u da izleyecek...
6.12.2017 Beşiktaş
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali!
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali! Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlayan Kartal evinde 3-0 kazanarak zirveye pençe attı.
2.12.2017 Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri belli oldu.
2.12.2017 Galatasaray
Çin heyeti, Beşiktaş Müzesi'ni gezdi
Çin heyeti, Beşiktaş Müzesi'ni gezdi Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve beraberindeki heyet, Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesinde Beşiktaş Müzesi'ni gezdi.
1.10.2017 Beşiktaş
Hiçbirine teklif yok!
Hiçbirine teklif yok! Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği 6 isimle yollarını ayırmak istiyor ama...
17.08.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Atalay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz atalay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.