Demir Çubuk

Demir Çubuk

Son dakika demir çubuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demir çubuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demir çubuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demir Çubuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demir çubuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 demir çubuk haberi bulunmuştur. Tüm demir çubuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuşadası açıklarında akıntıyla sürüklenen Türk balıkçı teknelerine Yunan askerleri saldırdı
Kuşadası açıklarında akıntıyla sürüklenen Türk balıkçı teknelerine Yunan askerleri saldırdı Yunan askeri akıntıya kapılıp zorda kalan Türk balıkçı teknelerini demir çubukla taciz etti. Aydın'ın Kuşadası açıklarında avlanırken akıntıyla sürüklenen 2 Türk balıkçı teknesine, Yunan Sahil Güvenlik ekibi demir çubukla saldırıp, tazyikli su sıktı. Ardından Türk kara sularına giren Yunan botu, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince bölgeden çıkartıldı. Yaşanan o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
30.10.2023 Gündem
Tarlada korkunç olay! Ceviz ağacından düşüp demir çubuğa saplandı
Tarlada korkunç olay! Ceviz ağacından düşüp demir çubuğa saplandı Gümüşhane'de ceviz toplarken ağaçtan düşüp, zemindeki demin çubuk vücuduna saplanan Ekrem Turhan (60), hayatını kaybetti.
21.10.2023 Yaşam
Sevgilisi demir çubukla saldırdı, kanlar içinde yere yığıldı! İstanbul'da dehşet
Sevgilisi demir çubukla saldırdı, kanlar içinde yere yığıldı! İstanbul'da dehşet İstanbul Eyüpsultan’da apartmanın içerisinde sevgilisini demir çubukla darp eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin emniyette birçok suçtan kaydı olduğu anlaşılırken saldırıya uğrayan kadının kanlar içerisinde yerde kaldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
9.03.2023 Yaşam
Depremin acı bilançosunu havadan çekilen görüntüler gözler önüne serdi
Depremin acı bilançosunu havadan çekilen görüntüler gözler önüne serdi Kahramanmaraş’ta depremin acı bilançosunu havadan çekilen görüntüler gözler önüne serdi. Enkaz altından bir çok kişi kurtarılırken, bir kişinin de demir çubuk uzatıp seslenerek yardım istediği anlar kameraya takıldı.
6.02.2023 Gündem
Aldatıldığını düşünen eşten kan donduran cinayet!
Aldatıldığını düşünen eşten kan donduran cinayet! Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 ay önce O.Ç. (43), kendisini aldattığı şüphesiyle iki çocuk annesi eşi N.Ç'yi (30) vahşice öldürdü. Katil koca ifadesinde 'ben başına vurdum öldü, sonra genital bölgesine çubuk soktum' dese de , otopside talihsiz kadının genital bölgesine sokulan demir çubuk sonucu öldüğü belirlendi. Cani koca hakkında "Canavarca hisle eziyet çektirerek eşi kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Katil cezadan kurtulabilmek için mahkemede deli numarası yaptı ancak Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilen O.Ç'nin akli dengesinin yerinde, cezai ehliyetinin tam olduğu bildirildi.
30.01.2021 Yaşam
Kozalak toplarken feci şekilde can verdi!
Kozalak toplarken feci şekilde can verdi! Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, kozalak toplamak için çıktığı çam ağacının üzerinden geçen yüksek gerilim hattı tellerine temas eden Yasin Taş (27), akıma kapılarak yaşamını yitirdi.
1.10.2020 Yaşam
Kayısı toplayan 11 yaşındaki çocuğun eline demir korkuluk saplandı!
Kayısı toplayan 11 yaşındaki çocuğun eline demir korkuluk saplandı! Aksaray’da, komşularının bahçesindeki ağaçtan kayısı toplamak için duvara çıkan Afganistan uyruklu Sahnaz Halidi'nin sağ eline, demir korkuluk saplandı. Sahnaz'ın eline saplanan demir çubuk, hastanede çıkartıldı.
16.06.2020 Gündem
Üniversiteli Mehmet Ali feci şekilde can verdi
Üniversiteli Mehmet Ali feci şekilde can verdi Konya'da ablasını döven eniştesiyle konuşmak isteyen üniversite öğrencisi Mehmet Ali Demirel (23) demir çubuklarla dövülerek feci şekilde can verdi.
31.05.2020 Yaşam
Batman'da teknik direktör ve sporculara saldırı
Batman'da teknik direktör ve sporculara saldırı TFF 3'üncü Lig takımlarından Medical Park Batman Petrolspor A.Ş. Kulübü tesislerine gelen yaklaşık 12 kişilik grup, ellerindeki demir çubuk ve sopalarla teknik direktör Tarık Yurttaş ve 2 sporcuya saldırdı. Saldırganlar kaçarken yaralanan yurttaş ve futbolcular, hastaneye kaldırıldı.
29.11.2019 Futbol
O öğretmenden dayaktan beter savunma!
O öğretmenden dayaktan beter savunma! Otizmli ve epilepsi hastası olan M.F.D. (8) adlı öğrencisine şiddet uygulayan öğretmen Y.İ.’nin daha önce de R.K.’yi darp ettiği iddia edildi. Şiddet anını kaydeden öğretmen Tuğba Özerdemir ise “Neden böyle yaptığını sorunca ‘Zaten anakart yanmış’ dedi” diye ifade verdi.
12.01.2019 Yaşam
Kandil’de son 3 yılda 52 çocuk katledildi
Kandil’de son 3 yılda 52 çocuk katledildi Terör örgütü PKK, kandırarak dağa çıkardığı çocukları birer birer öldürüyor. Son 3 yılda 52 çocuk teröristin yaşadıkları zulümden kaçmak isterken katledildiği ortaya çıktı.
10.12.2018 Gündem
Beşiktaş-G.Saray derbisi sonrası kahreden ölüm!
Beşiktaş-G.Saray derbisi sonrası kahreden ölüm! İstanbul'da geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisini restoranda izleyen Beşiktaş taraftarı 4 kişi maç sonu çıkan kavgada yaralandı. Restoran sahibi ve yanındakiler tarafından kafasına vurulan demir çubukla ağır yaralanan Mehmet Tutulkan (36) bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
8.12.2018 Galatasaray
Hastaneye bacağına giren demirle getirildi!
Hastaneye bacağına giren demirle getirildi! ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde, evinin bahçesindeki duvardan demir kapının üzerine düşen 9 yaşındaki Abdülkerim Çıvak'ın sağ bacağından giren demir, kaldırıldığı hastanede AFAD'ın yardımıyla çıkartıldı.
15.09.2018 Yaşam
Lüks sitede dehşet!
Lüks sitede dehşet! İstanbul Pendik'te iki kişi, oturdukları sitenin güvenlik görevlisini demir çubuk ve bıçakla yaraladı. Polis saldırganlar Barış O. ile Azad O. kardeşleri arıyor.
23.04.2018 Yaşam
Akılalmaz görüntü! 130 cm'lik demir çubuk testisinden girip...
Akılalmaz görüntü! 130 cm'lik demir çubuk testisinden girip... Hintli bir inşaat işçisinin testisinden giren 1.3 metrelik demir çubuk boynuna yakın yerden çıktı. İnce bağırsağı, kalın bağırsağı ve akciğerleri delinen işçiyi doktorlar kurtardı.
15.03.2018 Dünya
Annesinin yanında baldızına cinsel tacizde bulunan enişte tutuklandı
Annesinin yanında baldızına cinsel tacizde bulunan enişte tutuklandı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Coşkun Ş. ayrıldığı eşinin kız kardeşi C.K.'ye (17) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Kızına tacizi izlediği ve engellemediği öne sürülen anne H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, mağdur C.K. ise devlet korumasına alındı.
14.03.2018 Yaşam
Kaçak kazı yaparken yakalandılar
Kaçak kazı yaparken yakalandılar Adıyaman’ın Besni ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şahıs suçüstü yakalandı.
4.03.2018 Yaşam
Van'da 2 aile arasında kavga: 1 ölü
Van'da 2 aile arasında kavga: 1 ölü Van'ın İpekyolu ilçesinde, 2 aile arasında yaşanan ve bir kişinin yaşamının yitirmesiyle sonuçlanan kavgayla ilgili 8 zanlı gözaltına alındı.
5.01.2018 Yaşam
'Misafir' kavgasına yakınları da karıştı: 10 yaralı
'Misafir' kavgasına yakınları da karıştı: 10 yaralı Şanlıurfa'da, adı öğrenilemeyen damat ile evine sıkça misafir gelmesini eleştiren kayınpederi arasında çıkan kavgaya, diğer aile bireyleri de katıldı. Kavgada, kadınların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.
4.12.2017 Yaşam
İşte mucize!
İşte mucize! İnşaat Demiri sırtından girip başından çıktı 15 günde iyileşti...
7.09.2017 Yaşam
Çatıdan atlayan kedi, demire saplandı
Çatıdan atlayan kedi, demire saplandı Gaziantep'te, çatıdan atlayan kedi, bir evin duvarındaki inşaat demirine saplandı. Acı içerisinde kıvranan kedi, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin demiri kesmesinin ardından, vücudunda demir çubuk ile tedavi için hayvan barınağına götürüldü.
28.07.2017 Yaşam
Ekmek bıçağı, demir çubuk, çakı ve sopa!
Ekmek bıçağı, demir çubuk, çakı ve sopa! Bursaspor'un bu akşam Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmayı izlemek üzere İstanbul'dan, Bursa'ya gelen 2 bin siyah beyazlı taraftar, otobüsleri şehir girişinde durduruldu.
15.05.2017 Beşiktaş
Boğazına demir çubuk saplanan Hande, yaşama tutunamadı
Boğazına demir çubuk saplanan Hande, yaşama tutunamadı Gaziantep'te, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin çarptığı inşaat duvarındaki demirin, ön camdan girerek boğazına saplandığı 24 yaşındaki Hande Karaoğlu, tedavi gördüğü hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
15.05.2017 Yaşam
Korkunç! Boğazına inşaat demiri saplandı
Korkunç! Boğazına inşaat demiri saplandı Gaziantep'te, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin çarptığı inşaat duvarındaki demirin ön camdan girerek boğazına saplandığı 24 yaşındaki Hande Karaoğlu, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.
8.05.2017 Yaşam
Fransa'da PKK'lı grup, mitinge katılanlara saldırdı
Fransa'da PKK'lı grup, mitinge katılanlara saldırdı PKK'lı grup, Başkent Paris'te düzenlenen "Teröre Lanet, Demokrasiye Davet" mitingine katılan bazı kadın ve çocukları tartakladı, olayda en az 5 kişi yaralandı
20.11.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Demir Çubuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demir çubuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.