Demet Şener Boşanma

Demet Şener Boşanma

Son dakika Demet Şener boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Şener boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Şener boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Şener Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet şener boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 demet şener boşanma haberi bulunmuştur. Tüm demet şener boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Mahkemeden flaş karar! Demet Şener açıkladı...
Mahkemeden flaş karar! Demet Şener açıkladı... Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasında sona gelindi. Mahkeme, 19 Ocak'ta duruşmayı karara bağlayacağını belirterek erteledi.
21.12.2017 Magazin
'Boşanacağımı söyleseler gülerdim'
'Boşanacağımı söyleseler gülerdim' MAG dergisi için objektif karşısına geçen eski manken Demet Şener, açıklamalarda bulundu. 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Şener, özel hayatına dair soruları yanıtladı.
13.12.2017 Magazin
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu!
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu! Demet Şener, Mehmet Özer'in yemek programına konuk oldu ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı programı anonslamak için sosyal medya hesabından paylaştı.
1.11.2017 Magazin
Kutluay sessizliğini bozdu: Çok yüksek!
Kutluay sessizliğini bozdu: Çok yüksek! İbrahim Kutluay, kendisinden 10 milyon TL tazminat isteyen eşi Demet Şener’e sert çıktı: “Normal bir tazminat istemiyor. İstediği rakam çok yüksek. Sebepsiz zenginleşme için mahkemeyi kullanıyor”
15.10.2017 Magazin
Önce kalbinden sonra vücudundan sildi
Önce kalbinden sonra vücudundan sildi Demet Şener, boşanma aşamasında olduğu eşi İbrahim Kutluay’ı hayatından tamamen çıkardı.
13.09.2017 Magazin
Demet Şener: Önce gözyaşlarını silersin, sonra...
Demet Şener: Önce gözyaşlarını silersin, sonra... Eski manken Demet Şener, boşanma aşamasında olduğu eşi İbrahim Kutluay'ı hayatından tamamen çıkardı.
13.09.2017 Magazin
Katanadan gocunmadım
Katanadan gocunmadım Nur Yerlitaş ile Demet Şener önceki gün Nişantaşı’nda sohbet ederken objektiflere takıldı.
9.09.2017 Magazin
Çocuklara kavuştu
Çocuklara kavuştu Demet Şener, boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay’da bayramın iki günü geçiren kızı İrem ve oğlu Ömer’e kavuştu.
4.09.2017 Magazin
Demet Şener'den itiraf: Yerlerde sürünerek ağladım
Demet Şener'den itiraf: Yerlerde sürünerek ağladım 12 yıllık eşi İbrahim Kutluay tarafından aldatılan ve şu sıralar boşanma süreci devam eden Demet Şener, çok zor zamanlar geçirdiğini belirterek "Yerlerde sürünerek ağladığım günler oldu." dedi.
20.08.2017 Magazin
Demet Şener'den ağlatan paylaşım!
Demet Şener'den ağlatan paylaşım! İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde zor günler geçiren Demet Şener, dokuz yıl önce hayata veda eden babasına 'içini döktü'.
28.07.2017 Magazin
Demet Şener: Asla yapmaz derdim; ama...
Demet Şener: Asla yapmaz derdim; ama... Demet Şener, kendisini aldatan eşi İbrahim Kutluay hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Şener'in o bomba sözleri...
22.06.2017 Magazin
Demet Şener yeni 'puzzle'a başladı!
Demet Şener yeni 'puzzle'a başladı! Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda puzzle yaparken görülüyor.
19.06.2017 Magazin
Demet Şener boşanamıyor...
Demet Şener boşanamıyor... İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasının üçüncü duruşması yapıldı. Gizli görülen duruşmada karar çıkmadı.
15.06.2017 Magazin
Demet Şener'in şezlong pozu olay oldu!
Demet Şener'in şezlong pozu olay oldu! Demet Şener önceki gün evinin bahçesindeki şezlonga uzanıp poz verdi. Şener, bu pozları instagramdan paylaştı.
11.06.2017 Magazin
Demet Şener'den boşanma hatırası!
Demet Şener'den boşanma hatırası! Demet Şener, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'dan boşanma davasının görüldüğü Antalya Adliyesi'nin bahçesinde kadın hayranlarından yoğun ilgi gördü.
7.06.2017 Magazin
Demet Şener, boşanma davası için Antalya'da
Demet Şener, boşanma davası için Antalya'da Eski Manken Demet Şener, avukatıyla birlikte Antalya'da boşanma davasına katıldı. Tanık dinlenmesi için Antalya'da yapıldığı belirtilen duruşmaya, eşi eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay katılmadı.
26.05.2017 Magazin
Demet'ten şok hareket! Boşanmadan öyle bir şey yaptı ki...
Demet'ten şok hareket! Boşanmadan öyle bir şey yaptı ki... İbrahim Kutluay ile boşanma davası süren Demet Şener sosyal medyada soyadını değiştirdi.
11.05.2017 Magazin
Demet Şener'den aşk itirafı!
Demet Şener'den aşk itirafı! İbrahim Kutluay'la süreci devam eden Demet Şener, hayatında kimsenin olmadığını açıkladı.
10.05.2017 Magazin
Şoke eden iddia! Demet Şener'in arkadaşı evli çıktı...
Şoke eden iddia! Demet Şener'in arkadaşı evli çıktı... Son zamanlarda ismi Demet Şener ile anılan Emre Narin evli çıktı. Emre Narin’in eşi çocuklarını alıp evi terk etti.
30.04.2017 Magazin
Hayat 40’ında güzel!
Hayat 40’ında güzel! Ebru Şallı, Demet Şener ve Defne Samyeli birbirinden seksi kıyafetlerle katıldıkları davette 20’lik yıldızları gölgede bıraktı.
17.03.2017 Magazin
Demet Şener'den ilginç paylaşım
Demet Şener'den ilginç paylaşım Eski model Demet Şener, boşanma aşamasında olduğu İbrahim Kutluay’a göndermede bulundu.
30.01.2017 Magazin
Demet Şener son noktayı koydu
Demet Şener son noktayı koydu "Elimde belgeler var" diyerek İbrahim Kutluay'dan ayrılacağını açıklayan Demet Şener, boşanma davasını açtı.
15.10.2016 Magazin
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı!
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü manken Demet Şener 7 ay önce Cenk Küpeli'den anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şener, yeni bir aşka yelken açtı.
25.08.2021 Magazin
Demet Şener'den Cenk Küpeli yanıtı
Demet Şener'den Cenk Küpeli yanıtı Demet Şener, önceki akşam katıldığı bir organizasyonda görüntülendi. Şener'e eski eşi Cenk Küpeli'nin voleybolcu Derya Çayırgan ile görüntülenmesi soruldu.
15.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Şener Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet şener boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.