Del Piero

Del Piero

Son dakika del piero haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan del piero ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını del piero haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Del Piero

haberleri sayfasında son dakika yaşanan del piero gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 del piero haberi bulunmuştur. Tüm del piero haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kenan Yıldız'dan Galatasaray ve Icardi itirafı!
Kenan Yıldız'dan Galatasaray ve Icardi itirafı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kariyerinden en büyük hayaline kadar kadar birçok konuya değinen Milli futbolcu, Galatasaray ve Icardi hakkında da konuştu.
16.05.2024 Fenerbahçe
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 Süper Lig
Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı!
Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı! Juventus ve Milli Takım'da gösterdiği performanslarının ardından Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başaran Kenan Yıldız için teklifler gelmeye devam ediyor. Arsenal'in Milli yıldız için İtalyan ekibine sunduğu dev teklif ortaya çıktı.
24.02.2024 Futbol
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte yeni forma numarası
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte yeni forma numarası Juventus, performansından memnun kaldığı milli oyuncu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini 2029 yılına dek uzatmak istiyor.
9.02.2024 Futbol
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Menajeriyle görüşmeler başladı
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Menajeriyle görüşmeler başladı İtalyan devi Juvnetus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız, kısa süre içerisinde gösterdiği performanslarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalyan kulübü de genç yeteneğin performansına kayıtsız kalamadı.
20.01.2024 İtalya
İtalya, Kenan Yıldız'ı konuştu: Juventus'un en iyi oyuncusu
İtalya, Kenan Yıldız'ı konuştu: Juventus'un en iyi oyuncusu Juventus'un Frosinone'yi 2-1 mağlup ettiği maçta kulüp tarihine geçen Milli genç yetenek Kenan Yıldız, performansı ile İtalyanları kendisine hayran bıraktı.
24.12.2023 Şampiy10
Kenan Yıldız depremi! Resmen hayal kırıklığı, takımdan ayrılıyor
Kenan Yıldız depremi! Resmen hayal kırıklığı, takımdan ayrılıyor A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren ve Avrupa devlerini peşinden koşturan Kenan Yıldız'ın geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar....
9.12.2023 Fenerbahçe
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi! Juventus, A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini belirledi. Dünya devlerinin peşinden koştuğu Kenan Yıldız'ın Juve'den ayrılabileceği iddia edildi.
5.12.2023 Süper Lig
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
Denizlispor 2-0 Yeni Malatyaspor
Denizlispor 2-0 Yeni Malatyaspor Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Denizlispor, sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ederek 8 maç sonra kazandı.
1.03.2020 Yeni Malatya Spor
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Rivaldo: "Messi ile oynamak isterdim"
Rivaldo: "Messi ile oynamak isterdim" Barcelona'nın efsane futbolcularından Brezilyalı Rivaldo, "Messi ile oynamak isterdim." dedi.
19.12.2017 İspanya
'Balona röveşata çeken adam' konuştu
'Balona röveşata çeken adam' konuştu Yolda yürürken önünde bulduğu balonu önce sektiren ardından röveşata çekmeye çalışan bir adam sosyal medyada fenomen oldu. İşte o fenomen o anları anlattı...
13.11.2017 Spor Magazin
Balona rövaşata çeken adamdan açıklama
Balona rövaşata çeken adamdan açıklama Yolda yürürken önünde bulduğu balonu önce sektiren ardından rövaşata çekmeye çalışan bir adam sosyal medyada fenomen oldu.
14.11.2017 Yaşam
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt, yılın kadın sporcusu ise ABD'li cimnastikçi Simone Biles seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çakallarla Dans 4'ün yeni yüzü: Hande Katipoğlu!
Çakallarla Dans 4'ün yeni yüzü: Hande Katipoğlu! Çakallarla Dans 4'ün yeni yüzü belli oldu. Çakallarla Dans 4'te tavşan rolü ile Hande Katipoğlu yer alacak. Hande Katipolu, Çakallarla Dans 4'e nasıl dahil oldu? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Arda eleştirilere yanıt verdi
Arda eleştirilere yanıt verdi İspanyol basınından El Mundo Deportivo'ya röportaj veren Arda, Barcelona'nın oyun sisteminden ve arkadaş ortamından övgüyle bahsetti.
2.03.2016 Futbol
Isaksson performansından memnun
Isaksson performansından memnun Kasımpaşa'nın İsveçli milli kalecisi Andreas Isaksson, bu sezon sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.
16.11.2015 Kasımpaşa Spor
Tuncay Şanlı'dan Alex iddiası
Tuncay Şanlı'dan Alex iddiası Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, sarı lacivertli takımı masaya yatırdı.
3.09.2015 Fenerbahçe
Mutu ve Zokora'nın yeni takımı!
Mutu ve Zokora'nın yeni takımı! Hindistan Süper Lig takımlarından Pune City, Romanyalı Adrian Mutu ve Fildişi Sahilli Didier Zokora'yı transfer etti.
30.07.2015 Futbol
Filip Holosko'dan 2 yıllık imza
Filip Holosko'dan 2 yıllık imza Avustralya 1. Lig takımlarından Sydney FC, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Slovak futbolcu Filip Holosko'yu renklerine bağladı.
20.07.2015 Beşiktaş
Roberto Carlos sahalara dönüyor
Roberto Carlos sahalara dönüyor Roberto Carlos, yeni takımı Delhi Dynamos ile 3 yıl aradan sonra sahalara geri dönüyor.
10.07.2015 Futbol
İşte Carlos'un yeni adresi
İşte Carlos'un yeni adresi Geçen sezon Akhisar'ı çalıştıran Roberto Carlos'un yeni adresi belli oldu
5.07.2015 Futbol
Güç Barça'da artık
Güç Barça'da artık UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus ile Barcelona Berlin Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.
6.06.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Del Piero ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki del piero haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.