Dedaş

Dedaş

Son dakika dedaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dedaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dedaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dedaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dedaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 dedaş haberi bulunmuştur. Tüm dedaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşçilerin mola esnasında köpekle halayı güldürdü
İşçilerin mola esnasında köpekle halayı güldürdü Diyarbakır’da Dicle Elektrik (DEDAŞ) ekiplerinin elektrik onarımı için gittikleri Çınar ilçesine bağlı mahallede verdikleri mola sırasında köpekle halay çekmeleri güldürdü.
24.01.2024 Vatan TV
Kaçak elektrik denetimi yapan 3 DEDAŞ personeli darbedildi
Kaçak elektrik denetimi yapan 3 DEDAŞ personeli darbedildi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, kaçak elektrik denetimi yaparken darbedilen Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) ekibinden 3 kişi yaralandı.
6.05.2021 Yaşam
Vali isyan etti! 'Önüne geçemiyoruz'
Vali isyan etti! 'Önüne geçemiyoruz' Şanlı Urfa Valisi Abdullah Erin, kentte 1,5 milyon kişinin yardım aldığını belirterek, "PTT gişelerinde 22 personel yaklaşık 5 bin işlem yapıyor. Günde 300 bin kişi kuyrukta bulunuyor. Bu yoğunluğun önüne geçemiyoruz” dedi.
14.05.2020 Yaşam
Şanlıurfa’da esrarengiz olay
Şanlıurfa’da esrarengiz olay Şanlıurfa’da kaldırım taşlarının altından çıkan duman polis, itfaiye, zabıta ve AFAD'ı alarma geçirdi.
19.12.2019 Yaşam
PKK'lı teröristlere ait 13 sığınak imha edildi
PKK'lı teröristlere ait 13 sığınak imha edildi Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçelerinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin kullandığı biri 5 odalı olmak üzere 13 sığınak ve mağara kullanılamaz hale getirildi. Operasyonda, narkoterörizmle mücadele faaliyetleri kapsamında 78 kilogram esrar ele geçirildi.
10.11.2018 Gündem
Malatya'da bomba yüklü araç, Diyarbakır'da saldırı hazırlığındaki 3 terörist yakalandı
Malatya'da bomba yüklü araç, Diyarbakır'da saldırı hazırlığındaki 3 terörist yakalandı Terör örgütüne peş peşe ağır darbe. Malatya'da bir araçta yapılan aramada 28 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi. Aracın sahibinin BDP İlçe Başkan Yardımcısı A.R.Ü. olduğu belirtildi. Diyarbakır'da ise büyük şehirlerde eylem yapma hazırlığında olan 3 terörist yakalandı.
2.11.2018 Gündem
Son dakika: 5 ton esrar ele geçirildi
Son dakika: 5 ton esrar ele geçirildi Diyarbakır’ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri kırsalında Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando Timleri ve güvenlik korucularının katılımıyla terör örgütü PKK’ye yönelik Bayrak-99 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Tetik-2 operasyonunda 5 ton 239 gram esrar maddesi ele geçirildi. 1 demir kapılı sığınak ise imha edildi.
1.11.2018 Gündem
PKK'lı teröristler ağaçta brandayla gözetleme kulesi yapmış
PKK'lı teröristler ağaçta brandayla gözetleme kulesi yapmış Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik 15 Ekim'de başlatılan operasyonda 15 sığınak ve 2 barınak kullanılamaz hale getirildi, yol kenarına tuzaklanan 20 kilogram patlayıcı ve bir el yapımı patlayıcı imha edildi, 536 kök Hint keneviri ile 487 kilogram esrar ele geçirildi. Teröristlerin, güvenlik güçlerini gözetlemek için ağaçta çalı ve branda kullanarak hazırladıkları yer de tespit edildi.
19.10.2018 Gündem
"Çok basit hatalar yapıyoruz"
"Çok basit hatalar yapıyoruz" Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan: "Oyuncuların enerjisinden, iyi niyetinden hiçbir şekilde şüphem yok ama biraz daha hızlı bir şekilde ne oynadığımızın anlaşılması lazım"
13.10.2018 TBL
Mardin'de 3 ilçenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kaçak trafolar ele geçirildi
Mardin'de 3 ilçenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kaçak trafolar ele geçirildi Mardin'de, Dicle Elektrik Dağım A.Ş. (DEDAŞ) ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, son 9 ayda, çoğu tarımsal sulamada kullanılan 550 kayıt dışı trafo tespit edildi. Bazılarına savcılık kararıyla el konulan trafoların gücünün 88 bin KVA (kilo-volt amper) olduğu ve bunun da yaklaşık 50'şer bin nüfuslu 3 ilçenin tükettiği elektriğe karşılık geldiği belirtildi. Kaçak gerçekleşen tüketimin ekonomiye 6 ayda yaklaşık 105 milyon lira zarar verdiği belirlendi.
3.10.2018 Gündem
Şanlıurfaspor tesislerinin elektrikleri kesildi!
Şanlıurfaspor tesislerinin elektrikleri kesildi! TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor tesislerinin elektirkleri 16 aydır borcun ödemediği gerekçesi ile kesildi.
3.10.2018 Futbol
Elektrikle 3.5 kat daha pahalı
Elektrikle 3.5 kat daha pahalı Kışın doğalgaz yerine elektrikle ısınmayı tercih edenlere DEDAŞ’tan uyarı geldi: “Aylık 300 liralık doğalgaz kullanılması söz konusu olduğunda bile elektrikli ısınma 3.5 kat daha pahalı kalıyor”
8.01.2018 Ekonomi
DEDAŞ şubesine patlayıcılı saldırı
DEDAŞ şubesine patlayıcılı saldırı Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) tahsilat şubesine el yapımı patlayıcı ve el bombası atıldı.
29.09.2021 Gündem
Bitcoin üreticileri Güneydoğu'yu kıskaca aldı
Bitcoin üreticileri Güneydoğu'yu kıskaca aldı Son günlerde dünya gündemini sık sık meşgul eden sanal para Bitcoin üreticileri, Güneydoğu Anadolu Bölgesini kıskaca aldı. Kaçak elektrik kullanımının had safhada olduğu bölgede, Bitcoin üretildiği ihbarı alan ekipler, neredeyse bir fabrika kadar elektrik kullanan evlere işlem gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep Basketbol'da Markovic dönemi
Gaziantep Basketbol'da Markovic dönemi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, başantrenör Nenad Markovic ile sezon sonuna kadar anlaştı.
28.11.2017 Basketbol
Obradovic: "İlk beşimiz çok iyi oynadı"
Obradovic: "İlk beşimiz çok iyi oynadı" Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Gaziantep Basketbol'u 96-71 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, rakipleri karşısında sadece 2. çeyrekte kötü oynadıklarını ve maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.
22.10.2017 Basketbol
"Hedefimiz birkaç oyuncuya bağlı olmamak"
"Hedefimiz birkaç oyuncuya bağlı olmamak" Galatasaray Odeabank'ın Gaziantep Basketbol'u 82-58 mağlup ettiği mücadelenin ardından Gaziantep cephesinden koç Stefanos Dedas ve DJ White, Galatasaray cephesinden ise koç Erman Kunter ve Göksenin Köksal açıklamalarda bulundu.
7.10.2017 TBL
Sarıca: 'Final için kenetleneceğiz'
Sarıca: 'Final için kenetleneceğiz' Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Ufuk Sarıca, Gaziantep Basketbol galibiyetinin ardından konuştu.
25.05.2017 Beşiktaş
"Teröristlere kucak açacağınıza, muhtaçlara el uzatın"
"Teröristlere kucak açacağınıza, muhtaçlara el uzatın" Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dünyada tahıl stokları artmasına rağmen Afrika ülkelerinin açlıkla mücadele ettiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Elektriksiz kalan mahalleli DEDAŞ binasını basmaya kalkıştı
Elektriksiz kalan mahalleli DEDAŞ binasını basmaya kalkıştı Batman merkez Bağlar Mahallesi'nde oturan bir grup, 5 gündür sık sık elektriklerinin kesildiğini belirterek Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Batman İl Müdürlüğü'ne girmek istedi. Gerginlik, polisin müdahalesiyle yatıştırıldı.
21.02.2017 Yaşam
Viranşehir'de patlama bölgesinde insan uzuvları bulundu
Viranşehir'de patlama bölgesinde insan uzuvları bulundu Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği lojman ve çevresindeki enkazı temizlenme çalışmaları sırasında insana ait baş ve omuz uzuvları bulundu. Saldırıda şehit olan mahalle bekçisi 27 yaşındaki İbrahim Kete'nin cenazesi ise törenle toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Siirt'teki maden faciasında arama kurtarma çalışmaları sürüyor
Siirt'teki maden faciasında arama kurtarma çalışmaları sürüyor Siirt'in Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen faciada toprak altında kalan işçiye ulaşılması için çalışmalar devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Siirt'te bir işçinin daha cesedi çıkarıldı
Siirt'te bir işçinin daha cesedi çıkarıldı Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelan sonucu toprak altında kalan bir işçinin daha cesedi çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Borcu ödenmediği için stadyumun elektriği kesildi
Borcu ödenmediği için stadyumun elektriği kesildi Şanlıurfaspor Kulübü tarafından 3 yıllığına kiralanan GAP Arena Stadyumu'nun elektriği, 10 aydır ödenmediği için faiziyle 300 bin liraya ulaşan borcu yüzünen kesildi.
15.11.2016 TFF 1.Lig
Diyarbakır’da bin 60 personelli dev operasyon
Diyarbakır’da bin 60 personelli dev operasyon 100 milyon 455 bin TL tutarında uyuşturucu madde imha edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dedaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dedaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.