Bakan Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk 'decacorn'unu ziyaret etti!
Bakan Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk 'decacorn'unu ziyaret etti! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, aldığı 1,5 milyar dolarlık yeni yatırımla 10 milyar doların üzerinde değerlemeye ulaşan Türkiye'nin ilk "decacorn"u olan Trendyol'un transfer merkezini ziyaret etti.
15.08.2021 Ekonomi
Trendyol 'decacorn' tanımına sahip ilk şirket oldu
Trendyol 'decacorn' tanımına sahip ilk şirket oldu Trendyol, 1,5 milyar dolarlık yeni yatırım turuyla değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkardığını duyurdu. Böylece Trendyol, değeri 10 milyar doları geçen şirketler için kullanılan ‘decacorn’ tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.
9.08.2021 Ekonomi
Decacorn nedir? Decacorn ne demek, ne anlama geliyor? Türkiye’nin ilk Decacorn’u Trendyol oldu!
Decacorn nedir? Decacorn ne demek, ne anlama geliyor? Türkiye’nin ilk Decacorn’u Trendyol oldu! Türkiye’nin popüler e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol, 1.5 milyar dolarlık yeni yatırım turu değerlendirmesi ile beraber 16.5 milyar dolara çıkararak "decacorn" tanımına sahip olan ilk Türk şirket olma unvanına sahip oldu. Söz konusu gelişmenin ardından Decacorn ne demek? Decacorn nedir, ne anlama gelir? Gibi sorularda artış oldu.
9.08.2021 Gündem