Aile mahkemeleri ne zaman açılacak? Boşanma davaları ne zaman görülecek? Davalar ne zaman görülecek?
Aile mahkemeleri ne zaman açılacak? Boşanma davaları ne zaman görülecek? Davalar ne zaman görülecek? Adliyelerdeki insan sirkülasyonunu azaltmak amacıyla bir süredir çalışmalarına ara veren mahkemeler ve duruşmalar ertelenmişti. Corona virüs sonrası normalleşme ile birlikte mahkeme ve duruşmaların da başlayacağı tarih belli oldu. Adli işlemler, dava açma, boşanma davası açma, icra ve itiraz gibi işlemleri yapmak isteyen pek çok vatandaş da Mahkemeler ve duruşmalar ne zaman açılacak? Davalar ne zaman görülecek? Aile mahkemeleri ne zaman açılacak? Boşanma davaları ne zaman görülecek? sorularını araştırıyor. İşte Mahkemeler, duruşmalar, aile mahkemeleri, boşanma davaları, icra işlemleri ile ilgili merak edilenler...
1.06.2020 Gündem
Adliyede duruşmalar, davalar, mahkemeler ne zaman başlayacak? Adliyeler hangi tarihte, Haziran’da mı açılacak?
Adliyede duruşmalar, davalar, mahkemeler ne zaman başlayacak? Adliyeler hangi tarihte, Haziran’da mı açılacak? Adliyeler ne zaman açılacak? Duruşmalar ve mahkemeler ne zaman başlayacak? Davalar ne zaman görülecek? Soruları merak içinde takip ediliyordu. Normalleşme adımlarının atılmasıyla beraber adli takvimin detayları da belli oldu. Corona virüsünün akabinde alınan önlemler nedeniyle önce 30 Nisan’a ertelenen dava, duruşma ve mahkemeler geçtiğimiz günlerde yapılan kabile toplantısının ardından tekrar ertelendi. Peki, Adliyede duruşmalar, davalar, mahkemeler ne zaman başlayacak? Haziran’da mı başlıyor?
22.05.2020 Gündem
Adliyeler ne zaman açılacak 2020? Mahkemeler ne zaman olacak? Duruşmalar 15 Haziran’a mı ertelendi?
Adliyeler ne zaman açılacak 2020? Mahkemeler ne zaman olacak? Duruşmalar 15 Haziran’a mı ertelendi? Adliyeler ne zaman açılacak? Mahkemeler ne zaman açılacak? Duruşmalar ne zaman başlayacak? Davalar ne zaman görülecek? 15 Haziran adliye tatili bitiyor mu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla yanıt buldu. Corona virüsü salgını kapsamından alınan kararlardan biri de mahkame ve davaların ertelenmesi oldu. 30 Nisan tarihine kadar ertelenmiş olan davalarla ve duruşmalarla ilgili son dakika değişikliği yapıldığını açıkladı. Erdoğan, 30 Nisan'da dolan dava, icra, şikayet, itiraz, bildirim süreleriyle ilgili ertelemenin uzatıldığını açıkladı. Adliyeler ne zamana kadar tatil? Mahkemeler ne zaman olacak? Duruşmalar 15 Haziran’a mı ertelendi?
28.04.2020 Gündem