Darüşşafaka Doğuş

Darüşşafaka Doğuş

Son dakika Darüşşafaka Doğuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Darüşşafaka Doğuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Darüşşafaka Doğuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darüşşafaka Doğuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darüşşafaka doğuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 darüşşafaka doğuş haberi bulunmuştur. Tüm darüşşafaka doğuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Obradovic başkan seçildi!
Obradovic başkan seçildi! Avrupa'daki basketbol başantrenörleri, haklarını daha iyi savunmak ve ortak çıkarlarda birlikte mücadele etmek için, Avrupa Ligi Başantrenörleri Konseyi adı altında bir dernek kurdu. Avrupa Ligi Başantrenörler Konseyi'nin başkanlığına Obradovic, başkan yardımcılığına da Laso'nun getirildiği açıklandı
7.03.2019 THY Euroleague
Daçka, Cska Moskova'yı ağırlayacak!
Daçka, Cska Moskova'yı ağırlayacak! Darüşşafaka Tekfen, THY Euroleague 17. hafta maçında yarın Rus ekibi CSKA Moskova'yı konuk edecek.
8.01.2019 THY Euroleague
Birkan Batuk, geri döndüğü için mutlu...
Birkan Batuk, geri döndüğü için mutlu... Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın Anadolu Efes'ten kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği eski oyuncusu Birkan Batuk, yeşil-kırmızılı takıma döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "İyi bir takım olduğumuza inanıyorum." dedi.
7.01.2019 TBL
Darüşşafaka evinde zorlanmadı
Darüşşafaka evinde zorlanmadı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Darüşşafaka, sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 76-61 yendi.
25.03.2018 TBL
İki oyuncu kadrodan çıkartıldı
İki oyuncu kadrodan çıkartıldı Ülkemizin bir grup ve finallerine ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda aday kadro 16 sporcuya düştü.
7.08.2017 Arşiv
Fenerbahçe'de Udoh’un yerine Robinson
Fenerbahçe'de Udoh’un yerine Robinson Fenerbahçe, aradığı pivotu NBA’de buldu. Bir haftadır Amerika’da bulunan Genel Menajer Gherardini, son olarak Lakers forması giyen Thomas Robinson’la büyük oranda anlaştı.
18.07.2017 Fenerbahçe
A Milli Basketbol Takımı aday kadrosu açıklandı
A Milli Basketbol Takımı aday kadrosu açıklandı 31 Ağustos – 17 Eylül tarihleri arasında Türkiye'nin bir grup ve finallerine ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Erkek Milli Takımının aday kadrosu açıklandı.
20.06.2017 Arşiv
Will Clyburn, CSKA Moskova'da
Will Clyburn, CSKA Moskova'da Geçen sezonu Darüşşafaka Doğuş'da geçiren Will Clyburn, CSKA Moskova ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
20.06.2017 TBL
ULEB Avrupa Kupası'nda 3 Türk
ULEB Avrupa Kupası'nda 3 Türk Basketbolda ULEB Avrupa Kupası 2017-2018 sezonunda 3 Türk takımı yer alacak.
14.06.2017 Basketbol
Basketbol Süper Ligi'nde final zamanı
Basketbol Süper Ligi'nde final zamanı Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında, yarın Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan karşı karşıya gelecek. Ülker Sports Arena'daki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
8.06.2017 Fenerbahçe
Kartal finalde! Rakip Fener...
Kartal finalde! Rakip Fener... Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Anadolu Efes'i 91-65 yenen Beşiktaş Sompo Japan, seride durumu 3-1'e getirerek finale yükseldi.
6.06.2017 Basketbol
Fikret Orman'dan Persie açıklaması! "Gelebilir..."
Fikret Orman'dan Persie açıklaması! "Gelebilir..." Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının konuğu oldu.
3.06.2017 Beşiktaş
Candan Kardeşlerin kıyafeti olay oldu!
Candan Kardeşlerin kıyafeti olay oldu! Bahar-Nihal Candan kardeşler Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş basket maçına gitti. Kardeşlerin kıyafetlerini görenlerin ağzı açık kaldı.
3.06.2017 Magazin
Fenerbahçe finale yükseldi!
Fenerbahçe finale yükseldi! Fenerbahçe, yarı final serisinin 3. maçında Darüşşafaka Doğuş'u 90-74 mağlup ederek adını finale yazdırdı
2.06.2017 Fenerbahçe
Obradovic temkinli konuştu!
Obradovic temkinli konuştu! Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Darüşşafaka Doğuş'u 95-81 yenerek 2-0 öne geçtiklerini ancak işlerinin henüz bitmediğini söyledi.
31.05.2017 Fenerbahçe
Fener, Daçka'yı farklı geçti!
Fener, Daçka'yı farklı geçti! Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Darüşşafaka Doğuş'u 95-81 yenerek seride 2-0 öne geçti.
31.05.2017 Fenerbahçe
Orman'dan olay açıklamalar! "Euroleague hırsızlık..."
Orman'dan olay açıklamalar! "Euroleague hırsızlık..." Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, statlarının adının değişeceğini belirterek, "Vodafone Park adını düşünüyoruz" dedi.
30.05.2017 Beşiktaş
David Blatt: 'Fenerbahçe çok iyi oynadı'
David Blatt: 'Fenerbahçe çok iyi oynadı' Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından konuştu.
29.05.2017 Fenerbahçe
Obra: 'Önemli olan kazanmak'
Obra: 'Önemli olan kazanmak' Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, Daçka galibiyetinin ardından konuştu.
29.05.2017 Fenerbahçe
Daçka'ya Fener çarptı
Daçka'ya Fener çarptı Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Darüşşafaka Doğuş'u 94-72 yenerek seride 1-0 öne geçti.
29.05.2017 Fenerbahçe
Dikkat! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Dikkat! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yarın oynanacak Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş basketbol maçı sebebiyle bazı yollar ulaşıma kapalı olacak
28.05.2017 Yaşam
Potada zorlu eşleşmeler
Potada zorlu eşleşmeler Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş, play-off yarı final ilk maçında yarın karşılaşacak.
28.05.2017 TBL
Blatt: "Hak ederek bir üst tura yükseldik"
Blatt: "Hak ederek bir üst tura yükseldik" Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Banvit'i 74-70 yenerek, yarı finale yükselen Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü David Blatt, hak ederek bir üst tura yükseldiklerini söyledi.
26.05.2017 TBL
Daçka yarı finale uçtu!
Daçka yarı finale uçtu! Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Banvit'i 74-70 yenerek seride durumu 2-0 yaptı ve yarı finale yükseldi.
26.05.2017 TBL
'İyi bir iş çıkarttığımızı söyleyebilirim'
'İyi bir iş çıkarttığımızı söyleyebilirim' Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, Banvit galibiyetinin ardından konuştu.
24.05.2017 TBL

Benzer Haber Etiketleri

Darüşşafaka Doğuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darüşşafaka doğuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.