Darphane işçi alımı 2023! Darphane personel alımı başvuruları ne zaman, işçi alımı şartları neler? Aşçı, matbaa işçisi, güvenlik, temizlik görevlisi alımı kuraları ne zaman?
Darphane işçi alımı 2023! Darphane personel alımı başvuruları ne zaman, işçi alımı şartları neler? Aşçı, matbaa işçisi, güvenlik, temizlik görevlisi alımı kuraları ne zaman? Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi işçi alımı yapılacak. Peki, Darphane işçi alımı başvurusu ne zaman, Darphane işçi alımı şartları neler?
16.01.2023 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Darphane ve Damga Matbaası’na sözleşmeli personel alınacak. Adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Darphane personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
7.11.2022 Personel Alımı
Darphane en az lise mezunu kamu işçisi alacak! İşte Darphane işçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR başvuru ekranı!
Darphane en az lise mezunu kamu işçisi alacak! İşte Darphane işçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR başvuru ekranı! Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü kamu işçisi alacak. Başvurular 2 Eylül’de sona erecek. Peki, Darphane işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Darphane personel alımı başvuru şartları!
29.08.2022 Personel Alımı