Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı darbe girişimi davasında karar açıklandı! Ceza yağdı
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı darbe girişimi davasında karar açıklandı! Ceza yağdı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndaki eylemlere ilişkin 497 sanığın yargılandığı davada TRT binasına yönelik işgali yöneten eski albay Muhammet Tanju Poshor, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Darbe bildirisini TRT'de okutan eski yarbay Ümit Gençer'e, ise "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
7.04.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli: O amirallerin rütbeleri sökülsün, emekli maaşları kesilsin
MHP lideri Bahçeli: O amirallerin rütbeleri sökülsün, emekli maaşları kesilsin MHP Genel Başkanı Bahçeli, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli 103 amirale sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir" dedi.
4.04.2021 Siyaset
Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor?
Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor? Hain darbe girişiminde 15 Temmuz gecesi en akılda kalan anlardan biri de TRT binasının işgal edilip spiker Tijen Karaş'a zorla bildiri okutulduğu anlardı. TRT'den canlı olarak darbe bildirisi okunmuş, tüm Türkiye o anları canlı olarak izlemişti. 15 Temmuz akşamında neler olduğunu anlamaya çalışan herkeste o anlar infial yaratmıştı. O gece hafızalara kazınan Tijen Karaş hain darbe girişiminin 4. yılında da merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor? Tijen Karaş hayatı...
15.07.2020 Gündem
TRT'de sözde bildiri okutan yarbay tutuklandı
TRT'de sözde bildiri okutan yarbay tutuklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında TRT'de sözde darbe bildirisini okutan Yarbay Gençer'in dün Ankara'da tutuklananlar arasında olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem