Dany Nounkeu

Dany Nounkeu

Son dakika Dany Nounkeu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dany Nounkeu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dany Nounkeu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dany Nounkeu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dany nounkeu gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 dany nounkeu haberi bulunmuştur. Tüm dany nounkeu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
"Oğlum Fenerbahçe derse evlatlıktan reddederim"
"Oğlum Fenerbahçe derse evlatlıktan reddederim" Kariyerini Akhisarspor'da sürdüren Dany Nounkeu, Fransa'da katıldığı televizyon programında Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu.
25.11.2018 Futbol
Akhisarspor'dan ilk deplasman galibiyeti!
Akhisarspor'dan ilk deplasman galibiyeti! Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesini sürdüren Akhisarspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini Antalyaspor karşısında elde etti.
12.11.2018 Futbol
Arslan: "Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"
Arslan: "Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. hafta maçında yarın İspanya temsilcisi Sevilla'yı konuk edecek Akhisarspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Amacımız bu ligin değerine güzellik katabilmek." dedi.
7.11.2018 Futbol
Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu!
Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! Akhisarspor'un ilk kez mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu.
5.09.2018 Futbol
Kartal perdeyi galibiyetle açtı
Kartal perdeyi galibiyetle açtı Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Beşiktaş evinde Akhisarspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanla açılış yaptı.
12.08.2018 Beşiktaş
O pozisyona VAR noktayı koydu
O pozisyona VAR noktayı koydu Süper Kupa'da ilk VAR incelemesi yapıldı! VAR'a giden Cüneyt Çakır, Dany Nounkeu'ya verdiği sarı kart kararını değiştirmedi.
5.08.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Dany ve Barbosa'dan Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek
Dany ve Barbosa'dan Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek Akhisarspor'un Portekizli oyuncusu Helder Barbosa ile Kamerunlu futbolcusu Dany Nounkeu, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığına destek verdi.
10.07.2018 Futbol
Akhisarspor tarih yazdı! Fenerbahçe yıkıldı
Akhisarspor tarih yazdı! Fenerbahçe yıkıldı 56. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe'yi yenen Akhisarspor Türkiye Kupası'nın sahibi olarak tarihi bir başarıya imza attı.
Dany Nounkeu imzayı attı
Dany Nounkeu imzayı attı Teleset Mobilya Akhisarspor, Kardemir Karabükspor’dan stoper oyuncusu 31 yaşındaki Dany Nounkeu’yu 2.5 yıllığına renklerine bağladı.
19.01.2018 Futbol
Fenerbahçe maçı öncesi antrenör açıklaması
Fenerbahçe maçı öncesi antrenör açıklaması Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 16. haftasında 18 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
15.12.2017 Futbol
Kardemir Karabüksporlu Dany, ilk yarıyı kapattı
Kardemir Karabüksporlu Dany, ilk yarıyı kapattı Kardemir Karabükspor'un takım kaptanı Dany Nounkeu'nun, sakatlığı nedeniyle 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
22.11.2017 Futbol
Dany Nounkeu: Penaltıdan dolayı ayrılmadım
Dany Nounkeu: Penaltıdan dolayı ayrılmadım Türkiye’de adını Gaziantep’te duyuran, ardından Galatasaray’a transfer olan, sonrasında ise Beşiktaş’a kiralanıp, derbide yaptırdığı penaltıyla bir anda gündeme oturan Dany Nounkeu, konuştu.
9.10.2017 Futbol
Fikret Orman: Beşiktaş'ın üzerine oynuyorlar!
Fikret Orman: Beşiktaş'ın üzerine oynuyorlar! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kendileri üzerine oyunlar oynandığını belirterek, "Samsun'da oynanan maçta gördük, Beşiktaş üzerinde büyük bir kıskançlık ve oyunlar dönmekte. Kenetlenmemiz lazım." dedi.
26.08.2017 Beşiktaş
Galatasaray'a bir şok daha!
Galatasaray'a bir şok daha! Ekonomik tabloyu düzeltmek için büyük bir çaba harcayan Galatasaray iki büyük şokla sarsıldı...
25.05.2017 Galatasaray
Devre arası baş ağrısı
Devre arası baş ağrısı Beşiktaş Ocak transferinden çok umutlu ama son yıllarda bu dönemde yapılan takviyeler pek bekleneni veremedi.
28.12.2016 Beşiktaş
Kayserispor, 10 kişi Karabük'ü rahat geçti
Kayserispor, 10 kişi Karabük'ü rahat geçti Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor evinde Kardemir Karabükspor'u konuk etti.
24.09.2021 Kayseri Spor
Spor camiasını buluşturan açılış!
Spor camiasını buluşturan açılış! Kasımpaşa forması giyen Aydın Yılmaz'ın eşi Ekin Yılmaz, ticarete atıldı. Florya'da Nailist adında güzellik merkezi açan Yılmaz, önceki gün gerçekleşen açılış ile ticaret hayatına 'merhaba' dedi.
19.10.2016 Magazin
Bursaspor seri peşinde
Bursaspor seri peşinde Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Bursaspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
4.03.2016 Futbol
Dany: Dünya küçük!
Dany: Dünya küçük! Kendisini Galatasaray'dan gönderen Hamzaoğlu'nun da sonradan yeşil-beyazlı ekibe geldiğini söyleyen Dany Nounkeu, "Dünya küçük" dedi.
3.03.2016 Futbol
Serdar Aziz’den kötü haber
Serdar Aziz’den kötü haber Bursaspor'un dün sahasında Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada sakatlanan Serdar Aziz'in yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
7.02.2016 Futbol
Bursa’da savunma alarmı
Bursa’da savunma alarmı Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maç öncesi savunmada sıkıntı yaşıyor.
16.11.2015 Futbol
Aslan 16 milyon Euro'dan olacak!
Aslan 16 milyon Euro'dan olacak! Bruma ve Telles gittikleri takımlarda forma şansı bulamıyor.
13.11.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dany Nounkeu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dany nounkeu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.