Dağ Kadrosu

Dağ Kadrosu

Son dakika dağ kadrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağ kadrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağ kadrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağ Kadrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağ kadrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 dağ kadrosu haberi bulunmuştur. Tüm dağ kadrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, "Kasım ayında terör örgütünün dağ kadrosundan 3 ölü, 2 sağ ve 5 teslim olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan tüm operasyonlarda, aralarında 2si gri kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 103 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
5.12.2022 Gündem
Destici'den tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklama: 'Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık'
Destici'den tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklama: 'Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Köylü çocuğu olduğunu ve halkın içinden geldiğini ifade eden Destici, “Kendi hayatımdan örnek vermiştim. Açıklamamı farklı yerlere çektiler. Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık. Millet İttifakı'nı oluşturan bloğun bunu yaptığını görüyoruz” dedi.
13.01.2022 Siyaset
Boğaziçi Üniversitesindeki eyleme ilişkin açıklama geldi! 17 kişi...
Boğaziçi Üniversitesindeki eyleme ilişkin açıklama geldi! 17 kişi... İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Boğaziçi Üniversitesindeki eyleme ilişkin, “An itibariyle 17 gözaltı vardı. Bu gözaltına alınan 17 kişiden sadece 2’si Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi. Gözaltına alınan 17 kişi arasında MLKP dahil örgütsel kaydı olanlar da var” dedi.
5.01.2021 Gündem
PKK'nın Türkiye'deki 1 numarası İsmail Sürgeç öldürüldü!
PKK'nın Türkiye'deki 1 numarası İsmail Sürgeç öldürüldü! Tunceli'deki Ahpanos Vadisi bölgesinde, terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan, terör örgütü PKK'nın sözde 'Dersim Eyaleti' komutanı 'Yılmaz' kod adlı İsmail Sürgeç ve 1 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun görüntüleri ve detayları ortaya çıktı. PKK'nın Türkiye sınırları içerisindeki bir numaralı ismi olarak bilinen terörist Sürgeç'in birçok saldırının faili olduğu ve örgütten kaçan teröristleri infaz ettiği tespit edildi.
15.11.2020 Gündem
Terör örgütünün dağ kadrosunda olan terörist teslim oldu
Terör örgütünün dağ kadrosunda olan terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğünün ikna çalışmalarıyla 8 yıldır bölücü terör örgütünün dağ kadrosunda yer alan bir teröristin Mardin'de teslim olduğunu bildirdi.
21.04.2020 Gündem
HDP'li Karayazı Belediye Başkanı tutuklandı!
HDP'li Karayazı Belediye Başkanı tutuklandı! Erzurum'da ‘terör örgütü üyesi olmak’ suçundan yargılandığı davada verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtayca bir süre önce onanan HDP'li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu ile belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Yaklaşık 3,5 saat adliyede kalan Göksu'nun tutuklandığı öğrenildi.
17.09.2019 Siyaset
HDP'li başkan, örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası almış
HDP'li başkan, örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası almış Erzurum'un Karayazı ilçesinde belediye başkanı seçilen HDP'li Melike Göksu'nun, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7,5 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı.
11.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'YPG bize saldırmaz' sözüne sert tepki göstererek beka sorunu vurgusu yaptı. Erdoğan "Türkiye'nin en önemli sorunu beka sorunu ile muhalefet sorunudur" dedi.
6.03.2019 Siyaset
3. dalga geliyor! Sıra iş adamlarında
3. dalga geliyor! Sıra iş adamlarında PKK’lı korucularla muhtarların görevlerine son verilmesinin ardından terör örgütüne para aktaran iş adamları kıskaca alındı. MİT ve Emniyet rapor hazırladı, örgüte her yıl milyarlarca dolar aktaran finansörler tespit edildi. Çalışmalar yapıldı, büyük operasyonun eli kulağında.
23.10.2018 Gündem
"İlk turda bu iş biter"
"İlk turda bu iş biter" Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Mustafa Destici, "Cumhur İttifakı olarak tek adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben inanıyorum ilk turda bu iş biter." dedi.
21.06.2018 Siyaset
Dikkat çeken tespit: Sınır ötesi operasyon başladı!
Dikkat çeken tespit: Sınır ötesi operasyon başladı! Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, 11 Mart’ta sessiz sedasız bir sınır ötesi operasyon başlatıldığını söyleyerek, “Alan-zamanlama-planlama-uygulama ve etki gibi nedenlerle büyük bir önem taşıyan bu harekatta, bu sabah 9.45’te hava akınıyla etkisiz hale getirilen 9 teröristle birlikte şu ana kadar 50 ‘dağ kadrosu’ terörist imha edilmiş durumda” ifadelerini kullandı.
22.03.2018 Gündem
PKK'nın 'dağ kadrosu'nda yer alan terörist yakalandı
PKK'nın 'dağ kadrosu'nda yer alan terörist yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2015 yılında, terör örgütü PKK'nın 'dağ kadrosu'na katıldığı belirlenen S.A. (29) adlı kadın terörist yakalandı.
22.03.2018 Gündem
103. yıl dönümünde yeni zafer
103. yıl dönümünde yeni zafer Zeytin Dalı Harekatı’nın 58. gününde TSK ve ÖSO, terör örgütü PKK/YPG’nin Kandil’den sonra sözde ikinci kalesi Afrin’e girdi. Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde kente Türk bayrağını dikti. Zafer şehitlere atfedildi
18.03.2018 Gündem
İzmir'de terör örgütü PKK'ya büyük darbe
İzmir'de terör örgütü PKK'ya büyük darbe Son dönemdeki operasyonlarla kent merkezine geldiği tespit edilen PKK'nın "dağ kadrosu"ndaki örgüt üyeleri ile onlara gizlenme, barınma ve keşif faaliyetlerinde yardımcı olacak kişilerin neredeyse tamamına yakını yakalandı. İzmir'de 2014'te örgütün dağ kadrosuna katılım 77 olarak tespit edilirken, bu sayı 2017'de bire geriledi. 12 Aralık'taki operasyonda tutuklanan ve yakalanacağını anlayınca boğazını keserek intihar girişiminde bulunan Sinan D. adlı terör örgütü mensubunun da PKK'nın "uyuyan hücresi" olduğu belirlendi
29.09.2021 Gündem
Terör örgütüne darbe! Tutuklandı
Terör örgütüne darbe! Tutuklandı İstanbul polisinin terör örgütü PKK/KCK üyelerince kullanılan “Güvenli Ev” diye tabir edilen hücreye düzenlendiği operasyonda bir kadın terörist sahte kimlikle yakalandı. Kadın teröristin telefonundaki şifreyi kıran polis, PKK'ya eleman temin eden başka bir teröristi de gözaltına aldı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın "iknacısı" Şanlıurfa'da yakalandı
PKK'nın "iknacısı" Şanlıurfa'da yakalandı Kırşehir, Edirne ve Niğde'de üniversite öğrencilerinin PKK'nın dağ kadrosuna kazandırılmasını sağladığı ileri sürülen "Umut" kod adlı örgüt üyesi Şanlıurfa'da yakalandı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın Tunceli bombacısı öldürüldü
PKK'nın Tunceli bombacısı öldürüldü Necmettin Yılmaz öğretmenin kaçırılıp şehit edilmesinden rol oynadığı belirtilen 'Seyit Rıza' kod adlı PKK bombacısı İskender Şahin çıkan çatışmada öldürüldü
29.09.2021 Gündem
Kız çocuğunu dağa götürmeye çalışan 3 şüpheli tutuklandı
Kız çocuğunu dağa götürmeye çalışan 3 şüpheli tutuklandı Van'da kız çocuğunu terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna götürmeye çalışırken yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
'Rakka en büyük savaşın yaşanacağı yer'
'Rakka en büyük savaşın yaşanacağı yer' Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, El Bab operasyonunu değerlendirdi. Ağar, "Türkiye Rakka operasyonunda yer alırsa PKK'nın etkinliği azalır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dağ kadrosundan 3 terörist yol kontrolünde yakalandı
Dağ kadrosundan 3 terörist yol kontrolünde yakalandı Diyarbakır'da 5 polisin şehit olduğu saldırıya yönelik yapılan operasyonda Bismil'de yol kontrolü sırasında örgütün dağ kadrosundan geldikleri belirlenen 3 kişi yakalandı. Yakalanlar arasında 7 ayrı bombalı eyleme katılan örgütün bombacısı da yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Mardin'de biri PKK'nın dağ kadrosundan 2 şüpheli yakalandı
Mardin'de biri PKK'nın dağ kadrosundan 2 şüpheli yakalandı Kızıltepe Askerlik Şubesi civarında dolaşan 2 şüpheli şahıs, polisin dikkatini çekti.
29.09.2021 Gündem
PKK'lı 2 kadın terörist ölü ele geçirildi
PKK'lı 2 kadın terörist ölü ele geçirildi SİİRT'te PKK'nın dağ kadrosundan gelerek eylem hazırlığı yapan 2 kadın terörist, güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölü ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın dağ kadrosuna gönderilecek 76 telsiz ele geçirildi
PKK'nın dağ kadrosuna gönderilecek 76 telsiz ele geçirildi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 76 telsiz ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın dağ kadrosuna gönderilecek 76 telsiz ele geçirildi
PKK'nın dağ kadrosuna gönderilecek 76 telsiz ele geçirildi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen operasyonda İstanbul'dan gönderilen ve terör örgütünün dağ kadrosuna ulaştırılacağı tespit edilen 76 telsiz bulundu, 5 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Nusaybin PKK terörünün hain tuzaklarından temizleniyor
Nusaybin PKK terörünün hain tuzaklarından temizleniyor Mardin'in Nusaybin ilçesinde huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla yapılan Atmaca-7 Operasyonu'nun ardından PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcılar, güvenlik güçlerince tek tek imha ediliyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dağ Kadrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağ kadrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.