Custom Rom

Custom Rom

Son dakika custom rom haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan custom rom ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını custom rom haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Custom Rom

haberleri sayfasında son dakika yaşanan custom rom gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 custom rom haberi bulunmuştur. Tüm custom rom haberleri aşağıda listelenmiştir.
Android'in ölmeyeceğinin 5 nedeni!
Android'in ölmeyeceğinin 5 nedeni! Android'e geçecekseniz, kolay ölmeyecek bir platforma geçiyorsunuz demektir. İşte bunun 5 nedeni!
22.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Android'de "kalkmayan" uygulamaları kaldırın!
Android'de "kalkmayan" uygulamaları kaldırın! Android'li cihazınızda kurtulmak istediğiniz, ancak kaldırılmayan uygulamalar mı var?
18.03.2016 Bilim ve Teknoloji
CyanogenMod''un yeni ROM''ları yayınlandı
CyanogenMod''un yeni ROM''ları yayınlandı Android 4.3 sürümü üzerine oluşturulan yazılımlar çok yakında kararlı sürüme bürünecek.
23.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Nexus 4''ün orijinal yazılımı yayınladı!
Nexus 4''ün orijinal yazılımı yayınladı! Google''ın kısa süre içerisinde resmi güncellemeye başlaması bekleniyor.
15.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Ekran kayıt özelliği, Android özel ROM''larda yer almaya hazırlanıyor
Ekran kayıt özelliği, Android özel ROM''larda yer almaya hazırlanıyor CyanogenMod ekibi çok yakında uygulamayı yazılımlarına dahil edecek.
21.10.2013 Bilim ve Teknoloji
Android telefonunuzu Root''lamalı mısınız?
Android telefonunuzu Root''lamalı mısınız? Akıllı telefonunuzu rootlamak için gerekli nedenler?
14.08.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy S II''nin Android 4.1.2 kaynak kodlarını geliştiricilere sundu
Samsung, Galaxy S II''nin Android 4.1.2 kaynak kodlarını geliştiricilere sundu Geliştiricilere sunulan kaynak kodları sayesinde birçok özel romun oluşturulmasına zemin hazırlandı.
15.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Android'i rootlamak için geçerli 5 neden!
Android'i rootlamak için geçerli 5 neden! Android'li cihazınızı root'lamak için neden arıyorsanız, işte size 5 geçerli neden!
4.04.2016 Bilim ve Teknoloji
LG G4'teki yeni arayüz G3'e uyarlandı
LG G4'teki yeni arayüz G3'e uyarlandı Popüler ROM geliştirici ekip Cloudy, LG G4'ün arayüzünü kısa süre içerisinde G3'e başarılı bir şekilde uyarlamayı başardı.
7.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Alpha için TWRP Recovery'e kavuştu
Galaxy Alpha için TWRP Recovery'e kavuştu Galaxy Alpha kullanıcıları artık özel ROM yükleyebilecek ya da sistemi yedekleyebilecek.
8.11.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Custom Rom ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki custom rom haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.