Cumhurbaşkanı maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı maaşı 2023’te ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı maaşına zam gelecek mi, ne kadar zam yapılacak?
Cumhurbaşkanı maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı maaşı 2023’te ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı maaşına zam gelecek mi, ne kadar zam yapılacak? Yeni yılla birlikte maaş artışları gündemde olmaya devam ederken Cumhurbaşkanı maaşı da merak edilen konuların başında geliyor. 2022 yılı bütçesinde Cumhurbaşkanının net maaşı araştırılırken 2023 yılı bütçesinde Cumhurbaşkanı maaşında artış yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı maaşı 2023’te ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı maaşına zam gelecek mi, ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar…
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı maaşı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı ne kadar, kaç TL? Fuat Oktay açıkladı!
Cumhurbaşkanı maaşı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı ne kadar, kaç TL? Fuat Oktay açıkladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yönelik iddialara değindi ve emekli Meclis başkanları ve emekli milletvekillerinin maaşlarının Cumhurbaşkanlığı ödeneğiyle ilişkisinin kesildiği tarihten itibaren 2022 yılı ikinci yarısı ve 2023 yılı ödeneklerinde bir artışa gidilmediğini belirtti. Peki, cumhurbaşkanı maaşı ne kadar 2022, kaç TL?
14.12.2022 Gündem