Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı maaşı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı ne kadar, kaç TL? Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yönelik iddialara değindi ve emekli Meclis başkanları ve emekli milletvekillerinin maaşlarının Cumhurbaşkanlığı ödeneğiyle ilişkisinin kesildiği tarihten itibaren 2022 yılı ikinci yarısı ve 2023 yılı ödeneklerinde bir artışa gidilmediğini belirtti. Peki, cumhurbaşkanı maaşı ne kadar 2022, kaç TL?

Cumhurbaşkanı maaşı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı ne kadar, kaç TL? Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı maaşı ne kadar 2022? TBMM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanlığı ile bağlı kuruluşların bütçesi görüşüldü. Milletvekillerinin eleştirilerine ve sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2022 yılı bütçesinde net maaşını söyleyerek söz konusu iddialara cevap verdi.

Cumhurbaşkanı maaşı 2022 ne kadar?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2022 yılı bütçesinde net maaşının 66 bin 445 lira olduğunu belirterek, "Bu tarihten itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın maaşında herhangi bir artış yapılmadı" dedi.

Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, 2022 yılı bütçesinde net maaşı 66 bin 445 lira. Bu tarihten itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın maaşında herhangi bir artış yapılmadı" dedi.