Gözler Kabine Toplantısında! Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, CTE mahkum cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?
Gözler Kabine Toplantısında! Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, CTE mahkum cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? CTE açık cezaevi izinleri için yapılan aramalar devam ediyor. Resmi Gazete kararının ardından “Cezaevi izinleri uzatılacak mı?” sorularına yanıt aranıyor. 5. Yargı Paketi içerisinde ele alınması beklenen CTE açıkcezaevi izinleri için sabırsız bekleyiş sürüyor. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, cezaevi izinleri ne zaman bitecek? İşte Mahkumların Covid 19 izni…
20.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE covid 19 izni ne zaman bitecek, mahkumların izni 31 Mart’ta mı sona erecek?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE covid 19 izni ne zaman bitecek, mahkumların izni 31 Mart’ta mı sona erecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs izinleri uzatıldı. Hükümlülerin açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek?
29.01.2022 Gündem
Cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE mahkum izinleri ne zaman sona erecek? Adalet Bakanlığı açık cezaevi açıklaması!
Cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE mahkum izinleri ne zaman sona erecek? Adalet Bakanlığı açık cezaevi açıklaması! Açık cezaevi izinleri uzadı mı? Koronavirüs salgını nedeniyle cezaevi mahkumlarına izin verilmiş, salgının seyri incelendikten sonra açık cezaevi izinleri 2 ay uzatılmıştı. 2 ayın bitmesine az bir süre kala, mahkumlar izinlerin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. Öte yandan Adalet Bakanlığı'ndan cezaevi izinleri ile ilgili açıklama geldi.
26.09.2020 Gündem