ŞOK! Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor
ŞOK! Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor Cristina ile Benno Kaiser çiftinin 2 çocuktan sonra hayatı değişti. Biseksüel olduğunu keşfeden Cristina durumu eşine anlattıktan sonra ilişkileri çok farklı bir boyuta ulaştı.
26.04.2017 Dünya
"Bakire gibi" şarkısı Katolik dünyasını yine ayağa kaldırdı
"Bakire gibi" şarkısı Katolik dünyasını yine ayağa kaldırdı "O Ses İtalya" şarkı yarışmasını kazanarak uluslararası üne kavuşan ve albüm çıkış şarkısını “Like a Virgin (Bakire Gibi)" olarak seçen Rahibe Cristina'ya Madonna'dan destek geldi. Dini çevreler ise rahibenin 'manidar' çıkış parçasını, “pervasızca ve kurnazca" olarak niteledi.
24.10.2014 Dünya
Jüriyi hayrete düşüren rahibe!
Jüriyi hayrete düşüren rahibe! İtalya’nın Sesi yarışmasında sahne alan rahibe Cristina Scuccia, efsanevi şarkıcı ve şov yıldızı Raffaella Carra liderliğindeki jüri ve izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Alicia Keys’in “No One” şarkısını söyleyen rahibeyi “Sister Act” (Yırtık Rahibe) filminde Whoopi Goldberg’in canlandırdığı karaktere benzeten İtalyanlar, sosyal medyada övgü dolu mesajlar yayınladı. Yarışmada Cristina, jüri üyelerinin “Gerçekten rahibe misin?” sorusuna “Kesinlikle” yanıtını verirken, “Yarışmaya katılmana Vatikan ne diyecek?” sorusuna ise, “Papa hazretleri Françesko, ‘Saklanmayın çıkın insanlar arasında dolaşın’ uyarısında bulunmuştu. İşte ben de buradayım. Tanrı’nın bana armağan ettiği sesi paylaşıyorum. Şimdi Papa’dan bir kutlama bekliyorum” dedi.
24.03.2014 Sinema-Dizi
Kralın kızına yolsuzluk şoku!
Kralın kızına yolsuzluk şoku! İspanya Prensesi Cristina yargı karşısına çıkacak
7.01.2014 Dünya