Cortana

Cortana

Son dakika Cortana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cortana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cortana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cortana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cortana gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 cortana haberi bulunmuştur. Tüm cortana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dev teknoloji şirketleri kullanıcılarını dinliyor
Dev teknoloji şirketleri kullanıcılarını dinliyor Son günlerde art arda yaşanan skandallarda Silikon Vadisi'nin dev teknoloji firmalarının, kullanıcıların seslerini dinlediği açığa çıktı.
16.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Microsoft fısıltınızı bile duyacak, anlayacak!
Microsoft fısıltınızı bile duyacak, anlayacak! Yazılım devi Microsoft'un aldığı son patent, şirketin sesli asistanlara yönelik yeni teknolojisini gözler önüne serdi. Sesli asistanlar bu patente göre fısıltıları bile duyabiliyor ve anlamlandırabiliyor.
4.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Kripto para madenciliği hızla büyümeye devam ediyor!
Kripto para madenciliği hızla büyümeye devam ediyor! McAfee, bugün McAfee Labs Tehdit Raporu:Eylül 2018’i yayımladı. Raporda 2018’in ikinci çeyreğinde yeni siber tehditlerdeki artış ve eğilimler inceleniyor.
28.09.2018 Ekonomi
Microsoft, ofislerdeki hayatı kolaylaştıracak!
Microsoft, ofislerdeki hayatı kolaylaştıracak! Microsoft uygulamalarına ve hizmetlerine gelen yeni bir arama deneyimi olan Microsoft Search tanıtıldı.
25.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Google'dan Türkçe yeni hizmet!
Google'dan Türkçe yeni hizmet! Başta Siri olmak üzere, Alexa ve Cortana gibi dijital yardımcılarla sıkı bir rekabet içerisinde olan Google Asistan'a Türkiye'ye özel güncelleme!
7.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan Samsung'a özel uygulama!
Microsoft'tan Samsung'a özel uygulama! Microsoft, Samsung'un Android cihazları için Cortana'yı geliştirdi. Aralık 2015'ten beri hizmet veren uygulama Android için de geliyor. Detaylar haberimizde.
6.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Cortana'ya yenilik geldi!
Cortana'ya yenilik geldi! Microsoft'un Android platformunda yer alan kişisel asistanı Cortana yeni özelliklere kavuştu. İşte gelen son güncellemenin ardından Cortana'nın son hali...
28.03.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung'un 'Siri'si!
İşte Samsung'un 'Siri'si! Samsung'un Apple'ın Siri'sine rakip olacaak sanal asistanı Bixby'i resmen açıkladı. Samsung'un Galaxy S8'den başlayarak yeni cihazlarında kullanacağı yeni akıllı asistanı Bixby kullanıcılara neler sunacak?
22.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Siri'ye bomba güncelleme geliyor!
Siri'ye bomba güncelleme geliyor! Apple'ın en çok beğenilen işletim sistemi parçalarında Siri'de dev bir güncelleme yapılacak. Siri'de büyük değişiklikler yapılması bekleniyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan, Windows 10 Uyarısı!
Microsoft'tan, Windows 10 Uyarısı! Microsoft, Windows 10 konusundaki agresif politikasını sürdürmeye devam ediyor...
4.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi'ne  geri sayım başladı
Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi'ne geri sayım başladı 30 farklı sektörden bini aşkın işletmenin katılacağı zirve 20 Nisan Çarşamba günü İstanbul Swiss Otel'de gerçekleşecek.
17.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Sinir bozan Windows 10 sorun ve çözümleri!
Sinir bozan Windows 10 sorun ve çözümleri! Windows 10 genellikle sorunsuz bir işletim sistemi. Ancak sorun yaşayanlardan iseniz, işte çözümler!
10.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft Build konferansında yapay zeka teknolojilerini duyurdu
Microsoft Build konferansında yapay zeka teknolojilerini duyurdu Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, ABD'de düzenlenen Build Geliştiriciler Konferansı'nda yapay zeka servislerinin ön izlemesini duyurdu.
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Instagram'ın Windows uygulaması yolda!
Instagram'ın Windows uygulaması yolda! Instagram BETA uygulaması, Windows Phone platformu için bundan yaklaşık iki yıl önce Nokia Lumia 1520 ve Vine, Temple Run 2, Asphalt 8 gibi uygulamalarla birlikte duyurulmuştu...
8.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Google Now artık mesajları okuyabiliyor
Google Now artık mesajları okuyabiliyor Sesli asistanlar gerek yapay zekaları gerekse becerileri ile son yıllarda işlevsel hale gelmeye başladı. Microsoft’un da Cortana ile yarışa katılması, Apple ve Google’ı hareketlendirmiş görünüyor. Android 6.0 Marshmallow ile yeni özelliklere sahip olan Google Now artık mesajları okuyabiliyor.
7.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Cortana, test sürecine dahil olan iOS kullanıcıları için yayınlandı
Cortana, test sürecine dahil olan iOS kullanıcıları için yayınlandı Microsoft popüler sesli asistan hizmeti Cortana'yı test süresine dahil olan kullanıcılar için aktif hale getirdi.
28.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 için beklenen güncelleme yayınlandı
Windows 10 için beklenen güncelleme yayınlandı Microsoft, Windows 10 için beklenen kapsamlı güncellemeyi başlattı. Wİndows 10 güncellemesinde neler yer alıyor?
13.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'un iOS aşkı
Microsoft'un iOS aşkı Microsoft, iOS platformu için yeni bir uygulama daha yayınladı; üstelik Windows'tan bile önce...
27.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan Google'a çalım!
Microsoft'tan Google'a çalım! Microsoft, Google'ın bir sonraki Android versiyonuna dahil etmeyi planladığı "Now on Tap" özelliğini Bing arama uygulamasına dahil etti...
22.08.2015 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 ile gelen 10 özellik
Windows 10 ile gelen 10 özellik Windows 10'a geçip geçmemek konusunda kararsız mısınız? İşte yarın akşam sularında tanıtılacak olan Windows 10 ile birlikte gelen 10 özellik...
28.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Windows Phone'a tek elle kullanım modu geldi
Windows Phone'a tek elle kullanım modu geldi Son güncelleme Windows 10'un mobil sürümüne önemli yenilikler getiriyor.
18.06.2015 Bilim ve Teknoloji
7 farklı Windows 10 olacak
7 farklı Windows 10 olacak Microsoft'tan Tony Prophet blogunda Windows 10'la ilgili önemli açıklamalar yaptı...
14.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Winows 10'la yeni bir dönem başlayacak
Winows 10'la yeni bir dönem başlayacak Yazılım firması Microsoft, bu yıl piyasaya süreceği ''yeni nesil işletim sistemi Windows 10''un yeni özelliklerini tanıttı...
22.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Internet Explorer'n yerini alacak Spartan ortaya çıktı
Internet Explorer'n yerini alacak Spartan ortaya çıktı Microsoft'un Windows 10'da yer vereceği Spartan adlı tarayıcının yeni görüntüleri yayınlandı.
8.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Lumia Denim güncellemesi Avrupa'da!
Lumia Denim güncellemesi Avrupa'da! Microsoft'un merakla beklenen güncellemesi nihayet Avrupalı kullanıcılarla buluşmaya başladı.
19.12.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Cortana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cortana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.