Corona virüs mutasyona mı uğradı? Corona virüsün yeni adı ne? Yeni corona virüs belirtileri
Corona virüs mutasyona mı uğradı? Corona virüsün yeni adı ne? Yeni corona virüs belirtileri Corona virüs salgınında birçok ülke ikinci dalgayı beklerken bilim insanlarının sık sık gündeme getirdiği, "Mevcut corona virüs mutasyona uğrayacak buna dikkat etmek gerek" sözleri gerçek oldu. 172 binin üzerinde corona virüs vakası tespit edilen Endonezya'dan yeni vakalarda mutasyona uğrayarak daha bulaşıcı hale gelen fakat daha hafif geçirilen bir virüs tespit edildiği açıklaması geldi. Peki, Corona virüs mutasyona mı uğradı? Corona virüsün yeni adı ne? Corona virüs mutasyonu nedir? İşte yeni corona virüs belirtileri ve etkileri...
31.08.2020 Gündem
Corona sorgulama kılavuzu güncellendi! Bu sorulara 'Evet' diyorsanız...
Corona sorgulama kılavuzu güncellendi! Bu sorulara 'Evet' diyorsanız... Sağlık Bakanlığınca güncellenen "Olası Kovid-19 Vaka Sorgulaması Kılavuzu"na göre, hastalar kendilerine sorulan sorulardan birisine "Evet" yanıtını veriyorsa, maske takılarak corona virüs için ayrılan alana yönlendiriliyor. İşte o sorular...
3.04.2020 Corona Virüsü
Endişelendiren corona araştırması: Yüzde 40'ı hiç belirti göstermiyor!
Endişelendiren corona araştırması: Yüzde 40'ı hiç belirti göstermiyor! İzlanda ve Japonya'da iki farklı araştırma yapıldı. Sonuç endişe verici... Corona virüs taşıyan hastaların yüzde 40'ının hiçbir şekilde semptom göstermediği belirlendi.
25.03.2020 Corona Virüsü
Corona virüsü nasıl anlaşılır, Corona belirtileri nelerdir? Grip (İnfluenza) ile Corona (COVID-19) arasındaki benzer belirtileri ve farklar neler?
Corona virüsü nasıl anlaşılır, Corona belirtileri nelerdir? Grip (İnfluenza) ile Corona (COVID-19) arasındaki benzer belirtileri ve farklar neler? Çin’in Vuhan eyaletinde başlayan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Corona virüsü Türkiye’ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye’de corona virüs vakası 2’ye çıktı. Grip belirtileriyle benzer özellikler taşıyan Corona virüsü nasıl anlaşılır? Corona (COVID-19) benzer belirtiler ve farklar neler? Dünya Sağlık Örgütü, grip ve corona virüsü arasındaki 6 farkı açıkladı.
13.03.2020 Gündem