Coritiba

Coritiba

Son dakika Coritiba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Coritiba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Coritiba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coritiba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coritiba gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 coritiba haberi bulunmuştur. Tüm coritiba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de 2 maçta tam 42 bin 300 TL kazandı, 252.84 oran yakaladı!
Misli’de 2 maçta tam 42 bin 300 TL kazandı, 252.84 oran yakaladı! Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi hafta sonu oynanan Brezilya Serie A maçlarından oluşturduğu 2 maçlık İddaa kuponuyla tam 42 bin 300 TL kazandı.
2.08.2023 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.07.2023 İddaa
20 yaşındaki Brezilyalı golcüyü G.Saray'a yazdılar
20 yaşındaki Brezilyalı golcüyü G.Saray'a yazdılar Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray 2001 doğumlu olan genç yetenek Igor Jesus'la ilgileniyor.
19.03.2021 Galatasaray
Alex de Souza'dan Fenerbahçe açıklaması!
Alex de Souza'dan Fenerbahçe açıklaması! Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, "Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim. Fenerbahçe’ye gelmek benim elimde değil. Bu benim değil; başkan, yönetim ve Fenerbahçe’nin verebileceği bir karar" dedi.
9.12.2019 Fenerbahçe
Rafinha Flamengo ile sözleşme imzaladı
Rafinha Flamengo ile sözleşme imzaladı Brezilya ekibi Flamengo, Almanya temsilcisi Bayern Münih'ten ayrılan sağ bek Rafinha'yı kadrosuna kattı.
10.06.2019 Futbol
Adriano için flaş transfer iddiası!
Adriano için flaş transfer iddiası! Devre arasında ülkesine dönmek istediğini söyleyen Adriano ile ilgili Brezilya basınından yeni bir iddia geldi.
13.02.2019 Beşiktaş
İşte Fenerbahçe'nin 3. bombası!
İşte Fenerbahçe'nin 3. bombası! Transferde çalışmalarını sıklaştıran Fenerbahçe, orta sahayı güçlendirmek için çok önemli bir adım attı.
26.01.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi!
Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi! Fenerbahçe, Brezilya ekibi Palmeiras forma giyen orta saha oyuncusu Raphael Veiga ile anlaşma sağladı. Sarı lacivertli yönetim transferi bitirmek için oyuncunun kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.
25.01.2019 Fenerbahçe
Alex de Souza: "F.Bahçe'den nefret ediyorlardı"
Alex de Souza: "F.Bahçe'den nefret ediyorlardı" Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza, ülkesinde verdiği röportajda Türkiye'deki günlerine ilişkin birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.10.2018 Fenerbahçe
Adana Demirspor'dan Anderson'a rekor ücret!
Adana Demirspor'dan Anderson'a rekor ücret! Adana Demirspor’un bomba transferi Anderson Oliveira, 1.Lig’in en çok kazanan futbolcusu olacak. 8 sene Manchester United forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Mavi-Lacivertliler’de yıllık 600 bin Euro (3.4 milyon TL) alacak.
1.08.2018 TFF 1.Lig
İşte Adriano'yu isteyen takımlar
İşte Adriano'yu isteyen takımlar Beşiktaş'ta Adriano Correia’yı isteyen bazı kulüplerin olduğu ortaya çıktı. Serie B’de mücadele veren ve Adriano’nun Brezilya’da oynadığı tek takım olan Coritiba’nın nabız yokladığı öğrenildi.
4.06.2018 Beşiktaş
Bayern'in yıldızı bedava Beşiktaş'a!
Bayern'in yıldızı bedava Beşiktaş'a! Savunmanın sağında Gökhan Gönül'e alternatif bir isim arayışında olan Beşiktaş, Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rafinha'yı gözüne kestirdi.
3.04.2018 Beşiktaş
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar!
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar! Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Mehmet Demirkol ile Irmak Kazuk'un sorularını yanıtladı.
22.03.2018 Fenerbahçe
Giresunspor Almeida ile prensipte anlaştı
Giresunspor Almeida ile prensipte anlaştı Akın Çorap Giresunspor Brezilyalı forvet Henrique Almeida ile prensipte anlaştı.
29.01.2018 Futbol
50 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme
50 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme Yokohama forması giyen 50 yaşındaki Japon futbolcu Kazuyoshi Miura'nın sözleşmesi yenilendi.
11.01.2018 Futbol
Alanyaspor'a Brezilyalı stoper
Alanyaspor'a Brezilyalı stoper SÜPER Lig ekibi Alanyaspor Brezilyalı stoper 28 yaşındaki Welinton Souza Silva ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.07.2017 Alanyaspor
Alex de Souza'dan cinsel istismar sözleri
Alex de Souza'dan cinsel istismar sözleri Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, otobiyografisinde Brezilya'da tanık olduğu cinsel istismar anısını kaleme aldı. Alex, "Sandviç alamayacak durumdaki çocuklardan yararlanan 'hocalar' gördüm" ifadesini kullandı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Colin Kazım’ın yeni takımı Corinthians
Colin Kazım’ın yeni takımı Corinthians Brezilya’nın köklü takımlarından Corinthians, Colin Kazım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
7.01.2017 Futbol
Gençlerbirliği'ne Brezilyalı stoper
Gençlerbirliği'ne Brezilyalı stoper Spor Toto Süper Lig'in ilk bölümünü 8. sırada tamamlayan Gençlerbirliği, Brezilyalı stoper Luccas Claro ile 2,5 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.
24.09.2021 Gençlerbirliği
Deivid de Souza'nın yeni takımı belli oldu
Deivid de Souza'nın yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Deivid de Souza, Brezilya Serie B takımlarından Criciuma'nın teknik direktörü oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Colin Kazım Brezilya'yı salladı
Colin Kazım Brezilya'yı salladı Coritiba'ya transfer olup Alex de Souza'nın 10 numarasını sırtına geçiren Colin Kazım, takımın en etkili ismi olarak sivrildi, Brezilya'da adından söz ettirdi.
23.09.2021 Futbol
Ha Barcelona ha Beşiktaş
Ha Barcelona ha Beşiktaş Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Adriano Correia, eski takımı Barcelona ile Beşiktaş'ın oyun yapılarının aynı olduğunu söyledi.
24.09.2021 Beşiktaş
Adriano: 'Tüylerim diken diken oldu'
Adriano: 'Tüylerim diken diken oldu' Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano, BJK TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Beşiktaş
Colin Kazım Coritiba'da
Colin Kazım Coritiba'da Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Coritiba, Colin Kazım-Richards ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
9.06.2016 Futbol
Colin Kazım Coritiba yolunda!
Colin Kazım Coritiba yolunda! Brezilya ekibi Coritiba, Colin Kazım'ın transfer için sağlık kontrolünden geçtiğini duyurdu.
7.06.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Coritiba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coritiba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.