LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cevapladı!
LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cevapladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Okulların açılmasıyla ilgili Eylül-Ekim ayları ağır basıyor" derken, okulların açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamasında, tarih verdi. "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yeni eğitim takvimi için çalışmalarımız hazır" diyen Selçuk, "Okulların açılmasıyla ilgili Eylül-ekim ayları ağır basıyor. Ancak Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine göre hareket edeceğiz. Net tarih yok" ifadelerini kullandı. LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak?
22.04.2020 Eğitim
Corona virüs konferansı corona virüs nedeniyle iptal edildi
Corona virüs konferansı corona virüs nedeniyle iptal edildi New York'ta gerçekleştirilmesi planlanan corona virüs konferansı corona virüs salgın riski nedeniyle iptal edildi.
11.03.2020 Dünya
Corona virüsünün ardından fiyatlar aldı başını gidiyor
Corona virüsünün ardından fiyatlar aldı başını gidiyor Maskelerden sonra corona virüsünden korunmak için şimdi de el dezenfektanları yok satıyor.
11.03.2020 Yaşam
"Corona virüsü sigara içenleri daha çok etkiliyor"
"Corona virüsü sigara içenleri daha çok etkiliyor" Dünya ve Türkiye'nin bir numaralı gündem maddesi haline gelen koronavirüsü ile ilgili açıklamalarda bulunan Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Melike Yavuz, sigara kullananlar bireylerde hastalığın daha ağır seyrettiğini söyledi. Dr. Yavuz, "Sigara için güvenli bir düzey yoktur" dedi.
11.03.2020 Sağlık