Cono

Cono

Son dakika CONO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CONO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CONO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cono

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cono gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 cono haberi bulunmuştur. Tüm cono haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Cono' aşiretinin yaşadığı mahallede dronlu uygulama
'Cono' aşiretinin yaşadığı mahallede dronlu uygulama Adana'da çok sayıda polis, Cono Aşireti'nin yaşadığı mahallede dronlu uygulama yaptı. Metruk binalar ve şüpheli araçlarda yapılan aramalarda uyuşturucu ele geçirildi.
17.06.2022 Yaşam
Mezarlıkta korkunç olay! Temizlik yapan çalışanlar kadını görünce telefona sarıldı...
Mezarlıkta korkunç olay! Temizlik yapan çalışanlar kadını görünce telefona sarıldı... Kayseri'de, yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı Esma Bal (40), mezarlıkta tabancayla vurulmuş ölü bulundu.
31.03.2022 Yaşam
Ümraniye’de kontrolden çıkan otomobil 3 araca çarptı! 2 yaralı
Ümraniye’de kontrolden çıkan otomobil 3 araca çarptı! 2 yaralı Ümraniye TEM otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yolda seyir halinde olan 3 araca arptı. Zincirleme kazaya bir araçta bulunan iki kişi araç içinde sıkıştı. Zincirleme kazaya karışan araçlar ve kaza alanı dron ile görüntülendi.
31.03.2022 Yaşam
Cono Aşireti üyelerinin yaşadığı mahallede yıkım yeniden başladı
Cono Aşireti üyelerinin yaşadığı mahallede yıkım yeniden başladı Adana'da Cono Aşireti mensuplarının yaşadığı, uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının yaygın olduğu Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar, polisin geniş güvenlik önlemiyle yeniden başladı. Mahalledeki evler yıkıldıktan sonra yerlerine iki okul ve bir millet bahçesi kurulacağı bildirildi.
31.03.2022 Yaşam
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı…
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı… Özgecan Aslan ölümünün 7. yılında anılıyor. Mersin'in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan hayatını kaybettiğinde 19 yaşındaydı. Peki, Özgecan Aslan ne zaman, nasıl öldü? Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi?
11.02.2022 Gündem
Cono aşiretine 500 polisle hava destekli operasyon: Çok sayıda gözaltı...
Cono aşiretine 500 polisle hava destekli operasyon: Çok sayıda gözaltı... Adana'da silahlı yaralama, gasp ve benzeri suçlara karıştıkları öne sürülen Cono aşireti üyelerine, 500 polisin katılımıyla hava destekli operasyon düzenlendi.
16.10.2021 Gündem
'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı çalıntı mı?
'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı çalıntı mı? Müzik listelerini alt üst eden “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkının çalıntı olduğu iddia edildi. Şarkıyı besteleyen Tarsuslu Aşık Hüseyin, “Cezaevinde kaleme aldım, söz de müzik de bana aittir, şarkı, 2014 yılında yayınlanmış ve tescillidir" dedi.
10.09.2019 Magazin
Cono üyelerine 375 yıla kadar hapis istemi
Cono üyelerine 375 yıla kadar hapis istemi Adana'da kandırdıkları 75 kişiyi yağmaladıkları öne sürülen "Cono Aşireti" olarak bilinen grubun üyesi 30'u tutuklu 51 şüpheli hakkında 15 yıldan 375 yıla kadar değişen hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
12.11.2018 Yaşam
Cono aşiretinde uyuşturucu kavgası: 3 yaralı
Cono aşiretinde uyuşturucu kavgası: 3 yaralı Adana'da Cono aşireti mensupları arasında uyuşturucu nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada 1'i kadın 3 kişi yaralandı. Olayda 4 tüfek, bir 'sallama' diye tabir edilen bıçak ele geçirildi.
5.11.2018 Yaşam
Taşlı, sopalı kavga: 7 yaralı, çok sayıda gözaltı var
Taşlı, sopalı kavga: 7 yaralı, çok sayıda gözaltı var Cono aşireti üyesi iki aile arasında dün başlayan ve bugün sabah saatlerinde tekrarlanan kavgada 7 kişi yaralandı. Taş, sopa ve silah kullanıldığı kavgayla ilgili çok sayıda gözaltı var.
3.11.2018 Gündem
Lunaparkta bıçaklı, tüfekli dönme dolap kavgası: 5 yaralı
Lunaparkta bıçaklı, tüfekli dönme dolap kavgası: 5 yaralı Adana'da "Cono" aşireti olarak bilinen iki grup arasında lunaparkta dönme dolap sırası yüzünden çıkan bıçaklı, pompalı tüfekli kavgada 5 kişi yaralandı.
16.06.2018 Yaşam
'Cono'lar ortalığı birbirine kattı!
'Cono'lar ortalığı birbirine kattı! Adana'da aile içi kavga olduğu ihbarı üzerine mahalleye giden polise parke taşı ile saldıran "Cono" aşireti mensuplarına biber gazı ve copla müdahale edildi. 3 kişi gözaltına alındı, olayda bir polis elinden hafif şekilde yaralandı.
8.05.2018 Yaşam
İki aile arası bıçaklı kavga: 1 ölü
İki aile arası bıçaklı kavga: 1 ölü Adana'da Cono aşiretine mensup iki aile arasında çıkan kavgada bıçaklanan Bedirhan Taşkömür (20), yaşamını yitirdi.
11.03.2018 Yaşam
Katalog "conolar", "fuhuş vaadiyle" 100 kişiyi gasp etti
Katalog "conolar", "fuhuş vaadiyle" 100 kişiyi gasp etti Adana ve Mersin'de "Cono Aşireti" olarak bilinen gruba yönelik "fuhuş, yağma ve uyuşturucu" operasyonunda çetenin "Cono" ailesindeki en güzel kızları seçip "fuhuş vaadiyle" 100 kişiyi gasp ettiği ortaya çıktı.
22.01.2018 Yaşam
'Cono' babadan 14 yaşındaki kızı ile fuhuş tuzağı
'Cono' babadan 14 yaşındaki kızı ile fuhuş tuzağı Adana ve Mersin'de "Cono aşireti" olarak bilinen gruba yönelik "fuhuş, gasp ve uyuşturucu" operasyonunda gözaltına alınan 46 kişiden 38'i tutuklanırken zanlı Levent D.'nin 14 yaşındaki kızı aracılığı ile erkeklere "Fuhuş" tuzağı kurduğu ortaya çıktı.
20.01.2018 Gündem
Şok! Aşk vaadiyle işte böyle gasp etmişler
Şok! Aşk vaadiyle işte böyle gasp etmişler Adana'da uyuşturucu, fuhuş, gasp ve yağma suçlarına karışan 'Cono Aşireti'ne yönelik düzenlenen operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sivil polislerin engelli görünümünde mahalleye gidip, çeteyi 3 ay boyunca takip ettiği bazı bölgelerde de kamerayla görüntü çektiği anlaşıldı.
19.01.2018 Yaşam
Dinlemeye takılmamak için 'Cono dili' oluşturmuşlar
Dinlemeye takılmamak için 'Cono dili' oluşturmuşlar ADANA'da uyuşturucu, fuhuş, gasp ve yağma suçlarına karıştıkları iddiasıyla düzenlenen operasyonla yakalanan Cono Aşireti mensuplarının teknik takibe takılmamak için 24 kelimeden oluşan kendi dillerini oluşturdukları ortaya çıktı.
14.01.2018 Yaşam
Dolaptaki gizli bölmeden kadın çıktı
Dolaptaki gizli bölmeden kadın çıktı Adana'da uyuşturucu, fuhuş, gasp ve yağma suçlarına karışan 'Cono Aşireti'ne yönelik bin polisin katılımıyla düzenlenen hava destekli operasyonda, gözaltına alınan 31'i kadın 46 kişinin evinden çıkanlar, polisi şaşkına çevirdi. Aramalarda oturma odasında bulunan vitrin görünümlü dolabın içinde gizlenen bir de kadın bulundu.
13.01.2018 Yaşam
Adana'da 1000 polisle hava destekli operasyon: 50 gözaltı
Adana'da 1000 polisle hava destekli operasyon: 50 gözaltı Adana'da uyuşturucu, fuhuş, gasp ve yağma suçlarına karıştıkları iddiasıyla Cono Aşireti üyelerine yönelik 1000 polisin katılımıyla düzenlenen hava destekli operasyonda, çoğunluğu kadın 50 kişi gözaltına alındı. Şüpheli kadınlardan bazılarının sağlık kontrolüne kucaklarında bebekleriyle geldiği görüldü.
12.01.2018 Gündem
Üniversite kavşağında fuhuş pazarlığı
Üniversite kavşağında fuhuş pazarlığı Adana'da Cono aşiretine mensup kadınlar, gündüz vakti Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) girişinde durdurdukları araç sürücüleriyle fuhuş pazarlığı yaparken görüntülendi.
2.06.2017 Yaşam
Adana'da silahlı kavga: 4 yaralı
Adana'da silahlı kavga: 4 yaralı ADANA'da Cono aşiretinden olduğu öne sürülen iki grubun silahlı ve bıçaklı kavgasında 4 kişi yaralandı.
14.10.2016 Yaşam
Otostop yapıp sürücüyü soydular
Otostop yapıp sürücüyü soydular ADANA’da Cono Aşireti’nden 19 yaşındaki Çağla D...
2.09.2016 Yaşam
Cono aşireti karıştı!
Cono aşireti karıştı! ADANA’da kavgalarıyla ünlü Cono Aşireti mensubu kadınlar arasında çocukları nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Birbirlerine hakaret edip taş atan kadınları, eşleri güçlükle sakinleştirdi.
17.08.2016 Yaşam
Conolar birbirine girdi, sokak savaş alanına döndü
Conolar birbirine girdi, sokak savaş alanına döndü ADANA’da kız alıp verme yüzünden anlaşmazlık yaşayan Cono Aşireti mensupları arasındaki tartışma, taş ve sopalı kavgaya dönüştü. Kadın, çocuk ve erkeklerin karıştığı kavgayı, polis ekipleri güçlükle yatıştırdı.
17.05.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cono ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cono haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.