Çoban Yıldızı

Çoban Yıldızı

Son dakika çoban yıldızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çoban yıldızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çoban yıldızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çoban Yıldızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çoban yıldızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 çoban yıldızı haberi bulunmuştur. Tüm çoban yıldızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti Ünlü isimlerin ölüm haberlerini duyurmasıyla tanınan "Felaket tellalı" lakaplı Onur Akay, dün gece Instagram’da ünlü sanatçı Ayşe Mine ile canlı yayın yaptı. Akay, bu kez Yeşilçam’ın usta ismi Yılmaz Cesur’un 26 Mart 2021 Cuma günü hayatını kaybettiğini duyurdu.
28.03.2021 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında?
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında? 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sahra Şaş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan adlı dizide yaşadı. Sahra Şaş'ı daha yakından tanıyacak olursak... Sahra Şaş kimdir, nerelidir?
4.01.2020 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Teoman tekrar sahne alacak!
Teoman tekrar sahne alacak! Vadi Açıkhava, geçen ay konuk ettiği Teoman’ı, 13 Eylül Cuma akşamı tekrar ağırlayacak.
10.09.2019 Kültür Sanat
Teoman sevenleriyle buluştu!
Teoman sevenleriyle buluştu! Ünlü rockçı Teoman’ı sevenleriyle 2 Ağustos Cuma akşamı buluştu.
3.08.2019 Kültür Sanat
Ayşe Selen hayatını kaybetti!
Ayşe Selen hayatını kaybetti! Tiyatro sanatçısı Ayşe Selen hayatını kaybetti. Doğum gününe iki gün kala vefat eden Ayşe Selen hayranlarını yasa boğdu.
30.12.2017 Magazin
'Çoban Yıldızı' dizisi ile ilgili skandal iddia!
'Çoban Yıldızı' dizisi ile ilgili skandal iddia! Senarist Ayhan Kavas, final yapan ‘Çoban Yıldızı’nın, aynı isimle kendi senaryosundan intihal (aşırma) yoluyla yayımlandığını iddia etti.
28.12.2017 Magazin
Teoman, İzmirlileri coşturdu!
Teoman, İzmirlileri coşturdu! İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki Çim Konserleri'nin konuğu, Türk rock müziğinin önemli seslerinden Teoman oldu.
23.08.2017 Kültür Sanat
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 23 Temmuz Pazar
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 23 Temmuz Pazar Fox TV yayın akışı 23 Temmuz Pazar gününde sabah erken saatlerde Çalar Saat Hafta Sonu programıyla güne başlıyor. Çalar Saat Hafta Sonu programının ardından eğlenceli dizi Şevkat Yerimdar ile yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağında ise merakla beklenen 10 Numara 5 Yıldız programı ilk bölümüyle ekrana geliyor. 10 Numara 5 Yıldız’dan sonra da başka bir eğlence programı olan İlk Buluşma Fox ekranlarında! Fox TV 23 Temmuz Pazar günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar FOX TV’nin 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu programı ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen komedi dizisi AROG yer alıyor. FOX TV’nin 2 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe FOX TV’nin 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli gündem ve haber programı ile başlıyor ve gün boyunca dizi tekrarları ve programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Olur İnşallah isimli film FOX TV ekranlarına gelecek. Antalya’nın bir köyünde geçen filmde köylü zor durumda kalıyor. FOX TV’nin 29 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe FOX TV kanalının 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli gündem ve haber programı ile başlıyor ve gündüz kuşağı programları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Çoban Yıldızı dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. FOX TV’nin 22 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
FOX'tan flaş karar! İddialı dizi final yapıyor
FOX'tan flaş karar! İddialı dizi final yapıyor FOX TV'nin iddialı dizisi final yapma kararı aldı. Dizinin başrol oyuncusu sosyal medya hesabından duyurdu.
21.06.2017 Televizyon
Canlı yayında açıkladı: Seneye evleniyoruz!
Canlı yayında açıkladı: Seneye evleniyoruz! Sekiz aydır birlikte olan Şükrü Özyıldız ve Rabia Yaman, 2018 yılında evleniyor. Rabia Yaman, ''Seneye yaz aylarında nikâh masasına oturacağız'' dedi.
21.06.2017 Magazin
'Çoban Yıldızı' yeniden Kapadokya'da
'Çoban Yıldızı' yeniden Kapadokya'da 'Çoban Yıldızı' dizisi, hikayenin başladığı yer olan Kapadokya’ya geri döndü.
19.06.2017 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe Fox TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve ardından da Kaybolan Çiçekler isimli program ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Çoban Yıldızı’nın yeni bölümü ekranlarda olacak. Her bölümü ile izleyiciden tam not alan dizide olaylar bitmiyor.
29.09.2021 Gündem
Çoban Yıldızı’na sürpriz konuk
Çoban Yıldızı’na sürpriz konuk Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı FOX’da yayınlanan ‘Çoban Yıldızı’ dizisine sevilen şarkıcı Gülay, iki şarkı ile misafir oldu.
6.06.2017 Magazin
Gülay, bakın hangi dizide oynayacak!
Gülay, bakın hangi dizide oynayacak! Şarkıcı Gülay, FOX TV'nin iddialı dizisine dahil oldu.
6.06.2017 Televizyon
Çoban Yıldızı 13. yeni bölümünde Zühre zor durumda!
Çoban Yıldızı 13. yeni bölümünde Zühre zor durumda! Çoban Yıldızı 13. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çoban Yıldızı'nın yeni bölümünde Zühre ile Fikret'in evlenmesi Seyid'i yıkar. Peki Zühre ne yapacak? Fikret onu karısı mı yapacak yoksa öldürecek mi? Tüm cevaplar bu akşam Çoban Yıldızı'nda olacak.
29.09.2021 Gündem
Sinem Kobal'a yakışıklı partner!
Sinem Kobal'a yakışıklı partner! Kendi filmi için hazırlık yapan Sinem Kobal'in partneri kim olacak? Kerem Bursin mi, Şükrü Özyıldız mı?
23.05.2017 Televizyon
Çoban Yıldızı neden final yapıyor?
Çoban Yıldızı neden final yapıyor? Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci'nin oynadığı 'Çoban Yıldızı' güçlü kadrosuna rağmen 5 bölüm sonra final yapma kararı aldı. Peki iyi reytinge sahip dizi neden final yapacak?
18.05.2017 Televizyon
Büyük umutlarla başladı! 5 bölüm sonra veda ediyor
Büyük umutlarla başladı! 5 bölüm sonra veda ediyor Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci'nin oynadığı 'Çoban Yıldızı' güçlü kadrosuna rağmen 5 bölüm sonra final yapma kararı aldı.
15.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çoban Yıldızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çoban yıldızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.