Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers

Son dakika Cleveland Cavaliers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cleveland Cavaliers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cleveland Cavaliers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cleveland Cavaliers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cleveland cavaliers gelişmeleri de dahil olmak üzere 870 cleveland cavaliers haberi bulunmuştur. Tüm cleveland cavaliers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 İddaa
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
2.12.2023 İddaa
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu.
11.05.2023 Basketbol
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel…
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel… Misli.com’un “Canlı Sohbet” özelliğini kullandınız mı? Üyeler “Canlı Sohbet” açılan maçlarda bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor! İşte detaylar…
5.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Cedi Osman: Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm
Cedi Osman: Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm Cleveland Cavaliers’ın başarılı oyuncusu Cedi Osman Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sonrası "Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm. Tüm halkımıza geçmiş olsun" paylaşımında bulundu.
9.02.2023 Basketbol
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı NBA'de gecenin dikkat çeken maçında Lakers evinde Denver Nuggets'ı yenerek ilk galibiyetini elde etti. Gecenin diğer karşılaşmasında Phoenix Suns, Houston Rockets'a kaybederken milli basketbolcu Alperen Şengün 16 sayı 9 ribaunt 2 asistlik performansı ile mücadeleye damga vurdu.
31.10.2022 NBA
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni paylaşım! "Bakarken filtreye gerek yok"
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni paylaşım! "Bakarken filtreye gerek yok" Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman Temmuz 2022'de mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Son olarak 'Destan' adlı dizide rol alan ve NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'da forma giyen eşiyle birlikte ABD'ye giden Şahin'den yeni pozlar geldi. Cleveland'da gezen ünlü çiftten güzel oyuncu, eşiyle çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
2.10.2022 Magazin
Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün sonrası ilk kare geldi!
Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün sonrası ilk kare geldi! Geçtiğimiz hafta Makedonya’da dünyaevine giren oyuncu Ebru Şahin (28) ile yıldız basketbolcu Cedi Osman (27), ilişkilerinin başladığı İzmir'in Çeşme ilçesinde nikâh töreni gerçekleştirmişti. Aşklarını her fırsatta dile getiren çift, önceki gün Çeşme'de bir beach'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili, Ege'nin serin sularında yarım saat yüzdü. Şahin, fit haliyle tüm bakışları üzerinde topladı.
12.07.2022 Magazin
Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman'ın yeni yaşını kutladı: 'İyi ki güldün...'
Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman'ın yeni yaşını kutladı: 'İyi ki güldün...' Şimdilerde ATV'de yayınlanan 'Destan' adlı dizide başrol oynayan Ebru Şahin, bir süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile aşk yaşıyor. Ayrı ülkelerde yaşasalar da mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden güzel oyuncu, sevgilisinin yeni yaşını Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı.
9.04.2022 Magazin
Cedi Osman'dan 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist!
Cedi Osman'dan 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist! NBA'de Atlanta Hawks State, evinde karşı karşıya geldiği Cleveland Cavaliers'ı 131-107 mağlup etti. Cleveland'da milli basketbolcu Cedi Osman, 27 dakika parkede kaldı ve 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile takımın en skoreri oldu.
1.04.2022 NBA
Alperen Şengün'den  27 sayı, 7 ribaunt, 3 asist!
Alperen Şengün'den 27 sayı, 7 ribaunt, 3 asist! NBA'e 8 karşılaşmayla devam edildi. Lig sonuncusu Rockets, Trail Blazers deplasmanında kazanarak art arda 2. galibiyetini elde etti.
27.03.2022 NBA
Pınar Karşıyaka'da Semih Erden dönüyor!
Pınar Karşıyaka'da Semih Erden dönüyor! ING Basketbol Süper Ligi'nde pazar günü lider Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak Pınar Karşıyaka'da aylardır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan kaptan Semih Erden, parkelere dönmeye hazırlanıyor.
24.03.2022 Basketbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
19.03.2022 İddaa
Cedi Osman'dan 14 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalma
Cedi Osman'dan 14 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalma NBA'de Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers'ı 101-91'lik skorla yenerek sezonun 41. galibiyetine imza attı. Cavs'te milli basketbolcumuz Cedi Osman 14 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalmalık performansı mağlubiyeti önleyemedi.
13.03.2022 NBA
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
12.03.2022 İddaa
Cedi Osman 12 dakika süre aldı 2'de 2 yaptı
Cedi Osman 12 dakika süre aldı 2'de 2 yaptı Cleveland Cavaliers, Gainbridge Fieldhouse'da karşı karşıya geldiği Indiana Pacers'ı 127-124'lük skorla mağlup etti
9.03.2022 NBA
Cedi Osman'dan19 sayı, 5 asist, 4 ribaunt
Cedi Osman'dan19 sayı, 5 asist, 4 ribaunt Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers, milli oyuncu Cedi Osman'ın skorer oyununun yardımıyla Washington Wizards'ı 92-86 mağlup etti.
27.02.2022 NBA
Ebru Şahin: Cedi'nin İstanbul'a gelmesi ve yanımda olması en güzel hediye
Ebru Şahin: Cedi'nin İstanbul'a gelmesi ve yanımda olması en güzel hediye ATV ekranlarında yayınlanan 'Destan' adlı dizide rol alan Ebru Şahin, uzun süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile birlikte. Önceki gün Zekeriyaköy'de araçlarında görüntülenen çift, durdukları sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ebru Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediyenin çok önemli olmadığını, sevgilisinin yanında olmasının en güzel hediye olduğunu söyledi.
22.02.2022 Magazin
Stephen Curry'den 50 sayı 5 ribaund... NBA All Star 2022'nin kazanan takımı...
Stephen Curry'den 50 sayı 5 ribaund... NBA All Star 2022'nin kazanan takımı... Cleveland Cavaliers'ın salonu Rocket Mortgage FieldHouse'da oynanan maçta Le Bron James'in takımı, Kevin Durant'in takımını 163-160 mağlup etti.
21.02.2022 NBA
NBA All Star 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte NBA All Star 2022 kadroları!
NBA All Star 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte NBA All Star 2022 kadroları! NBA’de yılın organizasyonu için geri sayım başladı! Dünyanın en önemli basketbol ligi NBA’da All Star heyecanı başlıyor! ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da yapılacak NBA All Star 2022’de kadrolar, taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları sonucu belirlenmişti. Peki, NBA All Star 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte NBA All Star programı…
19.02.2022 Gündem
2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları!
2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları! NBA’de yılın organizasyonu olan All-Star’a geri sayım başladı. ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da başlayacak, 2022 NBA All-Star’da kadro taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları sonucu belirlendi. Doğu Konferansı'na Kevin Durant, Batı Konferansı'na ise LeBron James'in kaptanlık edecek. Peki, 2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte All-Star oyuncuları…
8.02.2022 Gündem
Cedi Osman şov yaptı 22 sayı, 5 asist, 4 ribaund
Cedi Osman şov yaptı 22 sayı, 5 asist, 4 ribaund Cedi Osman 22 sayı, 5 asist, 4 ribaund yaptı Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers'ı 98-85'lik skorla devirdi.
7.02.2022 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Cleveland Cavaliers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cleveland cavaliers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.