Bu besinler cinsel gücü artırıyor! İşte doğal afrodizyaklar...
Bu besinler cinsel gücü artırıyor! İşte doğal afrodizyaklar... Erkeklerde cinsel gücü ve isteği artıran yiyecekler; bezelye, maydanoz, kekik, nane, fesleğen, tarçın, roka, Antep fıstığı, şalgam, yumurta, zencefil, kuşkonmaz, kereviz, enginar, ayçiçeği, hindi gibi yiyeceklerdir. İşte, erkeklerde cinsel gücü isteği arttıran yiyecekler hakkında ayrıntıları derledik.
16.05.2023 Sağlık
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor Cinsel problemler hem erkekler hem de kadınlarda sıklıkla görülebiliyor. Düşük libido, erken boşalma, orgazm olamama, iktidarsızlık gibi problemlerin doğal çözümleri aranıyor. Bu problemleri çözmek için cinsellik için hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken boşalma ile ilgili çeşitli sorunlar varsa ve sadece seksin daha uzun sürmesini istiyorsanız, yatakta daha uzun süre dayanmanın birçok yolu bulunuyor.
16.05.2023 Sağlık
İlk cinsel deneyimden sonra vücutta ne gibi değişiklikler meydana gelir?
İlk cinsel deneyimden sonra vücutta ne gibi değişiklikler meydana gelir? Hayatımızda bazı deneyimler sadece bir kez yaşanır ve bizim için anlamı büyüktür. Kadın ve erkek için cinsel ilişki aralarındaki bağı güçlendirmek için en önemli faktördür. Peki, ilk cinsel deneyimde nelere dikkat edilmelidir, vücutta ne gibi değişiklikler meydana gelir? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.
11.05.2023 Sağlık
Cinsel ilişkinin en faydalı olduğu mevsim açıklandı
Cinsel ilişkinin en faydalı olduğu mevsim açıklandı Eğer kış aylarında cinsel ilişki konusunda tembellik yapıyorsanız bir kez daha düşünün deriz. İşte cinsel ilişkinin kış aylarında insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri...
20.01.2023 Sağlık