Çinekop

Çinekop

Son dakika çinekop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çinekop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çinekop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çinekop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çinekop gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 çinekop haberi bulunmuştur. Tüm çinekop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu!
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu! Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi. Hafta başından beri soğuk havanın etkisi hissedilmeye başladı. Denizlerde birkaç gündür görülen fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkmakta zorlandı. Avlanmanın az olması balık fiyatlarını da yükseltti.
12.01.2024 Ekonomi
Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakalandı, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu
Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakalandı, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu Tekirdağlı balıkçılar, Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakaladı. Kolyozlar, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu.
28.11.2023 Gündem
Olta balıkçılığında zargana bereketi! Bayram ettiler
Olta balıkçılığında zargana bereketi! Bayram ettiler Samsun'da kıyılarda amatör olarak yapılan olta balıkçılığında sıcak havaların bereketi yaşanıyor. Bu yıl özellikle zargana, lüfer ve istavrit gibi balıklar oltacıların iğnelerine yoğun olarak takılıyor.
28.09.2023 Yaşam
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona eriyor. Teknelerini ve ağlarını yeni sezona hazırlayan balıkçılar av sezonunun başlamasını bekliyor. Rumeli Feneri'ndeki balıkçı barınağında hazırlıklarını sürdüren balıkçılardan İsmail Pekdemir, "Geçen yıllara göre palamut çok var diyemeyiz ama Allah nasip ederse hamsi var, çinekop var, istavrit var, lüfer var yani Allah herkesin rızkını verir. " dedi. Balıkçı Aydoğan Kamburoğlu ise artan maliyetleri gerekçe göstererek, "Zaten şu an da hazırlığımızı yapıyoruz ama denize çıkıp çıkmayacağımız henüz belli değil. Artan maliyetlerden dolayı şu an da eleman dahi almış değilim. " diye konuştu.
27.08.2023 Yaşam
Mezgit ve somon  Ramazan ayının vazgeçilmezi oldu! 'Fiyatlar yine aynı'
Mezgit ve somon Ramazan ayının vazgeçilmezi oldu! 'Fiyatlar yine aynı' Ramazan ayının balık sezonunun son günlerine denk gelmesiyle tezgâhlarda satışlar azaldı. İftarda balık tercih edenler ise mezgit ve somona rağbet gösteriyor.
3.04.2023 Yaşam
Boğazda hamsi avı yasaklandı! Çanakkale'de lüferin kilosu 350 TL'ye düştü
Boğazda hamsi avı yasaklandı! Çanakkale'de lüferin kilosu 350 TL'ye düştü Çanakkale Boğazı'nda popülasyonun korunması için hamsi avı yasağı getirilirken, deniz suyunun soğumasıyla bollaşan lüferin kilo fiyatı, 500 TL'den 350 TL'ye düştü.
21.02.2023 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor'
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor' Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi balık tezgahlarını da etkiledi. Düzce'de tezgahın en ucuz balığı kilosu 40 liradan satılan tirsi oldu.
5.02.2023 Ekonomi
Havalar soğudu, balıkçıların yüzü güldü
Havalar soğudu, balıkçıların yüzü güldü Karadeniz'in soğumasıyla avlanan balıkta çeşitlilik artarken, bolluk ise tezgahlara yansıdı. Samsun Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Atıf Malkoç, “Hamsi, mezgit, istavrit, çinekop, palamut var. Tezgahlarda olmayan balık yok. Şu an balıktan yana şanslıyız” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
Karadeniz soğudu, tezgahta balık bollaştı
Karadeniz soğudu, tezgahta balık bollaştı Karadeniz'in soğumasıyla tutulan balıkta çeşitlilik artarken, bolluk tezgahlara yansıdı. Samsun'da çinekop 100, mezgit 40 ve hamsi 50 TL'den satıldı.
29.01.2023 Ekonomi
'Denizin prensi' lüferin kilosu dudak uçuklatıyor
'Denizin prensi' lüferin kilosu dudak uçuklatıyor Marmara Denizi'nde geçen yıl yoğun olarak görülen ve 'denizin prensi' olarak bilinen lüfer, bu sezon beklenen bolluğa ulaşmadı. Tezgahlarda çok az rastlanılan lüferin kilo fiyatı ise dudak uçuklattı.
19.01.2023 Ekonomi
Balık tezgahlarında hamsinin ardından istavrit bekleniyor
Balık tezgahlarında hamsinin ardından istavrit bekleniyor Karadeniz’de palamudun ardından bol miktarda avlanan hamsi sezonunun sonuna yaklaşılıyor. Balıkçılar, tezgahlarda istavrit ile birlikte dip balıklarının bereketlenmesini bekliyor.
17.01.2023 Ekonomi
Tezgahlar  çinekop ile şenlendi! Fiyatı 150 TL
Tezgahlar çinekop ile şenlendi! Fiyatı 150 TL Denizli’deki balık tezgahlarında geçtiğimiz ay bolluğu yaşanan palamut, şimdilerde yerini çinekop başta olmak üzere sardalya ve hamsiye bıraktı.
4.01.2023 Ekonomi
Havalar geç soğudu, az çıkan lüfer ve çinekopun fiyatı arttı
Havalar geç soğudu, az çıkan lüfer ve çinekopun fiyatı arttı Havaların geç soğuması nedeniyle Çanakkale’de az çıkan lüfer ve çinekopun fiyatı arttı.
25.12.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon'
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon' Havaların soğumasıyla birlikte Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamside ki bereket balık tezgahlarına da yansıdı. Geçen haftaya göre 110 TL civarında satılan hamsi, yaklaşık yarı fiyatına düşerek 60 TL'den satılıyor. Vatandaşlar hamsi bolluğundan dolayı memnun.
24.12.2022 Ekonomi
Hava muhalefeti hamsi fiyatını ikiye katladı
Hava muhalefeti hamsi fiyatını ikiye katladı Karadeniz’de hamsi avı geçtiğimiz günlere oranla azalınca fiyatını ikiye katladı. Trabzon Balık Hali’nde geçtiğimiz hafta kilosu 25-35 TL arasında satılan hamsi, hava muhalefeti nedeniyle teknelerin çoğu denize açılamayınca fiyatını ikiye katlayarak 50 TL’den satılmaya başladı.
19.12.2022 Ekonomi
Balık tezgâhlarında yoğunluk! Kilo fiyatı açıklandı
Balık tezgâhlarında yoğunluk! Kilo fiyatı açıklandı Eskişehir’de vatandaşların balıkçı dükkânlarının önünde oluşturduğu kalabalık dikkat çekiyor.
16.12.2022 Gündem
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir Hamsi fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklama! Av yasağı çağrısı geldi, şikayetler artmaya başladı. Stokların tükenme aşamasına geldiğini belirten uzmanlar, hamsi neslinin de tehlikede olduğunu ifade etti. Peki balık fiyatlarında son durum ne? Hamsi ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.12.2022 Ekonomi
Tezgahlardaki yerli hamsiye ilgi arttı! Kilo fiyatı açıklandı
Tezgahlardaki yerli hamsiye ilgi arttı! Kilo fiyatı açıklandı Genelde Batı Karadeniz ve Marmara taraflarında avlanan hamsi bu günlerde Trabzon açıklarında da bol miktarda avlanırken, tezgahlarda kilosu 25-35 TL arasında satılıyor. Özellikle son 3-4 gündür Trabzon Balık Hali’nde yerli hamsi tezgâhları süslerken havaların daha da soğumasıyla birlikte hamsiye olan talep daha da arttı.
5.12.2022 Ekonomi
Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop ve hamsi aldı! Kilo fiyatı şaşırttı
Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop ve hamsi aldı! Kilo fiyatı şaşırttı Balık tezgahlarında palamut yerini hamsi ve çinekop gibi küçük balıklara bıraktı. Tezgahlarda bolluk görülmese de çeşitlerin çok olduğu dikkat çekti.
3.12.2022 Ekonomi
Hamside bolluk başladı, fiyatlar düştü
Hamside bolluk başladı, fiyatlar düştü Balık fiyatları ilgili son dakika açıklaması! Karadeniz’de uzun yıllar sonra ilk kez bu sezon hem palamut hem de hamside bolluk yaşanıyor. İşte palamut, hamsi, mezgit, tirsi, kefal ve uskumru fiyatları...
28.11.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları düştü! '30 liraydı, 25 yaptık'
Hamsi fiyatları düştü! '30 liraydı, 25 yaptık' Marmara ve Karadeniz'i etkisi altına alan lodos sebebiyle balıkçı tekneleri denize açılamayınca balık fiyatları yükseldi. Tekirdağ'da hamsinin kilosu 25 liradan tezgahlarda yerini alırken, vatandaşların balığa talep göstermediği ifade edildi.
25.11.2022 Ekonomi
Kırmızı etten ve tavuktan daha uygun! İşte balık fiyatları...
Kırmızı etten ve tavuktan daha uygun! İşte balık fiyatları... Palamudun bollaşmasıyla birlikte düşen balık fiyatları, hem balıkçı esnafını hem de vatandaşı memnun ediyor.
24.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatlarına lodos zammı! 35 liradan başlıyor
Balık fiyatlarına lodos zammı! 35 liradan başlıyor Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki balık halinde, havaların soğuk gitmesi ve lodosun etkili olmasından dolayı fiyatlar artış gösterdi.
23.11.2022 Ekonomi
Palamut yerini hamsiye bıraktı! İşte balık fiyatları...
Palamut yerini hamsiye bıraktı! İşte balık fiyatları... Eskişehir’de balık tezgâhlarında azalan palamut, yerini yavaş yavaş hamsiye bırakırken bollaşan hamsiye vatandaşın ilgisi yoğun oldu.
22.11.2022 Ekonomi
Palamuttan sonra hamsi de tezgahlara düştü! İşte balık fiyatları...
Palamuttan sonra hamsi de tezgahlara düştü! İşte balık fiyatları... Karadeniz'deki palamut bolluğu dolayısıyla fiyatı 110 liraya kadar çıkan hamsi, bugünlerde hem vatandaşların hem de balıkçıların yüzünü güldürüyor. Düzce'de kilosu 25 liradan alıcı bulan hamsi, tezgahları süslüyor.
18.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çinekop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çinekop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.