Çınar Erkin

Çınar Erkin

Son dakika çınar erkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çınar erkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çınar erkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çınar Erkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çınar erkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 çınar erkin haberi bulunmuştur. Tüm çınar erkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çınar’a kayyum atandı
Çınar’a kayyum atandı BEŞİKTAŞLI futbolcu Caner Erkin’in, oğlu Çınar Erkin’in velayetinin eski eşi Asena Atalay’dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi.
14.09.2018 Magazin
Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak
Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın velayetini alabilmek için eski eşi Asena Atalay'a açtığı davada mahkeme, kayyum atanmasına karar verdi. İstanbul Aile Mahkemesi, Çınar Erkin'in davadaki haklarının korunması amacıyla kayyum atanması için Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ihbarda bulundu.
14.09.2018 Magazin
Caner'in oğlundan Şükran Ovalı itirafı!
Caner'in oğlundan Şükran Ovalı itirafı! Caner Erkin ile Asena Atalay arasındaki velayet davasında son sözü alan çiftin oğulları Çınar, Erkin'in yeni eşi Şükran Ovalı'yı çok sevdiğini, birlikte güzel zaman geçirdiklerini söyledi.
31.05.2018 Magazin
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı!
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı! Asena Atalay, sosyal medya hesabından oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.
9.01.2018 Magazin
'Çınar’ı Allah iki taraftan da kurtarsın!'
'Çınar’ı Allah iki taraftan da kurtarsın!' Beşiktaş forması giyen Caner Erkin’in, eski eşi Asena Atalay’dan olan oğlu Çınar’ın velayetini anneden almak için açtığı velayet davasına duruşma hakiminin yorumu damgasını vurdu. Tanıkların dinlendiği duruşmada Asena Atalay gözyaşlarını tutamazken, hakim “Çınar’ı Allah iki taraftan da kurtarsın, benim anladığım budur” dedi.
13.10.2017 Magazin
Asena öyle bir şey yaptı ki şok olacaksınız!
Asena öyle bir şey yaptı ki şok olacaksınız! Asena Atalay, 14 yaşından küçüklerin binmesinin yasak olduğu jet-skiye oğlu Çınar Erkin’le bindi.
25.06.2017 Magazin
Asena Atalay'a mahkemede şok sözler!
Asena Atalay'a mahkemede şok sözler! Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oğlu Çınar'ın velayetini alabilmek için eski eşi Asena Atalay'a açtığı velayet davasının görülmesine başlandı.
23.05.2017 Magazin
Asena Atalay’dan Çınar’a: İsyan etme, fark et!
Asena Atalay’dan Çınar’a: İsyan etme, fark et! Asena Atalay, Caner Erkin'le olan evliliğinden olan çocuğu Çınar'ın yeni yaşını dikkat çeken satırlarla kutladı.
26.04.2017 Magazin
‘Çocuğu olduğunu icra gelince hatırladı’
‘Çocuğu olduğunu icra gelince hatırladı’ Asena Atalay, oğlunun velayet davasında “Onunla gittiğim davetlerdeki fotoğrafları sunup ahlaksız yaşam sürdüğümü iddia etti. Caner’in de biseksüel arkadaşları ile fotoğrafları var. Ben de Caner’e biseksüel mi diyeyim” dedi
15.04.2017 Spor Magazin
Caner Erkin velayet davası açtı
Caner Erkin velayet davası açtı Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oğlu Çınar'ın velayetini alabilmek için eski eşi Asena Atalay hakkında İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.
23.02.2017 Beşiktaş
Asena Caner'i sonunda çıldırttı!
Asena Caner'i sonunda çıldırttı! Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'le ilgili yaptırımları milli futbolcuyu sonunda çıldırttı.
3.02.2017 Magazin
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı Caner Erkin, çocukları ve eşi ile önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaptı. Erkin ailesinin sempatik tavırları dikkat çekti.
25.10.2023 Magazin
Galatasaray'dan inanılmaz transfer hamlesi! Okan Buruk'un yeni sol beki Caner Erkin kadar asist yapacak
Galatasaray'dan inanılmaz transfer hamlesi! Okan Buruk'un yeni sol beki Caner Erkin kadar asist yapacak Galatasaray'ın transfer gündemine değinen ve Angelino, Moussa Dembele, Paredes gibi yıldızları masaya yatıran Sinan Yılmaz-Ilgaz Çınar ikilisi çok önemli açıklamalarda bulundular. Arjantinli futbolcu Paredes'in gelmesi halinde Okan Buruk'un 'Paredes-Oliveira-Torreira' üçlüsüyle orta saha hattını oluşturacağını söyleyen Yılmaz kadro mühendisliği konusunda bir hayli dikkat çekerken, ünlü yorumcunun 'Sarı Kırmızılıların alacakları 26 yaşındaki sol bek Caner Erkin kadar asist yapabilir' ifadeleri camiada heyecan yarattı.
19.06.2023 Galatasaray
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
Beşiktaş'ta sürpriz kadro dışı!
Beşiktaş'ta sürpriz kadro dışı! Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu. Siyah beyazlılar'da sürpriz bir kadro dışı göze çarptı.
13.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Diaby şoku!
Beşiktaş'ta Diaby şoku! Abdullah Avcı’nın Gazişehir önünde ilk 11’de oynatmayı planladığı Diaby hasta olduğu için idmana çıkmadı. Bu gelişme teknik heyetin tüm planlarını alt üst etti.
12.09.2019 Beşiktaş
Sivasspor - Beşiktaş: 3-0
Sivasspor - Beşiktaş: 3-0 Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ilk haftasında Demir Grup Sivasspor, evinde Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek sürpriz bir başlangıca imza attı.
17.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci kamp çalışmasını 4 Ağustos'a kadar Avusturya'da sürdürecek olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı.
24.07.2019 Beşiktaş
Şükran Ovalı'dan Asena Atalay'a gol!
Şükran Ovalı'dan Asena Atalay'a gol! Caner Erkin davayı kazanınca eşi Şükran Ovalı, futbolcuyla bir resmini paylaşarak adeta nispet yaptı.
29.06.2019 Magazin
Caner Erkin Asena Atalay'a 3 bin lira nafaka ödeyecek
Caner Erkin Asena Atalay'a 3 bin lira nafaka ödeyecek Futbolcu Caner Erkin'e, eski eşi Asena Atalay'ın aylık 50 bin TL nafaka talebiyle açtığı davada 3 yıl sonra karar çıktı. Mahkeme, Caner Erkin'in oğlu Çınar'a aylık 3 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.
27.06.2019 Magazin
Beşiktaş - Göztepe: 1-0
Beşiktaş - Göztepe: 1-0 Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.
16.03.2019 Beşiktaş
Caner'den Asena'ya sert sözler!
Caner'den Asena'ya sert sözler! Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Instagram hesabından eski eşi sunucu Asena Atalay ve oğlu Çınar ile ilgili açıklama yaptı. "Çınar'ın iyiliği için hep sustum" diyen Erkin, eski eşi ve oğluna ödediği nafaka tutarını da açıkladı.
5.03.2019 Magazin
AVM'de oğluyla top kapmaca oynadı
AVM'de oğluyla top kapmaca oynadı Beşiktaş forması giyen Caner Erkin, önceki gün Vadİstanbul'da görüntülendi.
1.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çınar Erkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çınar erkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.