Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri!
Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri! Galatasaray, Kasımpaşa ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve yeni transferler ile ilk kez sahaya çıkacak. Nef Stadı’nda oynanacak Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ile ilgili futbolseverler detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri!
24.07.2022 Futbol
PSV Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'ler
PSV Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'ler PSV Eindhoven Galatasaray maçı için bekleyiş devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Galatasaray, Hollandalı rakibi PSV Eindhoven karşısında mücadele verecek. Futbolseverler de PSV Galatasaray maçının detaylarını araştırıyor. Peki, PSV Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...
21.07.2021 Gündem