Çim

Çim

Son dakika çim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çim gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.055 çim haberi bulunmuştur. Tüm çim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan Gemlik Suni Çim Saha Tesisleri'nde oynanan U 17 futbol maçı sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçtı.
24.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor Bahar aylarında artış gösteren alerjik rinite dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Dirican, “Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden olan kronik bir hastalıktır. Ülkemizde de bugüne kadar yapılan çalışmalar 10 yılda alerjik rinit sıklığında belirgin artış olduğunu göstermektedir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Artvin kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Amasya seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Nelsson ısrarı artık bıktırdı! Dedikodulara inanmayın, Davinson Sanchez'den sonra patladı
Nelsson ısrarı artık bıktırdı! Dedikodulara inanmayın, Davinson Sanchez'den sonra patladı Galatasaray'da tüm gözler şampiyonluğa çevrildi. Kupada ve Avrupa’da aradığını bulamayan Cim Bom, ezeli rakibi Fenerbahçe ile tarihi bir zafer için mücadele ediyor. Okan Buruk’un öğrencileri ise çıkan transfer dedikodularına kulaklarını tıkadı. Sarı-Kırmızılı futbolcular, her şeyiyle 24. şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik ekip de yoğun mesai harcıyor. Maç eksiği bulunan futbolcuların, eksiklerinin giderilmesi hedeflenirken, son haftalara girilirken, rotasyonun güçlendirilmesi planlanıyor. İşte detaylar...
11.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar!
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar! Arjantinli golcü, G.Saray’dan alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti, “Ya 5 Mart’a kadar paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim” dedi. Cim-Bom ise bu parayı tamamen ödeyemedi ama yapılandırma anlaşmasıyla sorunu çözdü
10.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası PFDK, Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 352 bin lira para cezası verdi.
13.02.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk 'acil' dedi, Erden Timur sabahlara kadar görüşüyor, işte gelecek yıldızlar
Okan Buruk 'acil' dedi, Erden Timur sabahlara kadar görüşüyor, işte gelecek yıldızlar Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderen, Angelino'yla da yollarını ayıran Cim Bom'da çalışmalar hız kazandı. Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Okan Buruk, "Acele sağ bek ve sol bek transferi bekliyorum" dedi, yönetim vites artırdı. Bu doğrultuda iki mevkii için de rota Fransa'ya çevrildi. Yıldızlar için görüşmeler başlarken anlaşmaların da uzak olmadığı öğrenildi. İşte detaylar...
31.01.2024 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki! Taraftarı yok saydı, Okan Buruk hareketini affetmedi
Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki! Taraftarı yok saydı, Okan Buruk hareketini affetmedi Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar adeta direkleri dövdüğü maçta zor da olsa 3 puanı çıkardı. 5 kez direğe takılan Cim Bom'a galibiyeti getiren golleri 71'de Wilfried Zaha ve 89'da Barış Alper Yılmaz kaydetti. Öte yandan mücadelede tribünlerden Kerem Aktürkoğlu'na tepkiler yükseldi. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray
Sacha Boey, Angelino derken bir ayrılık daha kapıda! Galatasaray bu kez kabul etmedi
Sacha Boey, Angelino derken bir ayrılık daha kapıda! Galatasaray bu kez kabul etmedi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cim Bom, Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderdi, kasaya girecek 30+5 milyon Euro'luk bonservis bedeli sonrasında da gözler transfere çevrildi. Ancak Galatasaray kadrosuna bir yıldız katmadan, bir başka yıldızını da gönderme hazırlığında. İşte detaylar...
29.01.2024 Galatasaray
Trabzonspor-Galatasaray (Maç özeti)
Trabzonspor-Galatasaray (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Cim Bom, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada dev maçta rahat kazandı. Sarı-Kırmızılılar; Wilfried Zaha (2), Kerem Aktürkoğlu (2) ve Kaan Ayhan'ın golleriyle Fırtına'yı 5-1 yıktı, Fenerbahçe'yle yeniden puanlarını eşitledi. Bordo-Mavililer'in tek sayısı ise Enis Destan'dan geldi.
21.01.2024 Futbol
Zaha, Tete, Kerem Demirbay yetmedi! Okan Buruk ille de onu istiyor
Zaha, Tete, Kerem Demirbay yetmedi! Okan Buruk ille de onu istiyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cim Bom’un uzun bir süredir istediği yıldız futbolcu, Galatasaray’a sıcak bakıyor. Kulübü ise bir türlü transfere onay vermiyor. Aslan’ın hocası Okan Buruk ise yönetim ile yaptığı görüşmede, "Onu kaçırmamamız gerekiyor” ifadeleri kullandı. İşte haberin detayları..
19.01.2024 Galatasaray
Avrupa'ya gitti, dibi gördü! Yıldız oyuncu Galatasaray'a geri dönüyor
Avrupa'ya gitti, dibi gördü! Yıldız oyuncu Galatasaray'a geri dönüyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cim-Bom’un sezon başında İtalya Seri A takımlarından Genoa’ya kiraladığı Berkan Kutlu’nun ara transfer döneminde Galatasaray’a dönebileceği belirtildi. Genç futbolcunun yeterli süre alamaması nedeniyle mutsuz olduğu vurgulandı.
10.01.2024 Galatasaray
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu?
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu? Aldatmak dizisinin bu hafta olup olmayacağı sorgulanıyor. Yılbaşı nedeniyle bazı dizilere ara verilince Aldatmak dizisinin yeni bölüm tarihi araştırılmaya başlandı. Peki Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatma yeni bölüm ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
Galatasaray'ın yeni sol beki hayırlı olsun! Angelino artık bezdirdi
Galatasaray'ın yeni sol beki hayırlı olsun! Angelino artık bezdirdi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor: Cim Bom’un bu sezon kanayan yarası olan sol bek için şimdiden çalışmalar başlamıştı. İtalyan basını da Sarı-Kırmızılılar için müjdeli haberi verdi. İşte Galatasaray'ın transfer hedefindeki yeni gelişme...
18.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı
Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı Galatasaray, göğüs kasında kopuk oluşan Sergio Oliveira’nın durumunu dört gözle bekliyor. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuyla ilgili yol haritasını belirledi.
17.12.2023 Şampiy10
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası Bayern Münih'e Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada saldırgan niteliği olan provokatif mesaj sergilenmesi ve geçiş yollarının bloke edilmesi nedeniyle 30 bin euronun üzerinde para cezası verildi.
14.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oluyor!
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oluyor! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu! Şampiyonlar Ligi A Grubunu üçüncü sırada bitiren Galatasaray, artık yoluna UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda devam edecek. Temsilcimiz Galatasaray'ın 8 muhtemel rakibi, yarın oynanacak maçlar sonrasında netleşecek.
13.12.2023 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
12.12.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Çim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.