Çiğili

Çiğili

Son dakika çiğili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiğili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiğili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğili gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 çiğili haberi bulunmuştur. Tüm çiğili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Ercan'dan İzmir depremi sonrası iki kritik uyarı
Ahmet Ercan'dan İzmir depremi sonrası iki kritik uyarı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir depremiyle ilgili iki kritik uyarıda bulundu. Prof. Dr. Ercan, depremin artçıları konusunda 2011 Van depremini hatırlatarak, yorgun binalara dikkat çekerek, "Van'da 7.2'lik bir deprem olmuştu. Çok fazla göçük olmamıştı ama yapılar yorulmuştu. Arkasında bir Erciş depremi geldi 5.7 büyüklüğünde, 38 tane yapı yıkıldı. Yorulmuş yapı üzerine eklentiyle yeni bir sarsıntıya maruz kalınca bu olabiliyor. Eğer İzmir'de de bu 7 büyüklüğündeki depremden sonra olacak 5.9-6'lık bir deprem gelirse, benzer olayları İzmir'de görebiliriz" dedi.
31.10.2020 Gündem
1 Mayıs'tan renkli görüntüler... Sosyal mesafeye uygun halay performansı
1 Mayıs'tan renkli görüntüler... Sosyal mesafeye uygun halay performansı İzmir'in Çiğli ilçesinde belediye çalışanları, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nde çektileri halayda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında aradaki mesafeyi fırça sapıyla sağladı.
1.05.2020 Gündem
Çiğli Belediye Başkan Yardımcısına silahlı saldırı
Çiğli Belediye Başkan Yardımcısına silahlı saldırı İzmir'in Çiğli ilçesinde, Çiğli Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenilen Ali Rıza Koçer, arabasını park ettiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda Koçer herhangi bir yara almazken, polis şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
12.01.2020 Gündem
Alperen'in babasına "özel" görev
Alperen'in babasına "özel" görev İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servisinde unutulmasının ardından hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen Sakin'in babası Serkan Sakin, Çiğli Belediyesi Harmandalı Okul Öncesi Eğitim Merkezi sorumlusu oldu.
15.06.2019 Yaşam
Dehşet! Yavru köpeği, bacaklarından vurdular
Dehşet! Yavru köpeği, bacaklarından vurdular İzmir'in Çiğli ilçesinde, sokak ortasında tabancayla bacaklarından vurulan 7 aylık köpek, hayvanseverlerin yardımıyla götürüldüğü veteriner kliniğinde tedaviye alındı. Polis, 'Kasım' adlı yavru köpeği silahla vuran kimliği belirsiz saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
19.11.2018 Yaşam
İzmir'de hırdavat dükkanında yangın: 1 ölü
İzmir'de hırdavat dükkanında yangın: 1 ölü İzmir'in Çiğli ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hayatını kaybetti.
7.04.2018 Gündem
Darbeci generalden flaş Zekeriya Kuzu itirafı!
Darbeci generalden flaş Zekeriya Kuzu itirafı! Eski Tümgeneral Kubilay Selçuk mahkemede verdiği ifadesinde eski astsubay Zekeriya Kuzu'ya paşa ya da paşam diye hitap ettiğini itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Mete Yarar'dan Marmaris açıklaması
Mete Yarar'dan Marmaris açıklaması Ünlü güvenlik uzmanı Mete Yarar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düzenlenen suikastin bütün ayrıntılarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Çukurca, şehitlerimizin memleketleri ve kimlikleri belli oldu
Çukurca, şehitlerimizin memleketleri ve kimlikleri belli oldu Bugün sabah saatlerinde Hakkari’nin Çukurca bölgesinde şehit olan askerlerimizin memleketleri ve kimlikleri belli oldu.
29.09.2021 Gündem
TIR kamyona çarptı: 2 yaralı
TIR kamyona çarptı: 2 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada TIR kamyona çarptı. Kazada her iki sürücü de yaralandı
9.11.2015 Yaşam
İlçe halkı da onu istiyor!
İlçe halkı da onu istiyor! Çiğli’de Ester Hanım CHP aday adayı
29.09.2021 Gündem
Göklerin kadın savaşçıları!
Göklerin kadın savaşçıları! Sınır ötesi operasyonlar ve Suriye kriziyle dikkatleri bir kez daha üzerine çeken F-16 savaş uçaklarının kumandasında kadınlar da var. Türk Hava Kuvvetleri’nde 5 kadın F-16 pilotu görev yapıyor...
26.10.2012 Yaşam
Bu  fotoğrafın   sırrı çözüldü
Bu fotoğrafın sırrı çözüldü Çanakkale Savaşı'nın simgesi haline gelen yırtık kıyafetli, ayakkabısız iki Mehmetçiğin yer aldığı fotoğrafın sırrı ortaya çıktı
30.11.2007 Yaşam
Hakkari'de mayın: 2 şehit, 6 yaralı
Hakkari'de mayın: 2 şehit, 6 yaralı Görevden dönen askerlerin aracı mayına çarptı. İki er şehit 6 yaralı var
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiğili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.