Chp Myk

Chp Myk

Son dakika chp myk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chp myk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chp myk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Myk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp myk gelişmeleri de dahil olmak üzere 979 chp myk haberi bulunmuştur. Tüm chp myk haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu Balıkesir mitingi ne zaman, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir’e ne zaman gelecek?
Kılıçdaroğlu Balıkesir mitingi ne zaman, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir’e ne zaman gelecek? Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında önceki gün toplanan CHP MYK'de, TBMM’nin tatile girmesiyle saha çalışmalarının artırılması kararı alındı. CHP, her salı farklı bir ilde grubunu toplayacak. Mersin’den sonra ilk durak ise Balıkesir olacak. Peki, Kılıçdaroğlu Balıkesir mitingi ne zaman, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir’e ne zaman gelecek?
6.07.2022 Siyaset
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi…
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi… CHP MYK ne zaman belli olacak? sorusu cevap buldu. CHP'de MYK üyeleri belli oldu. CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 37'nci Olağan Kurultay sonrasında, partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) belirledi. İşte CHP MYK listesi…
10.08.2020 Gündem
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti'deki istifalarla ilgili talimat!
Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti'deki istifalarla ilgili talimat! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MYK toplantısında kurmaylarından İYİ Partideki istifalarla ilgili görüş bildirmemelerini istediği ifade edildi.
18.02.2020 Gündem
Kocasakal ve Çiçek'e ihraç şoku!
Kocasakal ve Çiçek'e ihraç şoku! CHP İstanbul İl Başkanlığı, CNN Türk kanalında programa katılan parti üyesi Ümit Kocasakal ile İrem Çiçek’i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.
14.02.2020 Siyaset
CHP'de ambargo rahatsızlığı! Art arda tepkiler geliyor
CHP'de ambargo rahatsızlığı! Art arda tepkiler geliyor CHP'den milletvekillerinin CNN Türk’te yayına çıkmamaları talimatı verilmiş, SMS olarak da milletvekillerine iletilmişti. Bu kararın ardından parti içinden tepki gelmeye başladı. Bir milletvekili; "Basın özgürlüğünü savunan bir parti olarak, bir yayın kuruluşu hakkında ambargo kararı alınmasını içimize sindiremedik" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan rüşvet çıkışı: Artık bu konu kapanmıştır!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan rüşvet çıkışı: Artık bu konu kapanmıştır! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “rüşvet” tartışmasıyla ilgili olarak, “Artık bu konu kapanmıştır. Hukukun gereği neyse yapılacak” dedi.
24.12.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Samsun’da birlikte halka seslendi: Demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Samsun’da birlikte halka seslendi: Demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı, Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmasının 100. yılı dolayısıyla Samsun'da yapıldı. Atakum Belediyesine ait bir sosyal tesiste, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 45 dakika sürdü.
19.05.2019 Siyaset
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
CHP'de Kaftancıoğlu bilmecesi! İstifa etti sonra vazgeçti...
CHP'de Kaftancıoğlu bilmecesi! İstifa etti sonra vazgeçti... Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurduktan saatler sonra Twitter hesabından bu kararından vazgeçtiğini açıkladı. Ayrıca son gelen bilgilere göre; Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu, yerel seçimlerde Alper Yeğin'in Sancaktepe Belediye Başkanlığına aday gösterilmemesine tepki göstererek toplu olarak görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
28.01.2019 Siyaset
CHP'de aday adaylığı ücretleri belirlendi
CHP'de aday adaylığı ücretleri belirlendi Gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçim için hazırlıklarını sürdüren CHP, aday adaylarından alınacak ücretleri belirledi.
27.09.2018 Siyaset
CHP MYK yarın toplanacak
CHP MYK yarın toplanacak CHP MYK yarın saat 11.00'de seçim değerlendirmesi için bir araya gelecek.
25.06.2018 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MYK'yı olağanüstü toplantıya çağırdı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MYK'yı olağanüstü toplantıya çağırdı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK'yı olağanüstü toplantıya çığırdı. Toplantının gündeminin dün yayımlanan KHK'lar olduğu belirtildi.
25.12.2017 Siyaset
‘Provokasyonlara karşı son derece dikkatliyiz’
‘Provokasyonlara karşı son derece dikkatliyiz’ ‘Adalet Yürüyüşü’nü sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu: 100 kilometreyi tamamladık. Cam mı kırıldı, çerçeve mi kırıldı, trafik mi aksadı? Hayır. Ama tahrik etmeye kalkacaklardır, provokasyonlara bizi alet etmeye çalışacaklardır.
29.09.2021 Gündem
Baykal'dan CHP'ye eleştiri
Baykal'dan CHP'ye eleştiri CHP MYK’da, Kılıçdaroğlu’nu ‘tek adamlık’la suçlayan Fikri Sağlar için disiplin süreci başlatılmasını Deniz Baykal, "CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez. Ülkenin bu ortamında, CHP'nin bir an önce toparlanıp kendine gelmesine acil ihtiyaç var" ifadeleriyle eleştirdi.
4.05.2017 Siyaset
CHP'de Fikri Sağlar için karar verildi
CHP'de Fikri Sağlar için karar verildi CHP MYK Fikri Sağlar için disiplin soruşturması talep etti
29.09.2021 Gündem
CHP'de işler karışıyor! A Takımı değişiyor
CHP'de işler karışıyor! A Takımı değişiyor Ankara'da kulisler CHP'yi konuşuyor. İddiaya göre partinin A Takımından 5-6 kişi gidecek
2.05.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu, başkanları Ankara'ya çağırdı
Kılıçdaroğlu, başkanları Ankara'ya çağırdı CHP ‘hayır’ kampanyası için hazırlıklarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu bu kapsamda tüm il ve ilçe başkanlarını pazar günü Ankara’ya çağırdı
2.02.2017 Siyaset
CHP binlerce üyesini ihraç etti
CHP binlerce üyesini ihraç etti CHP, partiye oy vermeyen 3 bin 896 üyeyi ihraç etti. 1 Kasım genel seçimleri sonrası yapılan çalışmada, bazı parti üyelerinin oy kullandığı sandıktan, CHP'ye oy çıkmadığı tespit edildi. Konuyla ilgili raporun tamamlanmasından sonra parti yönetimi bu üyelerin CHP ile ilişiğini kesti.
29.09.2021 Gündem
CHP MYK olağanüstü toplanıyor
CHP MYK olağanüstü toplanıyor Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü toplanıyor.
29.09.2021 Gündem
CHP olağanüstü toplanıyor
CHP olağanüstü toplanıyor CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), bugün olağanüstü toplanacak...
29.09.2021 Gündem
CHP’den 4 acil önlem önerisi
CHP’den 4 acil önlem önerisi CHP, terörün sonlanması için 1- Dış politikanın değiştirilmesini 2-TBMM’nin yeniden işler hale getirilmesini 3-İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın istifasını ya da görevden alınmasını 4-Bürokraside atamaların liyakate göre yapılmasını önerdi
29.09.2021 Gündem
CHP: Terör bahanesiyle özgürlüklere saldırılmaz
CHP: Terör bahanesiyle özgürlüklere saldırılmaz CHP: “Cumhurbaşkanının ortaya attığı çerçeve, Türkiye’yi bu dikta rejimini derinleştiren çok tehlikeli bir yere taşımaktadır”
29.09.2021 Gündem
CHP Kurultayı'nda tüzük değişikliği!
CHP Kurultayı'nda tüzük değişikliği! CHP’nin 35. Olağan Kurultayında tüzükte yapılacak 3 maddelik değişiklik kabul edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Myk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp myk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.