Chicago

Chicago

Son dakika chicago haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chicago ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chicago haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chicago

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chicago gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.083 chicago haberi bulunmuştur. Tüm chicago haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 İddaa
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
3.03.2024 Şampiy10
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
16.12.2023 İddaa
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında?
Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında? Ödüllü Pasta şefi Antonio Bachour MasterChef All Star'a konuk oldu. MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacak isim olan Antonio Bachour hakkındaki araştırmalar hızlandı. 2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçilen, 2011 ödülüne da aday gösterilerek 2012 Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi Zest Ödülü'nü kazanan Atonio Bachour merak ediliyor. Peki, Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? Pasta şefi Antonio Bachour’ın hayatı…
11.11.2023 Televizyon
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
Haluk Akakçe hayatını kaybetti!
Haluk Akakçe hayatını kaybetti! Çağdaş sanatın önemli isimlerinden olan Haluk Akakçe'den acı haber... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve dokuz gün komada kalan sanatçı 53 yaşındaki sanatçı, bu sabah vefat etti.
9.10.2023 Magazin
Osman Bülent Zülfikar kimdir, nereli, kaç yaşında? İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfükar hangi görevlerde bulundu?
Osman Bülent Zülfikar kimdir, nereli, kaç yaşında? İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfükar hangi görevlerde bulundu? İstanbul Üniversitesi'ne Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Peki, Osman Bülent Zülfikar kimdir? İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfükar nereli, kaç yaşında?
1.08.2023 Gündem
Onuralp Bitim, Chicago Bulls'a imza attı
Onuralp Bitim, Chicago Bulls'a imza attı Milli basketbolcu Onuralp Bitim, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Chicago Bulls ile sözleşme imzaladı.
25.07.2023 NBA
Milli oyuncu Onuralp Bitim, NBA’den kontratı kaptı!
Milli oyuncu Onuralp Bitim, NBA’den kontratı kaptı! Milli basketbolcu Onuralp Bitim NBA yolcusu. Geçtiğimiz hafta Bursaspor Basketbol’a veda eden milli basketbolcu Onuralp Bitim, NBA ekibi Chicago Bulls ile anlaştı.
21.07.2023 TBL
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti ABD’de 1969 yılında iki polis tarafından bulunan sandık, yıllarca çözülemeyecek bir davanın sadece başlangıcıydı. Sandığın içinden çıkan cesedin kimliği yaklaşık 50 yıl sonra ortaya çıkarken talihsiz kadının kızının anlattıkları şoke etti.
5.06.2023 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de enflasyon mart ayında yüzde 0,1'le beklentilerin altında arttı. Yıllık enflasyon yüzde 5'e geriledi.
12.04.2023 Ekonomi
NBA Play-In heyecanını Misli.com farkıyla yaşayın!
NBA Play-In heyecanını Misli.com farkıyla yaşayın! NBA’de normal sezon pazar akşamı oynanan maçlar ile sona erdi. Doğu ve Batı Konferansı’nda ilk 6 sırada yer alan 12 takım direkt olarak Playoff’a kalmayı başarırken; kalan 4 takım ise Play-In turnuvası sonunda belli olacak. NBA Play-In turnuvası heyecanını siz de canlı yayınla Misli.com’da Süper Oran, Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle yaşayabileceksiniz. 2020 yılında başlayan Play-In formatı birçok sporseverin kafasında soru işareti yaratıyor. NBA Play-In nedir? NBA Play-In neden oynanır? Hangi takımlar Play-In oynar? İşte detaylar…
11.04.2023 İddaa
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro Ünlü isimlerin rol aldığı “Broadway in İstanbul”, 13 Mayıs’ta perde açacak. Müzikal, İstanbul’da Broadway rüzgârları estirecek.
9.04.2023 Televizyon
Şenol Güneş'in kadroda istemediği 3 futbolcu belli oldu
Şenol Güneş'in kadroda istemediği 3 futbolcu belli oldu Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Atba, Nkoudou ve Dele Alli'yle yola devam etmeme kararı aldığı öğrenildi.
29.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı Önümüzdeki sezonun kadrosunu yapmak için şimdiden kolları sıvayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez'le görüşmelere başadı.
22.03.2023 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?'
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?' MLS ekiplerinden Chicago Fire’ın 2-3 milyon dolarlık teklifi karşısında düşünmek için süre isteyen Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un kontratına "15 golü geçerse, bir yıl otomatik uzar" maddesi koydurmuş.
9.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar...
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar... MLS ekibi Chicago Fire’ın 2 milyon dolar teklif ettiği Cenk Tosun'un durumu sezon sonunda netlik kazanacak. Aboubakar'ın 6'da 1'i kadar kazanan tecrübeli futbolcunun maaşı lig biter bitmez yeniden masaya yatırılacak.
8.03.2023 Beşiktaş
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun için MLS kulübü Chicago Fire 2 milyon dolarlık transfer teklifinde bulundu.
7.03.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Chicago ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chicago haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.