Cesur Ve Güzel Final

Cesur Ve Güzel Final

Son dakika Cesur ve Güzel final haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cesur ve Güzel final ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cesur ve Güzel final haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cesur Ve Güzel Final

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cesur ve güzel final gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 cesur ve güzel final haberi bulunmuştur. Tüm cesur ve güzel final haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cesur ve Güzel final bölümünde Sühan öldü mü?
Cesur ve Güzel final bölümünde Sühan öldü mü? Cesur ve Güzel final bölümü dün akşam ekranlara geldi. Cesur ve Güzel'de Cesur'un Sühan'ın hayatını kurtarmak için bebeğinden vazgeçmesi gerekiyordu. Peki nasıl bir karar verdi? İşte Cesur ve Güzel dizisinin finalinde yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Cesur ve Güzel 32. bölümüyle final yapıyor! Sühan ile Cesur...
Cesur ve Güzel 32. bölümüyle final yapıyor! Sühan ile Cesur... Cesur ve Güzel nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel final bölümünde Sühan ve Cesur arasında neler yaşanacak? Cesur ve Güzel final bölümü fragmanı ve özeti haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Kıvanç'a teklif yok
Kıvanç'a teklif yok Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, önceki gece Zeynep Beşerler-Emir İçgören çiftiyle Ortaköy’de buluştu.
15.06.2017 Magazin
İşte Cesur ve Güzel'in final tarihi!
İşte Cesur ve Güzel'in final tarihi! Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in final tarihi belli oldu.
28.05.2017 Televizyon
22 Haziran’da final yapıyor
22 Haziran’da final yapıyor Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünü oynadığı ‘Cesur ve Güzel’de final için geri sayım başladı. Dizi, 22 Haziran’da son bölümüyle ekrana gelecek
27.05.2017 Magazin
Cesur ve Güzel'den sürpriz karar!
Cesur ve Güzel'den sürpriz karar! Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel hakkında final haberleri çıkmıştı. Peki iddialı dizi final mi yapacak?
9.05.2017 Televizyon
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak?
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak? Tuba Büyüküstün’le Kıvanç Tatlıtuğ arasında sete geç kalma krizi yaşandı. Cesur ve Güzel erken final mi yapacak?
7.05.2017 Televizyon
Gizli tanığın korkunç ifadeleri! 'Keşke ilk gün babama anlatsaydım...'
Gizli tanığın korkunç ifadeleri! 'Keşke ilk gün babama anlatsaydım...' Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, Antalya'da ellerine kelepçe takarak kendisini darbeden eşini silahla öldüren ve mahkeme tarafından "ceza verilmesine yer olmadığına" hükmedilerek tahliye edilen Melek ile yaptığı söyleşiyi köşesine taşıdı. İşte Fatih Çekirge'nin o yazısı;
15.05.2021 Gündem
Çağdaş Atan Emre Belözoğlu'nun Mesut kararına şaşırdı
Çağdaş Atan Emre Belözoğlu'nun Mesut kararına şaşırdı Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçından sonra Emre Belözoğlu'nun Mesut Özil kararına değindi.
29.04.2021 Fenerbahçe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba 20 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, saat 07:00’da heyecan dolu kesitleri ile ekranları renklendiren “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen renkli dizi ile sabahınızı çok daha keyifli bir atmosfere bürüyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayacak olan “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Sevilen renkli ve heyecanlı yeni dizi ile çarşamba akşamınızı çok daha güzel hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
20.06.2018 Gündem
Vatanım Sensin’e güzel oyuncu dahil oldu!
Vatanım Sensin’e güzel oyuncu dahil oldu! Kanal D’nin “Vatanım Sensin” dizisi, dün akşam nefes kesen bir bölümle seyirci karşısına çıktı.
26.01.2018 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba 25 Ekim Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah “Bugün” adlı güncel program ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Celal Pir’in sunumuyla gerçekleştirilen program haber havasında olduğu için dünyadaki tüm sosyal, siyasi, ekonomik ve sağlık gelişmelerinden haberdar olmanıza yardımcı olacak. Akşam kuşağında ise “Ateş Böceği” adlı dizi Final Bölümü ile ekranlara veda edecek. Güzel bir final bölümü ile dizi keyfi yapmak için mutlaka Star TV’de olun…Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal'ı reddetti!
Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal'ı reddetti! Birkan Sokullu ile başrol paylaşacak Sinem Kobal aslında Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamak istiyormuş.
17.09.2017 Magazin
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.
14.09.2017 Magazin
Kerem Bürsin'e 'En İyi Aktör' ödülü!
Kerem Bürsin'e 'En İyi Aktör' ödülü! 'Seul Uluslararası Drama Ödülleri' sahiplerini buldu.
8.09.2017 Kültür Sanat
Yasmin Erbil bakın hangi filmde oynadı?
Yasmin Erbil bakın hangi filmde oynadı? Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, anne-babasının izinden gidiyor. İşte Yasmin'in oynadığı o film...
4.09.2017 Magazin
Kızı yaşındaki kadınla yakalanmıştı! Eşi de ünlü çıktı...
Kızı yaşındaki kadınla yakalanmıştı! Eşi de ünlü çıktı... Genç bir kadınla öpüşürken görüntülenince panik yaşayan oyuncu Tamer Levent, usta televizyoncunun eşi çıktı.
23.08.2017 Magazin
Morali çok bozuk
Morali çok bozuk ‘Cesur ve Güzel’ dizisi ekibi önceki gün Akatlar’da bir mekanda final yemeği düzenledi.
23.06.2017 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ: Tuba’yla öpüşmekten rahatsız oluyorum
Kıvanç Tatlıtuğ: Tuba’yla öpüşmekten rahatsız oluyorum Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, dizideki partneri Tuba Büyüküstün'le ilgili öpüşmeme talebinde bulunmuş.
23.06.2017 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe Star TV’nin 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin final bölümü ekranlara gelecek. 32. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide olaylar durulacak mı?
29.09.2021 Gündem
STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Haziran Salı
STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Haziran Salı STAR TV’nin 20 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Anne’nin final bölümü ekranlarda olacak. Her bölümü ile izleyiciyi ağlatan dizi final yapıyor.
29.09.2021 Gündem
'Fatih' dizisinde Tuba Büyüküstün bombası!
'Fatih' dizisinde Tuba Büyüküstün bombası! Tuba Büyüküstün’e Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı ‘Fatih’ projesinden teklif geldi. Projeyi beğenen oyuncu, ücreti artınca teklife sıcak bakıyor.
19.06.2017 Televizyon
Cesur ve Güzel'de şoke eden ayrılık!
Cesur ve Güzel'de şoke eden ayrılık! Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Cesur ve Güzel'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. İşte diziye veda eden o ünlü oyuncu...
16.06.2017 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı 150 bin TL istiyor!
Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı 150 bin TL istiyor! Kıvanç Tatlıtuğ, başrol oynadığı "Cesur ve Güzel" dizisi bitince kendisini nadasa bırakacak ve fiyatını bundan sonra bölüm başı 150 bin TL'ye çıkaracak.
12.06.2017 Magazin
15 metrelik yat arıyor
15 metrelik yat arıyor Cesur ve Güzel’in final yapması ile Bodrum’da tatilini gerçekleştirecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, 15 metrelik yat arayışına girdi
8.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cesur Ve Güzel Final ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cesur ve güzel final haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.