Cerebrum Tech

Cerebrum Tech

Son dakika Cerebrum Tech haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cerebrum Tech ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cerebrum Tech haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cerebrum Tech

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cerebrum tech gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 cerebrum tech haberi bulunmuştur. Tüm cerebrum tech haberleri aşağıda listelenmiştir.
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, yapay zekânın global anlamda getirdiği fırsat, risk ve çözümleri, Forbes'da kaleme aldığı aşağıdaki yazıyla analiz etti.
9.02.2024 Ekonomi
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi Yapay zeka, IoT, Gaming sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında saygın ve etkili iş liderlerinin davet edildiği Forbes Teknoloji Konseyi’ne kabul edildi.
29.08.2023 Ekonomi
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Cerebrum Tech ve Eczacıbaşı Topluluğu’ndan yapay zeka alanında iş birliği
Cerebrum Tech ve Eczacıbaşı Topluluğu’ndan yapay zeka alanında iş birliği Yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, Türkiye’nin önde gelen gruplarından Eczacıbaşı Topluluğu ile yapay zeka alanında iş birliğine imza attı. Cerebrum Tech’in derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’, Eczacıbaşı Topluluğu bünyesinde kurumsal iş süreçlerine katkı sağlayarak, çalışanların verimliliğini artıracak. 3 boyutlu avatarla yapay zekalı ilk sanal karakter olarak kişisel kullanıcılarla buluşan Cere, kurumsal versiyonu ile vakit alan rutin görevleri hızlandıran, çalışanları yaratıcı süreçlere yönlendiren “çalışma arkadaşı” olarak konumlanıyor.
13.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı Cerebrum Tech’in Web3, Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi, global girişimcilik ve startup yarışması ‘GITR’le açıldı
19.09.2022 Ekonomi
Cereverse dünyaya açıldı
Cereverse dünyaya açıldı Cerebrum Tech, dijital dönüşüm konusunda etkili ve sürdürülebilir çözümler ile öncü olmaya devam ediyor. Cerebrum Tech, ekonomiden sağlığa, eğitimden eğlenceye kadar pek çok alandaki ihtiyacı dijital dünyadaki üretim ile desteklemeyi mümkün kılan Cereverse ekosistemini tanıttı.
26.05.2022 Ekonomi
Teknoloji’de Kadın ‘Onun Hayali Bizim Hayalimiz’
Teknoloji’de Kadın ‘Onun Hayali Bizim Hayalimiz’ Cerebrum Tech şirketi, kadınları erken yaşta teknoloji sektörüne yönlendirmeyi, genç yetenekleri keşfetmeyi ve onlara bu yolda mentörlük yapmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda kuruluşunun henüz 1. yılını dolduran Cerebrum Tech, Habitat Derneği ile ‘’Onun Hayali’’ projesini hayata geçiriyor. Projeyi teknoloji alanında tasarım ve yazılıma dair eğitimler almak isteyen bütün kadınlara adayan Cerebrum Tech, "Onun Hayali, Bizim Hayalimiz" diyor.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Üniversitede yeni dönem! Resmen başladı, dünyada ilk kez Türkiye'de! Dersler artık...
Üniversitede yeni dönem! Resmen başladı, dünyada ilk kez Türkiye'de! Dersler artık... Üniversitede yeni dönem. Resmen başladı. Dünyada ilk kez Türkiye'de yapıldı. Dersler artık farklı şekilde işlenecek. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde arıcılıkta sanal gerçeklik teknolojisi ile yürütülen ve 3 boyutlu sanal ortamları destekleyen projenin tanıtımı Sanal Gerçeklik Laboratuvarının açılışı ile gerçekleştirildi. Bu kapsamda, öğrenciler aldığı teorik eğitimler sonrası Sanal Gerçeklik Laboratuvarında uygulama yapabilecek.
9.02.2022 Eğitim
Yapay Zeka alanında farkındalığı artırmak için iş birliği
Yapay Zeka alanında farkındalığı artırmak için iş birliği Yapay Zeka Politikaları Derneği, yapay zeka çalışmaları konusunda bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları yapmak amacıyla CerebrumTech ile protokol imzaladı.
5.10.2021 Bilim ve Teknoloji
'6G teknolojisi, yapay zeka ve robotik alanlara büyük ilerleme kazandıracak'
'6G teknolojisi, yapay zeka ve robotik alanlara büyük ilerleme kazandıracak' Günümüzde 5G teknolojilerinin gelişimi ve sağlayacağı avantajlar teknoloji dünyasının gündeminde yer alan konuların başında geliyor. Yüksek hızlı 5G teknolojisinde indirme hızlarının minimum zamana inmesi hedefleniyor.
28.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Su kaynaklarında verimlilik sağlamak için Türkiye-Güney Kore iş birliği
Su kaynaklarında verimlilik sağlamak için Türkiye-Güney Kore iş birliği Çevre kirliliği, küresel ısınma, iklim değişikliği ve kuraklık gibi sorunların artışıyla, teknolojinin doğal kaynakları koruma ve sürdürülebilir kılma üzerindeki etkisi her geçen gün daha da dikkat çeken bir konu haline geliyor.
27.08.2021 Ekonomi
5G teknolojisi beraberinde karmaşıklaşan siber güvenlik önlemleri getiriyor
5G teknolojisi beraberinde karmaşıklaşan siber güvenlik önlemleri getiriyor Günümüzde, 5G teknolojisinin gelişmesiyle hem mobil hem de IoT cihazlarda kullanım kapasitesinin artışı, her geçen gün daha da ciddileşen bir siber güvenlik sorununu da beraberinde getiriyor.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Erdem Erkul: Sağlıklı yaşamın çözümü akıllı şehir teknolojisinde
Erdem Erkul: Sağlıklı yaşamın çözümü akıllı şehir teknolojisinde Akıllı şehir teknolojileri çevre sorunlarına çözüm olup alamayacağını değerlendiren Dr. R. Erdem Erkul, "Dünya gündemine oturan pandemi bizlere özellikle sağlıklı yaşam ve çevresel sorunlar üzerine 'sıkı önlemler' almamız gerektiğini gösterdi. Peki, bunları nasıl sağlayabiliriz? Bu sorunun cevabı akıllı şehir teknolojilerinde gizli." dedi.
30.06.2021 Ekonomi
Koronavirüsle birlikte doktor ziyaretinde 'online' dönem
Koronavirüsle birlikte doktor ziyaretinde 'online' dönem Koronavirüs salgını tam kapanma, karantina, evden çalışma, sosyal mesafe gibi pek çok kavramı beraberinde getirdi. Bunlardan biri de 'online doktor ziyareti'. Uzmanlara göre dijitalleşmeyle birlikte hastane randevuları da online gerçekleşebilecek.
12.05.2021 Sağlık
'Şifrenizi karmaşık, anlamsız kombinasyonlar halinde seçin'
'Şifrenizi karmaşık, anlamsız kombinasyonlar halinde seçin' Kişisel verilerin korunması ve siber güvenlik alanında yapılan ihlaller, şifre seçme konusunda kolaya kaçılması nedeniyle hız kesmiyor. Siber güvenlik uzmanlarına göre, Dark Web üzerinde yaklaşık 2 milyar kullanıcının e-posta ve şifre bilgisi yayınlanıyor. Araştırmalara göre Türkiye’de en çok kullanılan şifreler arasında 123456, abc123 ve 111111 yer alıyor. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. R. Erdem Erkul, bu ihlallerin önüne geçmek için şifre değiştirilmesini önerirken, "Şifrelerimizi karmaşık ve hatta anlamsız kombinasyonlar halinde seçebiliriz" dedi.
13.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Dijital dönüşüm şirketi 1,7 milyon dolarlık yatırım aldı
Dijital dönüşüm şirketi 1,7 milyon dolarlık yatırım aldı Dijital dönüşüm şirketi Cerebrum Tech, 7 milyon dolar değerleme üzerinden 1,7 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Konuya ilişkin açıklama yapan Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. R. Erdem Erkul, “Aldığımız bu yatırım sayesinde altyapı çalışmalarımızı, operasyonlarımızı geliştireceğiz. Uluslararası seviyede bir dijital dönüşüm şirketi olmayı hedefliyoruz” dedi.
18.03.2021 Ekonomi
Türkiye, mobil yazılım dünyasının yeni Hindistan'ı olacak
Türkiye, mobil yazılım dünyasının yeni Hindistan'ı olacak Türk şirketler, güçlü teknolojik atılım ve yatırımlarla, Türkiye’yi “yazılım devi” yapma yolunda çalışmalara devam ediyor. Türkiye’nin katma değerli teknoloji serüvenine yeni bir ivme kazandıracak bir iş birliğine imza atıldı. Bu iş birliğiyle Türkiye’nin sektörün öncü ülkeleri arasına girmesi hedefleniyor.
9.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cerebrum Tech ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cerebrum tech haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.