Cemil Candaş

Cemil Candaş

Son dakika cemil candaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemil candaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemil candaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemil Candaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemil candaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 cemil candaş haberi bulunmuştur. Tüm cemil candaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
İlhan Şeşen 14 Şubat'ta sahnede
İlhan Şeşen 14 Şubat'ta sahnede İlhan Şeşen, 14 Şubat Cuma gecesi, Sevgililer Günü'nde Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ile Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde konser verecek.
28.01.2020 Kültür Sanat
Cemil Candaş'ın ölümüne ilişkin davada karar
Cemil Candaş'ın ölümüne ilişkin davada karar Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın iki sene önce belediye binasında başından vurularak öldürülmesine ilişkin davada karar çıktı.
18.01.2019 Gündem
Şarkılarını hasta minikler için söyleyecek
Şarkılarını hasta minikler için söyleyecek Fizik alanındaki tedavi yöntemleriyle adından söz ettiren Prof. Dr. Şansın Tüzün, bu akşam Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde konser verecek. Tüzün, şarkılarını Onkoloji hastası çocuklar için söyleyecek
11.01.2019 Gündem
Cemil Candaş cinayetinde en ağır ceza istendi
Cemil Candaş cinayetinde en ağır ceza istendi Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın 18 Temmuz 2016’da belediye binasındaki makamında vurularak öldürülmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Keten İnşaat’ın sahipleri Rıza ve Selahattin Keten kardeşlerin arasından bulunduğu 4 kişi hakkında dava açtı.
13.10.2018 Gündem
Zekeriya Öz’ün gizli serveti deşifre oldu!
Zekeriya Öz’ün gizli serveti deşifre oldu! FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Zekeriya Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Keten kardeşleri güvenlik kamerası ele verdi!
Keten kardeşleri güvenlik kamerası ele verdi! Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıktı. Şenol Şahin'in saatler 15.21'i gösterdiği sırada Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'a ateş ettiği an görüntülere yansıdı.
15.08.2017 Haber
Keten İnşaat'ın sahipleri tutuklandı
Keten İnşaat'ın sahipleri tutuklandı Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Keten İnşaat'ın sahipleri Selahattin Keten ve Rıza Keten tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Keten kardeşleri güvenlik kameraları yaktı
Keten kardeşleri güvenlik kameraları yaktı İstanbul’da geçtiğimiz yıl öldürülen Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti soruşturmasında azmettirici suçlamasıyla gözaltına alınan Keten inşaatın sahipleri Rıza ve Selahattin Keten kardeşlerin, polisin tespit ettiği güvenlik kameraları görüntüleri nedeniyle gözaltına alındığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Keten İnşaat’ın sahipleri gözaltında
Keten İnşaat’ın sahipleri gözaltında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı tarafından, 18 Temmuz 2016’da Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın belediye binasında öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü inşaatçı kardeşler cinayete azmettirmekten gözaltında
Ünlü inşaatçı kardeşler cinayete azmettirmekten gözaltında Rıza ve Selahattin Keten kardeşler, Cemil Candaş cinayeti azmettiricisi olarak gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Hayri İnönü'nün eski danışmanı gözaltına alındı
Hayri İnönü'nün eski danışmanı gözaltına alındı Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi soruşturmasında Hayri İnönü'nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Azmettirici bakın kim çıktı
Azmettirici bakın kim çıktı Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesinde kilit isim olduğu söylenen Mithat Y., Baykal'ın suikast şüphelisi çıktı!
29.09.2021 Gündem
Şişli Belediyesi’nde imar kurşunları
Şişli Belediyesi’nde imar kurşunları Şişli Belediyesi’ni basan biri müteahhit silahlı dört kişi başkan yardımcısı Cemil Candaş’ı başından vurdu. Candaş, kurtarılamadı, saldırganlar gözaltında.
29.09.2021 Gündem
Şişli Belediyesi'nde silahlı saldırı
Şişli Belediyesi'nde silahlı saldırı Şişli Belediyesi binasında silah sesi duyuldu...
29.09.2021 Gündem
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig’te futbol heyecanı devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı.
14.09.2022 Futbol
Bakan Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: 79'u terör örgütü üyesi
Bakan Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: 79'u terör örgütü üyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın HDP'ye talimat verdiğini açıkladı.
2.02.2021 Gündem
İzmir'de gol sesi çıkmadı
İzmir'de gol sesi çıkmadı PTT 1.Lig'in 30. haftasında Göztepe ile Boluspor 0-0 berabere kaldı.
18.04.2016 TFF 1.Lig
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemil Candaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemil candaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.