Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Son dakika Caroline Wozniacki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caroline Wozniacki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caroline Wozniacki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caroline Wozniacki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caroline wozniacki gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 caroline wozniacki haberi bulunmuştur. Tüm caroline wozniacki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ve Wozniacki üçüncü turda!
Federer ve Wozniacki üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta teklerde son şampiyonlar Roger Federer ile Caroline Wozniacki üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tenisçi Melisa Ercan'dan büyük başarı!
Milli tenisçi Melisa Ercan'dan büyük başarı! Milli tenisçi Melisa Ercan, gençler kategorisinin dünyadaki en önemli turnuvalarından Orange Bowl'da şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu!
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu! ABD'li tenisçi Serena Williams, 18,1 milyon dolarlık geliriyle son bir yılın en çok kazanan kadın sporcusu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) beşinci gününde, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Simona Halep üçüncü tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta yarı finale kalan eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi
Wozniacki, sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki, çeyrek final mücadelesi sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, adını çeyrek finale yazdırdı
Wozniacki, adını çeyrek finale yazdırdı TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, İtalyan Sara Errani'yi 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi - İstanbul'da 23-29 Nisan'da düzenlenecek kadın tenis turnuvası TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın ana tablo kura çekimi yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Miami Açık'ta favoriler kaybetti
Miami Açık'ta favoriler kaybetti Miami Açık'ta tek kadınlarda Caroline Wozniacki, tek erkeklerde ise Novak Djokovic rakiplerine yenilerek turnuvaya erken veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova'dan sürpriz karar!
Sharapova'dan sürpriz karar! Tek kadınlarda eski dünya bir numarası Maria Sharapova ile antrenörü Sven Groeneveld'in yolları ayrıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
1 numara yeniden Simona Halep
1 numara yeniden Simona Halep Kadınlar tenisinde 1 numara yeniden el değiştirdi. Son Avustralya Açık şampiyonu Caroline Wozniacki, koltuğunu finalde devirdiği Simona Halep'e kaptırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki ve Cilic geliyor!
Wozniacki ve Cilic geliyor! Dünya 1 numarası Caroline Wozniacki ve Avustralya Açık finalisti Marin Cilic, İstanbul’da boy gösterecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Finalin adı Cilic-Federer
Finalin adı Cilic-Federer Avustralya Açık finalinde Marin Cilic ile Federer karşılaşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki yarı finalde
Wozniacki yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınların 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pliskova çeyrek finale yükseldi
Pliskova çeyrek finale yükseldi Tek kadınlarda dünya 6 numarası Pliskova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal çeyrek finalde
Nadal çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta dünya 1 numarası İspanyol Rafael Nadal, Arjantinli Diego Schwartzman'ı 3-1 yenerek çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal 3 oyun vererek turladı!
Rafael Nadal 3 oyun vererek turladı! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta heyecan başladı. Erkeklerde Rafael Nadal rahat bir şekilde turlarkan kadınlarda favorilerden Venus Williams elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi!
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi! ABD'li tenisçi Serena Williams, sosyal haber sitesi Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian ile dünya evine girdi.
17.11.2017 Magazin
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin 4. gününde Caroline Wozniacki, Simona Halep'i, Caroline Garcia da Elina Svitolina'yı mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Caroline Wozniacki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caroline wozniacki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.