Carlos Kameni

Carlos Kameni

Son dakika carlos kameni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan carlos kameni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını carlos kameni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carlos Kameni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carlos kameni gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 carlos kameni haberi bulunmuştur. Tüm carlos kameni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kameni'den itiraf: Kendimi öldürmek istedim
Kameni'den itiraf: Kendimi öldürmek istedim Geçtiğimiz yıllarda büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olan ve uzun bir süre kadro dışı bulunan Carlos Kameni'den ırkçılığa maruz kaldığı dönemlerle ilgili itiraf geldi.
23.01.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Harun şoku!
Fenerbahçe'de Harun şoku! Fenerbahçe’de Harun Tekin şoku yaşanıyor. Akciğer enfeksiyonu olan Harun’un tedavisine başlanırken, Altay’ın yedeğinin kim olacağı ilk soru işareti olarak akıllara geldi.
25.10.2019 Futbol
Fenerbahçe'den Kameni'ye kızgın veda!
Fenerbahçe'den Kameni'ye kızgın veda! Gözden çıkardığı yabancılarla bir bir vedalaşan Fenerbahçe'de son olarak Carlos Kameni'nin sözleşmesi feshedildi. Ancak sarı-lacivertlilerin açıklaması dikkat çekiciydi...
29.08.2019 Fenerbahçe
Carlos Kameni Fenerbahçe'den ayrıldı!
Carlos Kameni Fenerbahçe'den ayrıldı! 2017/2018 sezonunun başında Malaga'dan bedelsiz olarak takıma katılan ancak fazla katkı veremeyen Carlos Kameni, Fenerbahçe'den ayrıldı.
28.08.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Reyes ve Frey çıkmazı!
Fenerbahçe'de Reyes ve Frey çıkmazı! Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği iki isim; Diego Reyes ve Michael Frey’in durumları çözülemedi.
11.08.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Kameni ve Reyes kabusu!
Fenerbahçe'de Kameni ve Reyes kabusu! Slimani, Ayew, Skrtel, Valbuena, Soldado gibi maliyeti yüksek oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de Carlos Kameni ve Diego Reyes kâbusu sürüyor.
23.07.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bitmeyen kriz! 1 yıl daha...
Fenerbahçe'de bitmeyen kriz! 1 yıl daha... Fenerbahçe'den senede 2.2 milyon euro kazanmasına rağmen katkı vermeyen Carlos Kameni, ayrılmayı düşünmüyor.
17.05.2019 Fenerbahçe
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı!
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı! Fenerbahçe’de sezon boyunca kadro dışı kalan ve son maçını 1 yıl önce oynayan Kameni, Kamerun Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alındı.
14.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 1 numaralı kriz!
Fenerbahçe'de 1 numaralı kriz! Tarihin en sıkıntılı sezonunu geçiren Fenerbahçe en büyük problemi de 1 numarada yaşıyor.
25.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar! Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine yönelik gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
21.02.2019 Fenerbahçe
Kameni'den transfer açıklaması!
Kameni'den transfer açıklaması! Carlos Kameni, Espanyol'un kendisini bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediğini açıkladı.
21.01.2019 Fenerbahçe
Kameni'ye hiç teklif yok!
Kameni'ye hiç teklif yok! Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolların ayrılması beklenirken, Kameni hakkında da şok bir gerçek ortaya çıktı.
8.01.2019 Fenerbahçe
Alper Boğuşlu, Volkan Demirel'i geri getirecek!
Alper Boğuşlu, Volkan Demirel'i geri getirecek! Fenerbahçe'de kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun takıma katılmasının ardından Boğuşlu'nun ilk icraatı Volkan Demirel'i affetmek olacak.
8.12.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi!
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.
25.11.2018 Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor.
25.11.2018 Fenerbahçe
Karadeniz'de fırtına kopacak!
Karadeniz'de fırtına kopacak! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.
24.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Kameni gelişmesi! Dönüyor...
Fenerbahçe'de Kameni gelişmesi! Dönüyor... Sezonun ilk yarısında yabancı kontenjanına takılan Carlos Kameni, ikinci yarıda takıma dönmeye hazırlanıyor.
19.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de son dakika! Volkan Demirel...
Fenerbahçe'de son dakika! Volkan Demirel... Fenerbahçe’de sezon başında kadro dışı bırakılan kalecilerden Carlos Kameni devre arasında yeniden takıma katılıyor. Teknik direktör Cocu görevdeyken Erwin Koeman’la tartışan Volkan Demirel ile ise yolların ayrılacağı öğrenildi.
14.11.2018 Fenerbahçe
Kameni ve Dirar sürprizi! Kadrodalar...
Kameni ve Dirar sürprizi! Kadrodalar... Fenerbahçe'de bir süredir kadro dışı kalan Kameni ve Dirar, milli takımlarının kadrolarına davet edildi.
13.11.2018 Fenerbahçe
CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor
CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında 6 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe, son 4 maçını kaybeden Alanyaspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor.
11.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında muhtemel 11'i
Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında muhtemel 11'i Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
10.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Benzia takımla çalıştı
Fenerbahçe'de Benzia takımla çalıştı Dün akşam Anderlecht'i deviren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Ayrıca Anderlecht kadrosuna alınmayan Benzia bugün idmana çıktı.
9.11.2018 Fenerbahçe
Carlos Kameni: "Paramı aldığım sürece hiçbir sıkıntı yok"
Carlos Kameni: "Paramı aldığım sürece hiçbir sıkıntı yok" Kadro dışı kalmayı dert etmeyen Fenerbahçe'nin Kamerunlu kalecisi Kameni'den taraftarları sinirlendirecek bir açıklama geldi.
15.10.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, 14 eksikle çalıştı...
Fenerbahçe, 14 eksikle çalıştı... Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
8.10.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de kazanan çıkmadı! Sessiz gece...
Kadıköy'de kazanan çıkmadı! Sessiz gece... Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, evinde Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı.
7.10.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Carlos Kameni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carlos kameni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.