Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Son dakika candice swanepoel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan candice swanepoel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını candice swanepoel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Candice Swanepoel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan candice swanepoel gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 candice swanepoel haberi bulunmuştur. Tüm candice swanepoel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Hadise'den dekolteli paylaşım!
Hadise'den dekolteli paylaşım! Son günlerde Mehmet Dinçer'le boşanmasıyla gündemden düşmeyen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı.
12.12.2022 Magazin
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi Dünyaca ünlü model Candice Swanepoel, kendi çıkardığı mayo serisinden olan siyah bikini koleksiyonunu tanıttı.
12.12.2022 Magazin
Candice Swanepoel Miami sahillerinde fiziğini sergiledi!
Candice Swanepoel Miami sahillerinde fiziğini sergiledi! Victoria's Secret modeli Candice Swanepoel, Miami sahillerinde objektiflere takıldı. Ünlü model kendi mayo serisinden siyah bir bikiniyle tüm gün denizin ve güneşin keyfini çıkardı.
13.12.2021 Magazin
Hassas ve gizemli
Hassas ve gizemli Candice Swanepoel, Logan Hollowell’ın tasarımını üstlendiği takı markası için kamera karşısına geçti.
24.11.2019 Magazin
Eski yenge yokuş yaptı
Eski yenge yokuş yaptı Metin Hara ile ilişkisi biten Adriana Lima, Kuzey Kıbrıs’tan aldığı modellik teklifini önce kabul etti, sonra da gelmemek için bahaneler buldu. Lima’nın anlaşması iptal edildi.
25.02.2019 Magazin
Candice Swanepoel bikinisiyle büyüledi!
Candice Swanepoel bikinisiyle büyüledi! Victoria Secret'ın güzel meleklerinden 30 yaşındaki Candice Swanepoel, kendi markasına ait bikinisiyle tüm plajı kendine hayran bıraktı.
12.12.2018 Magazin
Adriana Lima, Victoria’s Secret’a veda etti!
Adriana Lima, Victoria’s Secret’a veda etti! Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, son kez Victoria's Secret Fashion Show'a çıktı. Defilenin açılışını yapan Brezilyalı model, gözyaşlarına hakim olamadı.
9.11.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu!
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu! Son günlerde akım haline gelen "bebek emzirme" trendine İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat da ayak uydurdu. Sosyal medya hesabından emzirme pozunu paylaşan sosyetik güzele takipçileri yorum yağdırdı.
7.08.2018 Magazin
O da bebeğini emzirirken poz verdi
O da bebeğini emzirirken poz verdi Victoria's Secret'ın güzeller güzeli modeli Candice, bir aylık oğlunu emzirirken verdiği pozu sosyal medyada paylaştı. Ünlü model Chrissy Teigen'dan sonra süper model Candice Swanepoel da bu akıma dahil oldu.
6.08.2018 Magazin
Arkadaş reklamı
Arkadaş reklamı Bir çocuk annesi olan Irina Shayk, önceki gün instagram sayfasından mayolu bir fotoğrafını yayınladı
30.06.2018 Magazin
‘Melek’ Candice ikinci kez anne
‘Melek’ Candice ikinci kez anne Victoria’s Secret mankenleri arasında en çok beğenilen isimler arasında gelen süpermodel Candice Swanepoel, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.
20.06.2018 Magazin
Eski vücudunu özlüyor
Eski vücudunu özlüyor İkinci bebeğine hamile olan Victoria’s Secret’ın Güney Afrikalı meleği Candice Swanepoel, sosyal medyada sık sık hamilelik öncesi çektiği bikinili pozlarını paylaşıyor.
10.04.2018 Magazin
Her paylaşım 260 bin TL!
Her paylaşım 260 bin TL! Victoria’s Secret’ın Güney Afrikalı meleği Candice Swanepoel de sosyal medyayı paraya dönüştüren isimlerden.
17.03.2018 Magazin
Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?
Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda? Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi yılbaşı gecesine renk katacak.
21.12.2017 Magazin
'Her gün rüyada gibiyim'
'Her gün rüyada gibiyim' Şangay’da gerçekleşen 22. Victoria’s Secret Fashion Show 2017’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü “melek” Adriana Lima kariyeri için “Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim” diyor.
25.11.2017 Magazin
Melekler Çin’de kanatlandı
Melekler Çin’de kanatlandı Her yıl büyük bir merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show, Şanghay’da gerçekleşti. Melekler podyumda fırtına gibi eserek yılın en çok konuşulan şovuna imza attı
21.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Candice Swanepoel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki candice swanepoel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.