Can Topsakal

Can Topsakal

Son dakika Can Topsakal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can Topsakal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can Topsakal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Topsakal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can topsakal gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 can topsakal haberi bulunmuştur. Tüm can topsakal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek geçmişe sünger çekti Ergin Ataman'ı arayarak buzları eritti
Dursun Özbek geçmişe sünger çekti Ergin Ataman'ı arayarak buzları eritti Başkan olduğu dönemde Can Topsakal'ın kararıyla Ergin Ataman'ın görevine son veren Dursun Özbek'in başarılı antrenörü arayarak aradaki buzları erittiği öğrenildi.
23.05.2022 THY Euroleague
‘İş yoğundu teşhis yanlış çocuğunuz kanser değil’
‘İş yoğundu teşhis yanlış çocuğunuz kanser değil’ Trabzon’da boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği Farabi Hastanesi’nde tahlilleri yapılan Yusuf Can Topsakal’a (6) mide kanseri teşhisi koyuldu. Teşhisle yıkılan aile, farklı hastane ve doktorlara götürdükleri çocuklarının hasta olmadığını öğrendi, hastane hatasını kabul etti.
17.09.2018 Gündem
'Yanlış teşhis' ile yıkılan aileye hastaneden 'iş yoğunluğu' yanıtı
'Yanlış teşhis' ile yıkılan aileye hastaneden 'iş yoğunluğu' yanıtı Trabzon'da, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tahlilleri yapılan Yusuf Can Topsakal'a (6) mide kanseri teşhisi koyuldu. Teşhisle yıkılan aile, farklı hastane ve doktorlara götürdükleri çocuklarının hasta olmadığını öğrenince rahat nefes aldı. Aile, yanlış teşhiste bulunan ilk hastaneyi Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayet etti. Şikayet üzerine hastane yönetimince 'gizli' ibaresiyle aileye gönderilen mektupta, iş yoğunluğu nedeniyle hata yapıldığı ve hatanın düzeltildiği kaydedildi.
17.09.2018 Yaşam
Ataman'dan başkanlık açıklaması!
Ataman'dan başkanlık açıklaması! Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, TRT SPOR'da yayınlanan Basın Tribünü programına konuk oldu.
19.02.2018 Galatasaray
Galatasaray'da 2. Mahmuti dönemi
Galatasaray'da 2. Mahmuti dönemi Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Oktay Mahmuti getirildi.
12.01.2018 TBL
Oktay Mahmuti yeniden Galatasaray'a geliyor
Oktay Mahmuti yeniden Galatasaray'a geliyor Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nda görevine son verilen Erman Kunter'in yerine eski antrenör Oktay Mahmuti ile yeniden anlaşma sağlandı.
10.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu Galatasaray'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adayları renk seçimini yaptı. Dursun Özbek için "kırmızı" Mustafa Cengiz için ise "sarı" pusula kullanılacak.
8.01.2018 Galatasaray
G.Saray'da şok istifa!
G.Saray'da şok istifa! Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal, görevinden istifa etti.
3.01.2018 Galatasaray
Erman Kunter basın toplantısına çıkmadı
Erman Kunter basın toplantısına çıkmadı Galatasaray kadın ve erkek basketbol takımlarında kriz yaşanıyor.
30.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan skandal transfer
Galatasaray'dan skandal transfer Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediye'den Tuğba Taşçı'yı 15 gün önce renklerine bağladı. Ancak Galatasaray’da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve Genel Menajer Ömer Yalçınkaya’nın, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın yerli lisans kontenjanının dolduğundan haberi yoktu.
29.12.2017 TBL
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu Galatasaray'da 13-20 Ocak'da yapılacak başkanlık seçiminde, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz aday oldu.
29.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'in listesi belli oldu!
Dursun Özbek'in listesi belli oldu! Galatasaray'da 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan başkan Dursun Özbek'in listesi belli oldu. En çok merak edilen isimlerden Abdurrahim Albayrak, Özbek'in listesinde yer bulamadı.
29.12.2017 Galatasaray
''Eğer biraz onurları varsa istifa ederler''
''Eğer biraz onurları varsa istifa ederler'' Galatasaray eski medya direktörü İskender Baydar, Galatasaray'ın Fatih Terim’le anlaşmanın ardından çok konuşulacak tweet'ler attı.
22.12.2017 Galatasaray
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi Başkan Dursun Özbek ekibinde büyük değişime gidecek. Muhalefette heyecan yaratan isim ise Burak Elmas!..
22.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek: Siz beni mi tehdit ediyorsunuz?
Dursun Özbek: Siz beni mi tehdit ediyorsunuz? Igor Tudor’u gönderen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Fatih Terim’i getireceğim” deyince “İstemiyoruz, istifa ederiz, yönetimin düşer” diyen isimlerin restine restle karşılık verdi ve erken seçim kararı aldı... Seçim 20 Ocak’ta!.. Göztepe maçında Aslan'ı UEFA Pro Lisansı olan altyapı hocası Emrah Bayraktar yönetecek
19.12.2017 Galatasaray
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme!
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme! Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden ve geride bıraktığımız dönemde başkan adayı olan Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı ekibin gündemini değerlendirdi. Özdoğan, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.12.2017 Galatasaray
"Terim varsa ben yokum"
"Terim varsa ben yokum" Fatih Terim ismi yönetimi de ikiye böldü! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da yaşananları açıklıyor!
4.12.2017 Galatasaray
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali!
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali! Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlayan Kartal evinde 3-0 kazanarak zirveye pençe attı.
2.12.2017 Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri belli oldu.
2.12.2017 Galatasaray
Galatasaray yeni transferlerini tanıttı
Galatasaray yeni transferlerini tanıttı Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, başantrenör Erman Kunter ile yeni transferler Mehmet Yağmur, Alex Renfroe, Dwight Hardy, Scotty Hopson, Richard Hendrix, TJ Cline, DaJuan Summers ve Rakeem Christmas katıldı.
12.09.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan Lucescu'ya süper teklif!
Galatasaray'dan Lucescu'ya süper teklif! Galatasaray, Lucescu’ya Florya’nın anahtarını teslim etmek istiyor. Rus medyasına konuşan ve "Teknik direktörlük teklifleri geldi ama bu saatten sonra yeni bir başlangıç kolay olmaz. Antrenörlüğü bırakabilirim diyen Mircea Lucescu, Galatasaray yönetiminin, "Genel Koordinatör ol" önerisine sıcak baktığınının sinyalini verdi
30.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'da 'soğuk savaş'
Galatasaray'da 'soğuk savaş' Basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal, Lucescu ile Romanya’dan yaptığı görüşmeden olumlu sonuçla döndü. Yönetimde bir kesim, Luce’nin gelmesiyle Fatih Terim’in önünü kesmeyi düşünüyor. Başkan Özbek’in gönlü ise Terim’den yana. Her an sürpriz bir hamle gelebilir...
29.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika Lucescu açıklaması!
Galatasaray'dan son dakika Lucescu açıklaması! Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun, Galatasaray'ın yaptığı genel koordinatörlük teklifine olumlu yaklaştığı bildirildi.
28.07.2017 Galatasaray
Lucescu'ya gittiler ama akıllar Terim'de
Lucescu'ya gittiler ama akıllar Terim'de Tudor’u göndermekten vazgeçip Lucescu’yu sportif direktör yapmaya karar veren başkan Özbek, boşa çıkan Terim’i düşünmeye başladı. Hatta Özbek, Luce için Romanya’ya gitmeyip yerine Can Topsakal’ı gönderdi
27.07.2017 Galatasaray
Levent Nazifoğlu'dan bomba açıklamalar
Levent Nazifoğlu'dan bomba açıklamalar Eski yönetici Levent Nazifoğlu, Galatasaray'ın Mircea Lucescu hamlesini "Kendilerini tatmin ediyorlar" şeklinde yorumladı.
27.07.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Can Topsakal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can topsakal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.