Can Bartu

Can Bartu

Son dakika can bartu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can bartu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can bartu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Bartu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can bartu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.186 can bartu haberi bulunmuştur. Tüm can bartu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Derbi öncesi son idmanda beklendiği gibi Ali Koç da vardı. Ancak Samandıra’nın tek ziyaretçisi başkan olmadı. Futbolcuların aileleri de Can Bartu Tesisleri’nde soluğu aldı. Hep birlikte yemek yenildi, moraller tavan yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal yemek öncesindeki idmanda derbi için hazırladığı zafer planını öğrencilerine anlattı. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki imha organizasyonları...
27.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor Fenerbahçe'nin efsanevi isimleri Lefter Küçükandonyanis, Can Bartu ve Alex De Souza'nın Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda bulunan heykelleri, bulundukları yerden kaldırıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi Sarı-lacivertli takım, Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına start verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlığı süren Joshua King antrenmanda yer almadı. Kas yorgunluğu ölçümü yapılan Edin Dzeko, tedbir amaçlı salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe transferi bitirdi! Daha 16 yaşında, sol kanat ve forvete doping
Fenerbahçe transferi bitirdi! Daha 16 yaşında, sol kanat ve forvete doping Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son yıllarda genç oyunculara yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Fenerbahçe sürpriz bir ismi alt yapısında denemeye aldı.
13.12.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic...
Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic... Fenerbahçe, yıldız futbolcu Wilfried Zaha, Livakovic ve Ryan Kent'le görüşmelere devam ediyor.
22.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan Arda Güler paylaşımı
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan Arda Güler paylaşımı Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında 24 Nisan Pazartesi sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jorge Jesus, sosyal medya hesabından Arda Güler'e taktik tahtasında bir şeyler anlattığı bir video paylaştı.
22.04.2023 Fenerbahçe
Derbi öncesi flaş Enner Valencia gelişmesi
Derbi öncesi flaş Enner Valencia gelişmesi Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor.
30.03.2023 Fenerbahçe
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için Premier Lig takımlarından Fulham devreye girdi. Genç teknik adam Marco Silva'nın çok istediği Szalai''ye 11 milyon euro'luk teklif yapıldı.
23.02.2023 Fenerbahçe
Oosterwolde ve Luan Peres geldi Ferdi Kadıoğlu derin bir 'oh' çekti
Oosterwolde ve Luan Peres geldi Ferdi Kadıoğlu derin bir 'oh' çekti Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçını 4-2 kazanan Fenerbahçe'de Jorge Jesus yine önde basan, rakibe göz açtırmayan bir taktik anlayışıyla geri dönmek istiyor.
19.02.2023 Fenerbahçe
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
Giderse boşluğu dolmaz dedi Jorge Jesus ayrılığa izin vermedi
Giderse boşluğu dolmaz dedi Jorge Jesus ayrılığa izin vermedi Fenerbahçe'den henüz kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Joao Pedro hakkında karar verildi. Portekizli teknik adam Jorge Jesus öğrencisinin takımdan ayrılmasına izin vermeyecek.
29.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş gelişme! AEK Larnaca maçında 3 yıldız kadroda yok
Fenerbahçe'de flaş gelişme! AEK Larnaca maçında 3 yıldız kadroda yok UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca maçına çıkmaya hazırlanan 4 puanlı Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Luan Peres forma giyemeyecek.
5.10.2022 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı, 'Ali Koç ile konuştum' dedi ve Survivor finalinde müjdeyi verdi! Fenerbahçe ve Hull City...
Acun Ilıcalı, 'Ali Koç ile konuştum' dedi ve Survivor finalinde müjdeyi verdi! Fenerbahçe ve Hull City... Acun Ilıcalı, Survivor finalinde müjdeyi verdi. İngiltere Chamapionship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 10 Temmuz'da Fenerbahçe ile Sakarya Atatürk Stadyumu'nda hazırlık maçı oynayacağını duyurdu. Survivor'ın finalinde canlı yayında maçın yapılacağını duyuran Acun Ilıcalı, karşılaşmanın Sakarya'da oynanacağını da müjdeledi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Fenerbahçe
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Shkupi hangi ülkenin, Shkupi nerenin takımı? Fenerbahçe’nin hazırlık maçı Shkupi hangi ülkede, hangi ligde oynuyor?
Shkupi hangi ülkenin, Shkupi nerenin takımı? Fenerbahçe’nin hazırlık maçı Shkupi hangi ülkede, hangi ligde oynuyor? Shkupi hangi ülkenin takımı, hangi ligde oynuyor? Fenerbahçe ile FC Shkupi bugün saat 18.00’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde karşılaşacak. Shkupi, Fenerbahçe ile hazırlık maçına çıkacak. Fenerbahçe’nin Jorge Jesus yönetimindeki ilk maç olacak Shkupi ve Fenerbahçe maçı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Shkupi hangi ülkenin, Shkupi nerenin takımı? Fenerbahçe’nin hazırlık maçı Shkupi hangi ülkede, hangi ligde oynuyor?
22.06.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de Jorge Jesus tesisleri gezdi 5 yıldızlı logonun önünde poz verdi
Fenerbahçe'de Jorge Jesus tesisleri gezdi 5 yıldızlı logonun önünde poz verdi Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmek isteyen Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni gezdi.
2.06.2022 Fenerbahçe
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Fenerbahçe onu Benfica'dan getirmişti! İlk antrenmanına çıktı
Fenerbahçe onu Benfica'dan getirmişti! İlk antrenmanına çıktı Fenerbahçe'nin Benfica alt yapısından alıp getirdiği İsak Vural Samandıra'da ilk topla buluşmasını gerçekleştirdi.
9.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Serdar Aziz'den müjdeli haber
Fenerbahçe'ye Serdar Aziz'den müjdeli haber Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 26'ncı haftasında 20 Şubat Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
18.02.2022 Fenerbahçe
Derbi öncesi Samandıra'dan sevindirici haber! İki yıldız da hazır
Derbi öncesi Samandıra'dan sevindirici haber! İki yıldız da hazır Beşiktaş ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'ye Mert Hakan Yandaş ve Enner Valencia'dan iyi haber geldi.
15.12.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Can Bartu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can bartu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.