Kadir Gecesi camiler açık mı? Hangi camiler sabaha kadar açık? Kadir Gecesi hangi camilerde sabaha kadar ibadet yapılabilecek?
Kadir Gecesi camiler açık mı? Hangi camiler sabaha kadar açık? Kadir Gecesi hangi camilerde sabaha kadar ibadet yapılabilecek? Kadir Gecesi'ni tam olarak idrak edebilmek adına Ramazan ayının son 10 günü müslümanlar için büyük bir nimet olarak görülen "itikaf" ibadeti yapılıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere pek çok ilde camide itikafa girilebilecek. Yurt genelinde itikaf için hazırlanan camilerin listesi yayınlandı. Özellik 27 Nisan gecesi idrak edilecek Kadir Gecesi’nde sabaha kadar açık olacak camilerin listesi belli oldu. Peki, Kadir Gecesi camiler açık mı? Hangi camiler sabaha kadar açık? Kadir Gecesi hangi camiler açık olacak? İşte Kadir Gecesi açık olacak camiler…
27.04.2022 Ramazan
Camiler kapanacak mı? Tam kapanmada camiler açık mı, yasaklarda camiler ibadete açık mı? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı!
Camiler kapanacak mı? Tam kapanmada camiler açık mı, yasaklarda camiler ibadete açık mı? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı! Tam kapanma camiler açık mı, yasaklarda camiler kapalı mı? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tam kapanma sürecinde camilerin açık olacağını belirterek, "Bu kapanma günlerinde camilerde cemaatle namaz kılınacak. Kapanma günleri bundan önce de oldu. Camilerimiz açık. Teravih namazı hariç cuma ve vakit namazlarımız kılınıyor" dedi.
28.04.2021 Gündem
Cuma namazı kılınacak mı 4 aralık? Camiler açık mı?
Cuma namazı kılınacak mı 4 aralık? Camiler açık mı? Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle birçok yeni yasak ve kısıtlama hayat geçince vatandaşlar camilerin durumu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Cemaatle kılınması farz olan Cuma namazının camilerde kılınıp kılınamayacağı da merak edilen soruların başını çekiyor. Peki, Cuma namazı kılınacak mı 4 aralık? Camiler açık mı?
4.12.2020 Gündem
Camiler açık mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni tedbirler sıralandı!
Camiler açık mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni tedbirler sıralandı! Koronavirüs vakalarındaki artışın ardından birçok yeni yasak ve kısıtlama hayat geçince camilerin açık olup olmayacağı da araştırılmaya başlandı. Koronavirüs başlangıcında cemaatle vakit namazlarının ve Cuma namazlarının kılınmasına ara verilince arama motorlarından yeni kısıtlamalar sonrası ‘’Camiler açık mı?’’ sorusuna da yanıt aranıyor.
1.12.2020 Gündem