Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan, bu birliktelikten Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, önceki gün yönetmen Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya geldi. Çekim arasında açıklamlarda bulunan 44 yaşındaki manken, "İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor" derken, formunun sırrını açıkladı.
30.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel görüntüsüyle şaşırttı! Sosyal medyadan yorum yağdı
Çağla Şıkel görüntüsüyle şaşırttı! Sosyal medyadan yorum yağdı 1997 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye güzeli seçilen, yarışmanın ardından oyunculuk ve sunuculuk kariyerine adım atan Çağla Şıkel, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen defileye katıldı. Her daim fitt hali ile adından söz ettiren ve spora düşkünlüğüyle bilinen iki çocuk annesi Şıkel, bu kez zayıflıktan dolayı dikkat çeken bir görüntüsüyle gündem oldu.
4.05.2023 Magazin