Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
C Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok C Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
C Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok C Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... C vitamini bağışıklık sistemi ile ilgili olduğundan zinde kalmak ve hastalıklardan korunmak için alınmalıdır. Birçok meyve ve sebzede c vitamini olduğundan besinlerden alınması mümkündür.
5.01.2024 Sağlık
Dişler için süper besinler
Dişler için süper besinler Diş Hekimi Mahmut Genç, dişlerin her daim sağlıklı olması için ağız ve diş bakımının yanı sıra tüketilen besinlere ve içeceklere de dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, diş dostu besinler ve dişlere zarar veren besinler konusunda uyardı.
17.05.2019 Sağlık
Grip nasıl geçer? Gribe ne iyi gelir?
Grip nasıl geçer? Gribe ne iyi gelir? Grip havaların soğuması ile beraber tekrar vatandaşlar ana gündem maddesi haline geldi. Peki grip nasıl geçer? En fazla merak edilen soruların başında gribe ne iyi gelir? konusu geliyor.
29.09.2021 Gündem
Sonbaharda kilo alma kabusu yaşamayın
Sonbaharda kilo alma kabusu yaşamayın Mevsim değişiklikleri ile gelen bahar yorgunluğu, isteksizlik, metabolizma hızının yavaşlaması ile gelen kilo artışı yaşam kalitesini düşürüyor.
21.10.2014 Sağlık
İşte stresin ilacı
İşte stresin ilacı Tropik meyve kivinin bu faydalarından haberiniz var mı?
5.08.2009 Sağlık
Romatizma en çok elleri ve dizleri sever
Romatizma en çok elleri ve dizleri sever Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Yaprak Demir, "İltihaplı romatizma olarak bilinen romatoid artrit, çok yavaş ve sinsi başlar. Vücutta en sevdiği bölgeler ise el ve diz eklem yerleridir" diyor
8.12.2006 Yaşam