Ne Busquets ne Camavinga! Top kazanma oranı ortaya çıktı değerini 8'e katladı
Ne Busquets ne Camavinga! Top kazanma oranı ortaya çıktı değerini 8'e katladı Vitor Pereira'nın kefil olarak Fenerbahçe'ye transfer ettiği ve oynadığı futbolla Jorge Jesus'u da kendisine hayran bıraktığı yıldız futbolcunun kısa sürede değerini 8 kata çıkarması yönetim tarafında büyük sevinçle karşılandı. Son oynanan Alanyaspor maçında kaptığı toplar ve attığı golle bir kez daha kalitesini gösteren tecrübeli orta sahanın 4.24'lük istatistiği Busquets , Camavinga gibi starları geride bırakmaya yetti.
25.09.2022 Fenerbahçe
Busquets ile Rodrygo birbirine girdi akıllara Torrent geldi! 'Las Vegas'ta olan Las Vegas'ta kalır!'
Busquets ile Rodrygo birbirine girdi akıllara Torrent geldi! 'Las Vegas'ta olan Las Vegas'ta kalır!' Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan hazırlık maçında yaşanan olaylar futbolseverleri bir hayli şaşırttı. Busquets ile Rodrygo kavgası bir anda sahayı karıştırırken, Las Vegas'taki derbinin yansımaları İspanya basınında geniş olarak yer aldı.
24.07.2022 İspanya
İlk maçta rotasyon yaptım olmadı dedi Aubameyang, Busquets ve Pique silahlarını gösterdi
İlk maçta rotasyon yaptım olmadı dedi Aubameyang, Busquets ve Pique silahlarını gösterdi Yarın NEF Stadı'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Barcelona'da genç teknik direktör Xavi ilk maçta yaptığı rotasyonları Perşembe gecesi yapmayacağını ve favori oyuncularını sahaya süreceğini söyledi.
16.03.2022 Galatasaray
Barça 90+4'de yıktı!
Barça 90+4'de yıktı! Dev maçta Katalan ekibi Valencia deplasmanında +94’te Busquets’in golüyle 1-0 galip geldi
30.11.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri