Burseya Dağı

Burseya Dağı

Son dakika Burseya Dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burseya Dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burseya Dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burseya Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burseya dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 burseya dağı haberi bulunmuştur. Tüm burseya dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye üretti, dünya sıraya girdi
Türkiye üretti, dünya sıraya girdi Yerli imkanlarla üretilen ve ilk olarak Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda denenen 'kamikaze drone' Kargu'ya, yurt dışında talep var.
5.10.2018 Ekonomi
Korgeneral Temel Afrin’de…
Korgeneral Temel Afrin’de… 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda görevli askerlerle iftarda bir araya geldi.
8.06.2018 Gündem
Afrin'de yakalanan YPG'lilerden çağrı: Teslim olun
Afrin'de yakalanan YPG'lilerden çağrı: Teslim olun TSK ve ÖSO'nun Afrin'e yönelik yürüttüğü operasyonda yakalanan YPG’liler "Hep bizi öne sürdüler, çünkü Türk askerinin çocuk vurmayacağını biliyorlar. Bize baba şefkatiyle yaklaştılar. Arkadaşlarıma sesleniyorum; Teslim olun!" çağrısı yaptı.
14.03.2018 Gündem
PKK/YPG can çekişiyor! "Bittik, tükendik! Asker bizi..."
PKK/YPG can çekişiyor! "Bittik, tükendik! Asker bizi..." Cinderes'te sağ ele geçirilen 5 terörist, PKK-YPG'nin içinde bulunduğu korkuyu gözler önüne serdi. Teröristler, "Bazı örgüt üyeleri 'Türk askerinin bu kadar kararlı savaştığını görmedim' diyordu. Panik ve korku Burseya Dağı'nın alınmasıyla başladı." dedi.
12.03.2018 Gündem
TFF, Kilis'te gönülleri fethetti!
TFF, Kilis'te gönülleri fethetti! Zeytin Dalı Harekatı'na destek için bölgeye giden TFF heyeti halka moral aşıladı.
8.03.2018 Futbol
Operasyon bilgisi örgüte nasıl sızdı?
Operasyon bilgisi örgüte nasıl sızdı? PKK/PYD’nin 25 kadar üst düzey yöneticisinin geçen hafta Afrin’de toplantı yaptığı istihbaratı gelince SİHA ve İHA’lar havalandı. Ancak toplantı birden dağıldı. Örgüt yöneticileri kaçtı, planlanan operasyon da iptal edildi. Bir yetkili, örgüt yöneticilerinin, toplantının tespit edildiğini öğrendikleri görüşünü taşıdıklarını iletti. İHA ve SİHA’larla ilgili bilgiyi kimin ulaştırdığına gelince, olağan şüpheli ülke malum.
6.03.2018 Gündem
Esad'dan şok hamle: Afrin'e tank gönderdiler
Esad'dan şok hamle: Afrin'e tank gönderdiler İstihbarat birimlerinden gelen bilgilere göre PKK/PYD, özellikle Cinderes, Raco ve Burseya Dağı’ndaki çatışmalarda yaşanan kayıplar sonrasında Afrin kent merkezi için yığınak yapıyor.
5.03.2018 Gündem
ÖSO ve Mehmetçik Bafelyun tepesinde
ÖSO ve Mehmetçik Bafelyun tepesinde ÖSO ve TSK birlikleri, Afrin'in kuzeyinde yer alan stratejik öneme sahip Bafelyun tepesinin büyük kısmını ele geçirdi
3.03.2018 Gündem
3 köy daha PKK'dan temizlendi
3 köy daha PKK'dan temizlendi TSK ve ÖSO, Afrin'in Çemenli, Alibezanlı ve Karkin köylerini teröristlerden temizledi.
3.03.2018 Gündem
Son dakika: Raco'nun merkezine büyük operasyon! Ve alındı
Son dakika: Raco'nun merkezine büyük operasyon! Ve alındı TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Raco belde merkezini ele geçirdi. Çatışmalar yer yer sürüyor. Ayrıca TSK ve ÖSO, Afrin'in Ramadiye ve Hamilek köylerini teröristlerden temizledi.
4.03.2018 Gündem
Afrin harekatında son dakika gelişmesi! 3 köy gece yarısı alındı
Afrin harekatında son dakika gelişmesi! 3 köy gece yarısı alındı Afrin'in batı cephesindeki Raco bölgesinde yer alan Haydar, Şeyh Muhammed ve Canka köyleri YPG'li teröristlerden temizlendi. Savaş uçakları ise Raco'nun güneyine bomba yağdırdı. YPG'nin medya ağı tarafından dolaşıma sokulan bir video, teröristlerin Türk ordusuna karşı sivillerin evlerini kullandığını ispatladı.
1.03.2018 Gündem
3 köy daha PKK'dan temizlendi
3 köy daha PKK'dan temizlendi TSK ve ÖSO, Afrin'in Aşağı Sinara, Yukarı Sinara ve kuzeybatısındaki Karmanluk köyünü teröristlerden temizledi. Afrin'de teröristlerden temizlenen kritik nokta sayısı 115 oldu. TSK ve ÖSO, Afrin'deki teröristlerin Türkiye sınırıyla temasını tümüyle keserek kurtarılan alandaki "hilal"i tamamladı.
26.02.2018 Gündem
Zafer haberleri peş peşe geliyor
Zafer haberleri peş peşe geliyor TSK ve ÖSO, Afrin’in güneybatısındaki Dünbenli, Hacılar ve Ebu Kabe köylerini teröristlerden temizledi.
24.02.2018 Gündem
Son dakika... PYD/PKK destekçileri Afrin yalanlarında yine montaj yaptı
Son dakika... PYD/PKK destekçileri Afrin yalanlarında yine montaj yaptı Terör örgütü yanlıları, TSK ve Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için yeniden montaja başvurdu
23.02.2018 Gündem
TSK iki köyü daha ele geçirdi
TSK iki köyü daha ele geçirdi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in kuzeybatısındaki Maskah köyünü teröristlerden temizledi. Saatler önce de Afrin'in güneybatısındaki Bafler köyünü teröristlerden temizlenmişti
23.02.2018 Gündem
O bölgede teröristlerden arındırıldı
O bölgede teröristlerden arındırıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Zehra, Aşağı Korgan ve Yukarı Korgan köylerini teröristlerden arındırdı.
22.02.2018 Gündem
YPG'nin Türkiye sınırı ile bağlantısı kopuyor
YPG'nin Türkiye sınırı ile bağlantısı kopuyor TSK'dan yapılan bilgilendirmede, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın 34'üncü gününde etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 829'a yükseldiği bildirildi. Sarı Uşağı, Rahmanlı, Tell Dilur, Mikdad ve Ali Racu köylerini teröristlerden temizlendi. 34 günde arındırılan nokta sayısı ise 96 oldu. Kilis sınırının tamamı PYD'den temizlenirken, Hatay ve Gaziantep tarafında 10 kilometrelik sınır hattının temizlenmesiyle teröristlerin Türkiye ile bağlantısı kesilmiş olacak.
22.02.2018 Gündem
Son dakika: Türk askeri böyle girdi! İki köy daha alındı
Son dakika: Türk askeri böyle girdi! İki köy daha alındı Zeytin Dalı Harekâtı’nda 33. gün terör örgütü PYD hedeflerinin ateş destek vasıtalarıyla vurulmasıyla başladı. Dün teröristlerden arındırılan Kilis sınırında, Türk askeri ve ÖSO’nun temizledikleri köylere giriş anı böyle görüntülendi. Daha sonra TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeydoğusundaki Uverkan ve kuzeybatısındaki Karababa köylerini teröristlerden temizledi.
21.02.2018 Gündem
Son dakika: Sekiz köy daha PKK'dan alındı!
Son dakika: Sekiz köy daha PKK'dan alındı! TSK'nın Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. TSK ve ÖSO, Afrin'in Zeytune, Sorani ve Heyyani Afrin'in kuzeyindeki Çarkanlı ve kuzeydoğusundaki Arpaviran köylerini köylerini teröristlerden temizledi. Saat 13:10 sıralarında da Afrin'in güneybatısındaki Mervane ve Heygece köylerinin teröristlerden alındığı açıklandı. Son olarak da Dayr Savvan köyünü kurtararak, Kilis ilinin karşısına düşen hatta teröristlerin Türkiye sınırıyla temasını kesti.
20.02.2018 Gündem
2 köy daha teröristlerden temizlendi
2 köy daha teröristlerden temizlendi TSK ve ÖSO, Afrin'in Hantalli ve Divan Tahtani köylerini terörden arındırdı. Sadece bugün alınan 5 bölgeyle birlikte 75 nokta örgütten kurtarmış oldu.
19.02.2018 Gündem
Son dakika: TSK hız kesmiyor...
Son dakika: TSK hız kesmiyor... Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda tarihi Nebi Huri Tepesi'ni teröristlerden arındırdı.
19.02.2018 Gündem
En net görüntüleri! İşte kritik dağdaki teröristler...
En net görüntüleri! İşte kritik dağdaki teröristler... Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin bölgesindeki Burseya Dağı alınmadan önce PKK/YPG/PYD’li teröristlerin bölgede yaptıkları hazırlıklar, ÖSO güçleri tarafından görüntülendi.
19.02.2018 Gündem
TSK 3 köyü birden temizledi!
TSK 3 köyü birden temizledi! Zeytin Dalı Harekâtı 31'inci gününde devam ediyor. Harekatta önemli aşamalar kaydedildi. TSK ve ÖSO, Afrin'in İkidam, Şeltah ve Merseva köyleri ile 687.Tepe'yi terör örgütü PYD/PKK'dan temizledi. Afrin'de teröristlerden arındırılan yerleşim birimi ve stratejik nokta sayısı 72'ye ulaştı.
19.02.2018 Gündem
Sızmaya karşı eller tetikte!
Sızmaya karşı eller tetikte! Zeytin Dalı Harekatı’nın 30. gününde öldürülen terörist sayısı 1614’e çıktı. Afrin’in batısındaki köylerde PYD/PKK’ya ait yeni tüneller bulundu. ÖSÖ güçleri, teröristlerin sızmasına karşı 24 saat nöbette
18.02.2018 Gündem
O bölgede Teröristlerden temizlendi
O bölgede Teröristlerden temizlendi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Yukarı Hacıkanlı köyünü teröristlerden arındırdı.
18.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burseya Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burseya dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.