Bursaspor Kulübü

Bursaspor Kulübü

Son dakika Bursaspor Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursaspor Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursaspor Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursaspor Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursaspor kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.756 bursaspor kulübü haberi bulunmuştur. Tüm bursaspor kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Recep Günay kimdir? Bursaspor başkan adaylığından neden çekildi?
Recep Günay kimdir? Bursaspor başkan adaylığından neden çekildi? Bursaspor’a tek başkan adayı olan Recep Günay, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Peki, Recep Günay kimdir? Bursaspor adaylığından neden çekildi?
29.06.2023 Şampiy10
PFDK, Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama cezası verdi
PFDK, Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama cezası verdi Bursaspor, Amed Sportif Faaliyet maçı sonrası 9 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. Yeşil-beyazlı kulüp aynı zamanda 326 bin TL para cezası aldı.
9.03.2023 Futbol
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 4 farklı maddeden toplam 600 bin TL, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
5.05.2022 Galatasaray
Trabzonspor'da 6 imza 1 fesih!
Trabzonspor'da 6 imza 1 fesih! Trabzonspor Kulübü, yeni transferler Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz, Enis Destanoğlu, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı, Fildişili oyuncu Gervinho'nun kontratını ise feshetti.
28.01.2022 Trabzonspor
5 haftadır kazanamayınca... Bursaspor taraftarları çıldırdı! Takım otobüsünün önünü kestiler ver
5 haftadır kazanamayınca... Bursaspor taraftarları çıldırdı! Takım otobüsünün önünü kestiler ver Dün Adanaspor deplasmanında 3-1 mağlup olan Bursaspor'da taraftarlar takım otobüsünün önünü kesti.
9.01.2022 TFF 1.Lig
Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti
Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti Spor Toto1. Lig takımlarından Bursaspor’da kadro dışı bırakılan ve idman yapması için Vakıfköy’e gönderilen İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti. Adı daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan 21 yaşındaki oyuncunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.
2.12.2021 TFF 1.Lig
Fenerbahçe, Burak Kapacak transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Burak Kapacak transferini resmen açıkladı Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 21 yaşındaki genç kanat oyuncusu Burak Kapacak'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
6.08.2021 Futbol
Flaş Ali Akman gelişmesi! Sözleşmesi resmen feshedildi
Flaş Ali Akman gelişmesi! Sözleşmesi resmen feshedildi Alman ekiplerinden E.Frankfurt ile anlaşan Ali Akman'ın sözleşmesi feshedildi.
2.03.2021 TFF 1.Lig
Bursaspor'da 11 kişi koronavirüse yakalandı
Bursaspor'da 11 kişi koronavirüse yakalandı Bursaspor Kulübü, 8 futbolcu, 1 teknik heyet ve 2 A takım personeli olmak üzere toplamda 11 kişinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.
6.02.2021 Futbol
Bursa'da Ali Akman’a tepki dinmiyor! CİMER’e şikayet ettiler...
Bursa'da Ali Akman’a tepki dinmiyor! CİMER’e şikayet ettiler... Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a etik dışı transferi sonrası bir Bursaspor taraftarı, 18 yaşındaki futbolcuyu CİMER'E şikayet etti.
3.02.2021 TFF 1.Lig
'Anlatsana başkan o takımı nasıl sattın?'
'Anlatsana başkan o takımı nasıl sattın?' Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Özer Hurmacı eski başkanı Mesut Mestan hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
12.10.2020 TFF 1.Lig
Bursaspor, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı
Bursaspor, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı Bursaspor, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bursaspor'un kamp programı, koronavirüs vakasının ardından ileri bir tarihe ertelendi.
22.08.2020 Futbol
Bursaspor'un efsanelerinden Mesut Şen hayatını kaybetti
Bursaspor'un efsanelerinden Mesut Şen hayatını kaybetti Türk futbolu ve Bursaspor camiasının efsane oyuncularından Mesut Şen hayatını kaybetti.
2.08.2020 Futbol
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray'da 7 isim, koronavirüs talimatlarına ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
14.07.2020 Futbol
PFDK'dan Barrow, Nadir ve Yasin'e 2 maç ceza
PFDK'dan Barrow, Nadir ve Yasin'e 2 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yukatel Denizlisporlu Barrow, Gençlerbirliği'nde forma giyen Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan'a 2'şer maç ceza verdi. Yeni Malatyasporlu Adis Jahovic ise 1 maç aldı.
2.01.2020 Süper Lig
17 yaşındaki Ali Akman 130'uncu golünü attı!
17 yaşındaki Ali Akman 130'uncu golünü attı! Ekonomik darboğaz sebebiyle gücünü kaybeden ve geçtiğimiz sezon, yıllardır mücadele ettiği Süper Lig'den düşen Bursaspor, altyapısında yetişen yetenekli gençlere güveniyor.
10.12.2019 Futbol
Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in cezası belli oldu!
Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in cezası belli oldu! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Denizlispor Başkanı Ali Çetin'e 21 gün hak mahrumiyeti, Ankaragücü'nden Sedat Ağçay ve Gaziantep'ten Kayode'ye 3 maç ceza verdi.
24.10.2019 Denizlispor
Bursaspor'da Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı tamam
Bursaspor'da Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı tamam Bursaspor, son 3 aydır gündemden düşmeyen transfer yasağı meselesini çözüme kavuşturdu. Yeşil-Beyazlı ekipte tahta açılırken, kulübün anlaşma sağladığı oyunculara peşi sıra imza attırılması bekleniyor. Yeşil-Beyazlılar, transfer yasağını büyük uğraşlar vererek kaldırmayı başardı.
30.08.2019 Futbol
Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı imzalıyor
Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı imzalıyor Bursaspor, son 3 aydır gündemden düşmeyen transfer yasağı meselesini çözüme kavuşturdu. Yeşil-Beyazlı ekipte tahta açılırken, kulübün anlaşma sağladığı oyunculara peşi sıra imza attırılması bekleniyor.
30.08.2019 TFF 1.Lig
Muhammed Şengezer Levante’ye yakın
Muhammed Şengezer Levante’ye yakın Bursaspor'dan ayrılması gündemde olan Muhammed Şengezer'e İspanya'nın Levante Kulübü talip oldu. İki kulüp arasında yapılacak görüşme öncesinde Bursaspor'un tek ödemede 16 milyon lira ve sonraki satıştan yüzde 30 pay talebi bulunuyor.
26.08.2019 İspanya
Türkiye'den Fransa'ya bir transfer daha!
Türkiye'den Fransa'ya bir transfer daha! Bursaspor'un milli savunmacısı Ertuğrul Ersoy'a Fransız kulübü Metz talip oldu. Oyuncunun transferi için görüşmeler ise devam ediyor.
14.08.2019 TFF 1.Lig
Okan Kocuk Galatasaray'la 4 yıllığına anlaştı!
Okan Kocuk Galatasaray'la 4 yıllığına anlaştı! Galatasaray, Bursaspor'daki alacaklarına karşılık bonservisini alan 23 yaşındaki kaleci Okan Kocuk ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı Kırmızılı ekip, başarılı kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
17.07.2019 Galatasaray
Başakşehir'den Muhammed Şengezer hamlesi!
Başakşehir'den Muhammed Şengezer hamlesi! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Bursaspor'un genç kalecisi Muhammed Şengezer'e talip oldu.
15.07.2019 Başakşehir
Porto ve Atletico'dan Muhammed Şengezer'e markaj
Porto ve Atletico'dan Muhammed Şengezer'e markaj Bursaspor’un genç file bekçisi Muhammed Şengezer, Diego Simeone'nin çalıştırdığı Atletico Madrid'in yanı sıra Porto’nun radarında.
26.06.2019 TFF 1.Lig
PFDK'dan Hasan Şaş'a 8 maç ceza!
PFDK'dan Hasan Şaş'a 8 maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a Medipol Başakşehir maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırısı ve tekerrürü nedeniyle 8 maç men ve 31 bin 200 TL para cezası verdi.
30.05.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bursaspor Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursaspor kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.