Bursa Haberler

Bursa Haberler

Son dakika bursa haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bursa haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bursa haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 710 bursa haberler haberi bulunmuştur. Tüm bursa haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Temizlikçi kadın boş çikolata kutusunu aldı, tazminatsız kovuldu
Temizlikçi kadın boş çikolata kutusunu aldı, tazminatsız kovuldu Bursa'da, taşeron şirket bünyesinde çalıştığı belediyedeki vestiyerdeki boş çikolata kutusunu alan temizlikçi kadın tazminatsız kovuldu. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, temizlik işçisi kadına kıdem tazminatı ödenmemesi gerektiğine hükmetti. Kararla birlikte, kadın 16 yıldır çalıştığı kuruma veda etti.
31.12.2018 Yaşam
Yasak aşk cinayetinde şok teklif
Yasak aşk cinayetinde şok teklif Bursa'da, 5 yıl yasak ilişki yaşadığı komşusu ve oğlunun babası 30 yaşındaki Ümit Şahin'i tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu bulunan evli ve 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın ile cinayeti azmettirdiği öne sürülen tutuksuz eşi Mehmet Aydın'ın yargılanmasına devam edildi. Sanık Mehmet Aydının, ölen Ümit Şahin'in ailesine, avukatı aracılığıyla "Neşe'nin ölen oğlunuzdan olan çocuğunu size verelim, siz de benden şikayetçi olmayın" teklifinde bulunduğu öne sürüldü.
26.12.2018 Yaşam
Son dakika: FETÖ operasyonunda sarı yelek ele geçirildi
Son dakika: FETÖ operasyonunda sarı yelek ele geçirildi Bursa'da FETÖ'nün hücre evlerine yapılan operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı, bir evde 19 sarı, 9 kırmızı yelek ile sahte kimlikler ele geçirildi.
24.12.2018 Gündem
Bursa'da korkutan deprem
Bursa'da korkutan deprem Bursa'da sabah saatlerinde 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi.
18.12.2018 Gündem
Anneden, kızını düğün sabahı öldüren damadına, 'Asın bu caniyi' tepkisi
Anneden, kızını düğün sabahı öldüren damadına, 'Asın bu caniyi' tepkisi Bursa'da, eşi Güllü Yurdoğlu'nu (21) düğün sabahı bıçaklayarak öldüren Metehan Yurdoğlu'nun (22) yargılanmasına devam edildi. Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, Güllü Yurdoğlu'nun annesi Şahsine Kaya, "Ben kızıma doyamadım. Asın bu caniyi" diye bağırdı. Mahkeme heyeti, sanık Metehan Yurdoğlu'nun akli dengesinin yerinde olup olmadığın ailişkin raporunun beklenmesi için duruşmayı erteledi.
14.12.2018 Yaşam
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu Resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024 Adana
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Dün taburcu olan 1607 hasta ile taburcu olanların toplam sayısı 13 bin 612'dir. Yoğun bakım doluluk oranımız ise yüzde 78'dir" dedi. Bakan Koca, "Afet bölgesinde olası bulaşıcı hastalıklarla ilgili riskler, erken uyarı sisteminin kurulmasıyla şu an kontrol altındadır" ifadelerini kullandı.
18.02.2023 Gündem
Akademisyen, sınavı arkadaşı yapınca enkaz altında kalmaktan kurtuldu
Akademisyen, sınavı arkadaşı yapınca enkaz altında kalmaktan kurtuldu Adıyaman'ın Besni ilçesinde görevli Dr. Öğretim Üyesi Erkan Sarsıcı'nın (40), oturduğu 5 katlı apartman, depremde yerle bir oldu. Antalya'da otele yerleştirilen Sarsıcı, deprem sırasında sömestir tatili nedeniyle il dışında olduğunu belirterek, "Benim tek ders sınavım vardı. Bir arkadaşım bana 'Sen uzak yerdesin, soruları gönder ben yapayım' dedi. Soruları arkadaşıma gönderdim. Sınavı o halletti. O gün orada olsaydım o enkazın altında ben de kalabilirdim" dedi.
17.02.2023 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
İşte Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atlayan Nijeryalı!
İşte Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atlayan Nijeryalı! Sabaha karşı Düzce'de meydana gelen, İstanbul, Ankara, Bursa ve Sakarya başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen deprem tüm Türkiye'de büyük panik yarattı. Depremden sonra sarsıntıyı şiddetli hisseden illerden ürküten haberler de geldi. Bolu'da deprem olduğu sırada oturduğu apartmanın üçüncü katından atlayan bir gencin yaralandığı öğrenildi. Gencin balkondan düşme anı kameralara yansıdı. Öte yandan Düzce depreminde İstanbul'da paniğe kapılarak balkondan atlayan Nijeryalı da yaralandı.
23.11.2022 Vatan TV
Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atladı, işte o Nijeryalı
Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atladı, işte o Nijeryalı Sabaha karşı Düzce'de meydana gelen, İstanbul, Ankara, Bursa ve Sakarya başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen deprem tüm Türkiye'de büyük panik yarattı. Depremden sonra sarsıntıyı şiddetli hisseden illerden ürküten haberler de geldi. Bolu'da deprem olduğu sırada oturduğu apartmanın üçüncü katından atlayan bir gencin yaralandığı öğrenildi. Gencin balkondan düşme anı kameralara yansıdı. Öte yandan Düzce depreminde İstanbul'da paniğe kapılarak balkondan atlayan Nijeryalı da yaralandı.
23.11.2022 Yaşam
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı? Türkiye’de il sayısı artacak mı? Türkiye’de il sayısının 100 olacağı iddiası sosyal medyanın gündeminde. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün, Bitlis Ahlat'ta düzenlenen etkinlikte "Türkiye'nin şehir sayısının 100'e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat'ımızı da bu şehirler arasına alacağız." demişti. Demiröz’ün konuşması yanlış anlaşılınca, sosyal medyadan, “böyle bir karar yoktur” açıklaması gelmişti. Pek çok kişi de yayın organlarından yapılan haberler sonrasında “Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?” sorularını araştırıyor. İşte haberin detayları…
28.06.2022 Gündem
Tekvando çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor boş zaman buldu mu şehir şehir konser veriyor
Tekvando çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor boş zaman buldu mu şehir şehir konser veriyor Müzik hayatına çok küçük yaşlarda başlayan Casper, yaptığı başarılı çalışmalarla bu yaz da adını duyurmaya devam edecek! Muhammet Veli Bozkurt yani nam-ı diğer Casper hayranlarını mutlu edecek iki haberle karşımıza çıktı.
21.06.2022 Diğer Sporlar
İrem Derici mal varlığını açıkladı!
İrem Derici mal varlığını açıkladı! Son günlerde Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılık süreciyle gündemden düşmeyen İrem Derici, Bursa'daki sahnesinde mal varlığını sıraladı. "10 yıldır manyak gibi çalışıyorum" diyen Derici, 2 arabasının olduğunu evini de albüm yapmak için sattığını söyledi.
25.05.2022 Magazin
Rehin alıp 'kırmızı etek' giydiren sanığın tahliyesine ilişkin Başsavcılıktan açıklama
Rehin alıp 'kırmızı etek' giydiren sanığın tahliyesine ilişkin Başsavcılıktan açıklama Bursa’da, O.S.’ye (28) kırmızı etek giydirip tehdit ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada tahliye edilen Ebubekir T.’nin cezaevinden salıverildiği yönündeki sosyal medyadaki paylaşımlar ve haberler nedeniyle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama yapıldı. Ebubekir T.’nin 2 kişiyi alıkoyup birine silah zoruyla mermi yutturup, gecelik giydirdiği olay nedeniyle tutuklu bulunduğu belirtilen açıklamada, “Sanık E.T.’nin diğer sanıklar Y.D.Ç., G.K. ve M.Ş. ile birlikte habere konu olay sebebiyle yargılandığı Bursa 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada tutukluluğu devam etmektedir” denildi.
11.05.2022 Yaşam
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali!
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali! İlhan İrem hastalı mı, hastalığı ne? Türk pop müziğinin efsane ismi İlhan İrem 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve iki gün diyaliz makinasına bağlanmıştı. Diyaliz tedavisi gören 66 yaşındaki İrem'in, durumunun ağırlaştığı ileri sürülürken, ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla karşılık verdi. Peki, İlhan İrem’in sağlık durumu nasıl?
28.02.2022 Magazin
TİM Başkanı Gülle: 212,2 milyar dolar ile yıllık hedefi aştık
TİM Başkanı Gülle: 212,2 milyar dolar ile yıllık hedefi aştık Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) açıkladığı eylül ayı rakamlarına göre Türkiye, ihracatta tarihî bir eşiği daha geçti. Ekonomi ve ticaret diplomasisinin saha neferleri olan Türk ihracatçısı, eylül ayında ilk kez bir ayda 20 milyar doları aştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TİM Başkanı İsmail Gülle, “Yılın ilk 9 ayında ihracatımız, yüzde 36 artışla 161 milyar dolar oldu. Son 12 ayda ise 212,2 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek yıllık ihracat hedefimiz olan 211 milyar dolara aşmayı başardık. Son 13 ayın 11’inde ihracat rekorları kırdık. Böylelikle, Orta Vadeli Program hedefini şimdiden yakalamış olduk” dedi.
1.10.2021 Ekonomi
Afganistan'da tahliye edilen İrem hemşire; Hayatımızı başörtüsü kurtardı
Afganistan'da tahliye edilen İrem hemşire; Hayatımızı başörtüsü kurtardı Afganistan'da Taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından mahsur kalan ve Türk Hava Yolları uçağı ile tahliye edilen hemşire İrem Kahraman, ailesine kavuştu. Afganistan'da burka giyerek hayatta kaldığını ifade eden Kahraman, "Ben çantamı valizimi her şeyimi bırakıp bu şekilde girdim aralarına. Bizim hayatımızı orada başörtüsü, hicap kurtardı. Şu an kendimi çok güvende hissediyorum, en mutlu anım dedi.
19.08.2021 Gündem
Gerçekte var olmayan 'coin'i satmış! 14 milyon TL dolandırdı
Gerçekte var olmayan 'coin'i satmış! 14 milyon TL dolandırdı Bursa’da Avukat Arife Tuğba Çetinkaya, kendini 'Erkan A. adıyla tanıtan Eren D.'nin resmi kuruluşlar tarafından kabul edilmeyen Mpax isimli bir 'coin'i sanal para olarak işleme koyup, yaklaşık 300 kişiyi 14 milyon lira dolandırdığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili yargıya başvurduklarını dile getiren Çetinkaya, “Şüpheli aslında gerçekte var olmayan ve kripto para olarak resmi sitelerde kabul görülmeyen bir parayı hacmini büyüterek yayınlıyor. Birbirlerini uyaranları arayarak ‘İşime, ekmeğime engel oluyorsun’ diyerek tehdit ediyor” dedi.
14.07.2021 Ekonomi
Müsilaj nerelerde var? Deniz salyası nedir, neden olur? İşte Müsilajın zararları
Müsilaj nerelerde var? Deniz salyası nedir, neden olur? İşte Müsilajın zararları Türkiye'nin denizleri müsilaj tehlikesi altında... Tablo iç açıcı değil. İstanbul’u ve tüm Marmara sahillerini saran müsilaj şimdi de Ege ve Karadeniz kıyılarını da tehdit ediyor. Denizi çepeçevre saran müsilaj hem ekolojik olarak hem de ekonomik olarak olumsuz etkiliyor. Denizlerdeki müsilajın son durumu merak edilirken, pek çok kişi de ilk kez karşılaştığı deniz salyası yani müsilaj ile ilgili bilimsel açıklamaları, yapılan çalışmaları ve atılacak adımları yakından takip ediyor. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 7 il valiliği ve belediyle başkanlıklarıyla sivil toplum kuruluşlarına Marmara Denizi'ni yavaş yavaş öldüren deniz salyası konulu bir genelge gönderdi. Genelgede en büyük deniz temizliği seferberliğinin başlatılacağı kaydedildi. Öte yandan Marmara Denizi'ni kaplayan ve hızlı bir şekilde Ege kıyılarına yayılan müsilaj'ın neden oluştuğuna ilişkin ilk bilgiler geldi. Müsilaj'ın ilk örneklerinden alınan bilgiye göre, içinde tek hücreli canlılara da rastlandı. Peki, deniz salyası zararlı mı? Müsilaj zararları ne? Müsilaj nerelerde var? Deniz salyası hangi denizlerde ortaya çıktı? Deniz salyası (Müsilaj) nasıl geçer, nasıl temizlenir? İşte deniz salyası ile ilgili merak edilenler...
8.06.2021 Gündem
Meteoroloji'den 47 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli olacak
Meteoroloji'den 47 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli olacak Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Çok kuvvetli olacak. Sağanak yağış ve fırtına etkili olacak. Çamur yağacak. 47 il için kritik uyarı yapıldı. Tarih belli oldu ve başlıyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı. Yurt genelinde parçalı bulutlu ve öğle saatlerinden itibaren yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığının iç kesimlerde hissedilir derecede, 6-14 derece olmak üzere kuzey, iç ve doğu bölgelerde azalacağı, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. İşte illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu...
22.05.2021 Gündem
Türk devi Tat, o iş kolundan çıktı!
Türk devi Tat, o iş kolundan çıktı! Tat Gıda, süt ve süt ürünleri iş kolundaki tüm varlıkların satışına karar verdi. Yapılan açıklamada şirketin salça ve konserve iş koluna odaklanmak istediği belirtildi.
7.01.2021 Ekonomi
Milli Piyango Bayileri Esnaf Odaları'ndan ortak açıklama
Milli Piyango Bayileri Esnaf Odaları'ndan ortak açıklama Milli Piyango Bayileri Esnaf Odaları, Sisal Şans ve Milli Piyango'ya yönelik yapılan asılsız haberlere ilişkin ortak bildiri yayımladı. 8 odanın ortak bildirisinde önemli detaylar yer aldı.
21.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.