Burak Akkul

Burak Akkul

Son dakika burak akkul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burak akkul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burak akkul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Akkul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak akkul gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 burak akkul haberi bulunmuştur. Tüm burak akkul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Akkul'dan MasterChef yarışmacısı Sergen'e tepki! Kendini bozan bir Trakyalıya ilk kez rastlıyorum
Burak Akkul'dan MasterChef yarışmacısı Sergen'e tepki! Kendini bozan bir Trakyalıya ilk kez rastlıyorum Sosyal medyada 'Çok Gezenti' olarak tanınan Burak Akkul, MasterChef All Star'daki davranışları nedeniyle sık sık gündeme gelen Sergen Özen'e sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Akkul, yaptığı paylaşımda "Kendini bozan bir Trakyalıya ilk kez rastlıyorum" ifadelerini kullandı 
19.08.2023 Magazin
Burak Akkul Çok Gezenti Boş Dünya ile anılarındaki seyahatleri canlandırıyor
Burak Akkul Çok Gezenti Boş Dünya ile anılarındaki seyahatleri canlandırıyor Seyahat Yazarı Burak Akkul, Pandemi döneminde seyahat edemeyen gezginlere ilham olacak çok özel bir kitap yazdı.
15.09.2020 Kültür Sanat
Corona virüsü yendi, iki bin takipçi kaybetti!
Corona virüsü yendi, iki bin takipçi kaybetti! Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle günlerce yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ‘Çok Gezenti’ programının sunucusu Burak Akkul, twitter hesabından yayınladığı mesaj ile adından söz ettirdi.
23.07.2020 Magazin
17 kilo veren Burak Akkul son halini paylaştı
17 kilo veren Burak Akkul son halini paylaştı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir ay corona virüs tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan sunucu Burak Akkul, sosyal medyada son görüntüsünü paylaştı.
25.04.2020 Magazin
"Suyun tadını bile alamıyorsunuz"
"Suyun tadını bile alamıyorsunuz" Türkiye'de corona virüs teşhisi konulan ilk 20 hastadan biri olan, 20 günlük yoğun bakım ve uyutulma sürecinin ardından sağlığına kavuşan sunucu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul, yaşadıkları zorlu süreci anlattı.
24.04.2020 Magazin
Corona virüs tedavisi gören Burak Akkul taburcu edildi
Corona virüs tedavisi gören Burak Akkul taburcu edildi Yeni tip corona virüs (Covid-19) tedavisi gören sunucu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul taburcu edildi.
13.04.2020 Corona Virüsü
Sunucu Burak Akkul corona virüsü yendiğini açıkladı
Sunucu Burak Akkul corona virüsü yendiğini açıkladı Corona virüs nedeniyle tedavi gören sunucu Burak Akkul hastalığı yendiğini duyurdu.
9.04.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Akkul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak akkul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.